Besteld al meerdere malen en juist geleverd en snel Top als je de deur niet uit kan vanwege 2 winkels Super service

Top kwaliteit zoals altijd

goede service

had gereedschap wagen gekocht bij HBM . bij levering bleek er een deuk in te zitten . en mail en overleg wat te doen de gereedschap wagen geruild binnen een week . top geregeld en top service kan niet anders zegen TOP

Goede kwaliteit snelle levering!

Zoals gezegt goede kwaliteit snelle levering, en hele leuke aanbiedingen Ik ga zeker vaker bestellen

Snelle levering, goed product, zeer tevreden.

snelle service en goed product

ben er blij mee

Snelle levering,goede prijs/kwaliteitsverhouding

Zie samenvatting

Prima !!!!

Balans kwaliteit/ prijs

Mooi spul voor een geweldige prijs!

Je betaald niet meer dan nodig en daar houd ik van.

Alleen ik hem twee producten besteld kon in een doos jammer dat het niet gedaan is

Goede prijs/kwaliteit.

Goede prijs en vlotte levering

De levering ging vlot en de prijs was daarbij ook nog aantrekkelijk

Tijdig, goedkoop en kwalitatief kunnen toch samen

Het klinkt tegenstrijdig, maar HBM producten worden tijdig geleverd, zijn goedkoop als je naar de concurrentie kijkt, maar toch kwalitatief van een hoogstaand niveau. Drie zaken die normaliter niet samengaan. Ik ben derhalve enorme blij met mijn aankoop en voorzie veel meer aankopen in de nabije toekomst.

voor herhaling vatbaar

snelle service en levering prijs kwaliteit

Ontevreden over zending

We hebben 2 artikelen tegelijk besteld. Werden allebei apart verzonden waardoor we 2x verzendkosten moesten betalen. Toen ik dit aangaf zei de meneer: Ja we hadden de doos kunnen openmaken en de zakken erbij kunnen doen. Dat hebben ze dus niet gedaan. Dit is weer een gemiste kans.

Professioneel op alle vlak

Professioneel materiaal, heel degelijke prijs en heel vlotte afhandeling ivm betalen en leveren

Snelle levering, binnen enkele dagen het bestelde in huis

Enorme keuze, wat ik voorheen niet wist

Interessante prijzen en snel geleverd!

Was op zoek naar enkele stuks onderdelen, en zag toen dat ik in vergelijking met een doe-het,zelf zaak net zo goed een paar assortimentsdozen kon kopen.

Duidelijke communicatie en vlotte levering

Erg aangename communicatie, zowel op website als via mail. Ook de levering verloopt erg vlot en is goed ingepakt.

Geweldige en betrouwbare webwinkel

Heel goede en betaalbare producten. Op vragen wordt snel en met een duidelijk antwoord gereageerd. Bestellingen worden snel, goed verpakt en volgens afspraaak geleverd. Een prima bedrijf!

Heel erg goed!

Ik heb een blindklinknageltang aangeschaft, deze ging snel stuk. Één mailtje gestuurd. Werd niet moeilijk gedaan en er werd gelijk een andere gestuurd. Deze werkt perfect. Top service!

perfecte prijzen, snelle levering, goede kwaliteit

Ik ben sinds kort mijn materiaal beginnen bestellen bij HBM Machines omdat er toch een opmerkelijk prijsverschil was. Hun huismerk voldoet meer dan goed aan de kwaliteit. Het doet niet onder voor de dure producten die ik vroeger kocht. Snelle levering, goede verpakking. Kortom een zeer tevreden klant.

Assortiment en kwaliteit is top!

Altijd goed.

Correct en snelle levering

Goede service en prima prijs

Snelle levering en goede prijzen.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ