Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

Goede service.

Gebruiksvriendelijke site. Kwaliteitsprodukten. Goede service.

Ik ben goed geadviseerd en het personeel is vriendelijk. De levering is ook prima verlopen.

Snelle overzichtelijke site, snelle levering voor betaalbare prijs!

Dit is inmiddels de tweede keer dat ik iets heb besteld bij HBM. De site is erg overzichtelijk en de prjjzen van de verschillende producten zijn goed en producten zijn van prima kwaliteit. Daarnaast is de levering razendsnel. Ook van grotere producten zoals een gereedschapskast die ik bij HBM heb besteld. Ik ben erg te spreken en raad dit bedrijf zeker aan!

goede service.

Ondanks een beschadigde geleverde gereedschapswagen, direct actie ondernomen door HBM om deze te komen wisselen, Klasse!

HBM doet wat het belooft.

Alles verloopt perfect van bestelling tot betaling en levering. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen

Zeer vlotte afhandeling en snelle levering.

Goede deals en producten

Bij mijn bestelling had ik een garagekrik gekocht van 2 ton in promotie. Bij levering kreeg ik een 2,5 ton krik, leuk om beter materiaal te ontvangen. Reciprozaag van HBM ziet er vooral het geld ook heel degelijk en multifunctioneel uit.

Snel, informatief en correct

Elke bestelling is al vlot verlopen. Netjes op de hoogte gehouden via mail, en snel geleverd. Ook qualitatief materiaal

Zeer Tevreden

Duidelijke correcte omschrijving van goederen en supersnelle levering!

prima zaak met scherpe prijzen en snelle service

Iedere bestelling die ik tot op heden heb gedaan is vlot verzonden. Dus dat betekent dat ze alles ook op voorraad hebben. Prima zaak waar ik zeker nog vaker ga bestellen

Snel geleverd en goed product

Ik koop al jaren bij HBM. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker aan te raden.

Overzichtelijke website, snelle afhandeling.

Mogelijkheid van betaling via Paypall zou een meerwaarde zijn.

Kwaliteit

Ik zag op de website al dat het huismerk van hoge kwaliteit was maar was alsnog aangenaam verrast toen ik het binnenkreeg. En buitengewoon scherp geprijst!

Zeer tevreden met mijn aankoop.

Ik was al van plan om mijn accuboormachine te vervangen. En nu met onze verhuizing kwam dat goed uit. Ik kwam toen een mooie aanbieding van een Makita accuboormachine met twee accu's, een acculader en dat in een mooie koffer. Daarbij een Makita kofferset met boortjes en bitjes gekocht. Ik heb nu een mooie, betrouwbare aanwinst voor het klussen erbij. Dankjewel HBM Machines voor deze mooie aanbieding.

Alles was kei goed geregeld en de prijzen van de producten passen heel goed bij mekaar al met al een goed ervaring met dit merk

wat ik nodig heb koop ik bij HBM

Grote keuze, goede prijs en degelijk materiaal. gemakkelijke website om te bestellen en een top sevice na verkoop. Ik kan het niet genoeg benadrukken welke goeie sevice men geeft na verkoop. Héél vriendelijk

Snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen

Het was snel geleverd en voldoet aan mijn verwachtingen, lekker compact en veel goedkoper dan bij een ander

Geheel volgens afspraak geleverd.

Artikelen keurig verpakt, niet beschadigd. Volgens afspraak keurig geleverd en de artikelen voldoen aan de gestelde eisen.

Alles goed ontvangen

Ik bestelde niet zo lang geleden een steenknipper via HBM Alles vlot geleverd en uitstekend materiaal

Snel en goed.

Had een kleine vraag over mijn bestelling, deze werd direkt opgepikt en snel en goed afgewikkeld op een vriendelijke manier.

Ze leveren meestal binnen 24 uur. Als er iets is, staan ze je meteen te worden en zorgen dat het direct opgelost wordt.

Goede kwaliteit - snelle levering

De aangegeven kwaliteit komt overeen met het product.

Bestelling was binnen een paar binnen

Bestelling ok

LS Helaas was mijn bestelling op de een of andere manier veranderd. Had eerst een wringijzer met doppenset besteld, op de een of andere manier zijn dat 2 doppensets geworden. Toen ik de 2e keer op de site ging kon ik het wringijzer ook gewoon in de shoppingcard leggen maar toen ik wilde afrekenen bleek hij niet beschikbaar te zijn. Dus weet niet wart er mis gegaan is

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ