Gewoon goed!

Ik heb een compressor bij HBM gekocht, voor mij was de prijs goed.Site meer dan duidelijk en om te bestellen ook. Zou zeker nogmaals hier bestellen mocht ik iets nodig hebben!

Producten op voorraad snel geleverd

De bestelde producten bestel ik pas als op voorraad dan zijn deze snel bezorgd. Het is dus erg fijn om via de website een melding te krijgen wanneer een product op voorraad is. Daarnaast is de lage prijs ook gunstig.

Keurig netjes verpakt en snel geleverd

Keurig netjes verpakt en snel geleverd

super en geweldige kwaliteit

sinds kort ben ik klant bij HBM, diverse materiaal en machines gekocht, fantastisch Materiaal ,snelle levering correcte prijzen,klantgericht bedrijf, in een woord geweldig, met de gr. van 80 jarige Timmerman Ben Fokker uit Kalmthout Belgie

Snel, duidelijk betaalbaar.

Snelle, duidelijke service en levering.

Eenvoudig te bestellen en perfecte levering.

Was heel makkelijk te bestellen, een nauwkeurige opvolging en een correcte kevering. Heb aan chauffeur gevraagd om het achteraan in de tuin af te zetten en was geen probleem.

Perfect en snel

Goede communicatie rondom de bestelling, snel en goed geleverd. Kunnen andere online leveranciers nog een voorbeeld aan nemen.

Snelle service en goed verpakt

Mijn bestelling kwam in 2 gedeeltes aan. De levering was snel en correct. Het bestelde was goed verpakt. Het begeleidend schrijven gaf aan wat in de doos zat.

Professioneel & ZEER klantvriendelijk

De bestelling van professionele producten is SNEL te België met een ideale prijs/kwaliteitsverhouding NOG beter bij de verkoopacties. Onlangs een beschadigde levering MAAR DIRECT weer in orde na een mail met foto's!

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering.

Goed zoals het moet

Perfect, goede keuzes

Snelle levering met het correct materiaal

Ik zal zeker nog verdere bestellingen plaatsen indien nodig

Goede duidelijke website, snelle levering, product naar wens

De gereedschapskar is zoals aangegeven op de website. Goede informatie over de levering. Alles netjes verpakt.

Veel keus en snelle levering.

Voor een doe het zelver zoals ik heb je veel keus en is het ook nog betaalbaar. Als je via YouTube informatie zoekt, over in mijn geval een lasapparaat, dan kom je al snel uit bij "Harry the ferryman" die op een leuke en ontspannen manier het apparaat test. Dat heeft mij goed geholpen. Klein puntje van aandacht. Bij aanschaf van mijn lasapparaat werden ook producten geadviseerd die anderen ook kopen in combinatie met het product wat ik wou kopen, maar die bleek niet compatible te zijn met mijn apparaat. Wellicht dat je bij dat product een lijstje kan doen van compatible apparaten. Dat scheelt weer een product terug sturen en een andere moeten bestellen. Was overigens wel heel snel weer binnen. Ondertussen super kunnen kan met dit fijne apparaat. HBM 230 ci synergic Tot de volgende ronde. Groeten Geert-Jan

Heel goed !

Kann absolut over niets klagen ! Material goed , versending goed en snel en Service ook . Dus , all in all , ben tevreden !

Geweldig correct snelle levering duidelijk en prima kwaliteit

In 1 klap geweldig.

Schroevendraaiers besteld, hele lange, had ze eerst besteld bij Conrad voor 19,00 euro. Bij HBM toevallig in de aanbieding voor 4,99. Dus andere teruggestuurd. Was snel binnen en in een normale verpakking. De doos van Conrad was 20x20x120 cm. Voor een schroevendraaier van 60cm. Zeer tevreden. Heb vaker spullen nodig dus ga voortaan eerst hier eens kijken.

Beste prijs/kwaliteit, snel geleverd

Geen gezeur, gewoon goed.

Wij hadden het verkeerde type besteld, omruilen was geen enkele probleem en zijn vriendelijk geholpen door de klantenservice

Voldoet aan mijn verwachting en snel geleverd

Na plaatsen van de bestelling binnen een dag thuis. Perfect geregeld allemaal. Het bestelde gereedschap voldeed aan mijn verwachtingen. Een goede prijs kwaliteitsverhouding dus. Het geleverde was zorgvuldig ingepakt om eventuele beschadigingen te voorkomen. Om bij HBM te bestellen is voor mij een aanrader

Heel goed.

Een snelle bezorging maakte mijn man blij hij kan zich hier goed mee helpen.

Wat wil ik nog meer?

Echt alles hebben ze, en zo snel geleverd! Echt top, ik kan geen betere winkel bedenken. P.S.: Ook de prijzen zijn zalig, maar dat mag ik niet te hard zeggen ;)

Netjes verpakt en correct bezorgt .

Alles naar wens

Helemaal naar wens!

Uitgebreid assortiment, snelle verzending, heel netjes geleverd, goede prijs-kwaliteit verhouding... Kortom: onze bestelling bij HBM Machines was helemaal naar wens en voor herhaling vatbaar!

Super snelle levering, netjes verpakt, ik raad dit bedrijf bij iedereen aan!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ