Ik kocht een hydraulische pers van 10 ton.

Over het algemeen was ik tevreden met de aankoop. De pers is van zeer goede kwaliteit en kan zijn taken volledig uitvoeren. De wielnaaflagers steken indien nodig uit. De levering was een paar dagen vertraagd, waarvoor ik geen 10 punten heb gegeven. Maar de bezorgkwaliteit was goed en de goederen werden rechtstreeks in mijn garage afgeleverd. Ik raad het product en de winkel zeker aan.

Gewoon goed

Snel binnen ondanks de drukte rondom black friday.

Prima bedrijf

Prima bedrijf

slechte service

verkeerde gereedschapskast geleverd, 3 maal een email gestuurd, na 1.5 week nog steeds geen reactie.

Hele snelle levering en fijne service

Ik bestelde een traploper, die vervolgens echt binnen no-time voor mijn deur stond. Was ook makkelijk in elkaar te zetten. Helemaal tevreden

Gewoon netjes en prima afgerond!

Is gewoon goed en netjes afgeleverd op het adres wat ik opgegeven heb. Zal zeker nog een keer een bestelling doen.

snel geleverd

snelle afhandeling, vlotte communicatie en facturatie

Top service snel geleverd

Ruime keuze goede kwaliteit prijs verhouding

Ware Preis-Leistungs-technisch super, Kundenservice spitze

Ich hatte mir ein Lagerregal für die Werkstatt bestellt, welches sehr schnell versandfertig gemacht wurde und innerhalb von 2 Tagen da war. Das Regal ist für den Preis echt super. Leider waren ein paar der Boxen durch den Versand beschädigt. In Rücksprache mit dem Kundenservice habe ich sofort zwei Möglichkeiten erhalten: Rückversand und Umtausch der beschädigten Ware oder Kostenausgleich für eine ggf. Neubestellung. Das stellte mich vollends zufrieden. Kann die Firma nur jedem weiterempfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

leuk om zo vlug je bestelde artikelen te ontvangen, super !!!

Steeds snelle leveringen waarvoor mijn waardering . TOP !!!

Prima kwaliteit en leveringstraject

Aankoop van een werkbank die in eerste instantie niet op voorraad was. Na inschrijving keurig bericht zodra voorraad weer was aangevuld. Werkbank opgehaald met afspraak middels tijdslot. Ging soepel allemaal. Goede kwaliteit van de werkbank met duidelijke beschrijving montage. Al met al goede ervaring. Zal zeker bij een benodigde aankoop de webshop weer bezoeken.

Supermooie Doppenset

Complete goed uitgeruste doppenset goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering, kwaliteits producten

Ben aan het klussen en zeer tevrexen over de kwaliteit van de gereedsschapskoffers.

Snelle levering, goede producten voor scherpe prijs

Het is soms wat zoeken op de site voordat je iets gevonden hebt, wat je wilt hebben, maar de naam er niet van weet. Maar ze hebben erg veel. Goede prijs kwaliteit verhouding en leveren snel.

Goede kwaliteit / prijs

Goede kwaliteit voor de juiste prijs!

Alles perfect geregeld en exact volgens belofte

Snelle afhandeling en levering volgens belofte

Snelle levering, goeie service

Goed gereedschap voor een normale prijs , ik heb al veel van HBM en wordt ook goed gebruikt in het dagelijks leven. Tot op heden werkt alles nog naar behoren.

Geweldige producten kwalitatief goed en voor een redelijke prijs

Ben sinds een paar maanden lid van deze club, vind de service erg goed, kwaliteit product uitstekend, ook is HBM telefonisch goed bereikbaar iets dat je bij de meeste online winkels erg slecht is.

Gewoon Top

Helemaal.naar verwachting

Goeie onderdelen lage prijs

Helemaal top

Snelle levering top producten

Snelle levering goede producten, heb een aantal producten besteld en gebruik ze regelmatig met volle tevredenheid

Super producten

Snelle levering. En goed product. Ik bestel hier vaker.

Uitstekend voor de hobby sleutelaar

De prijs kwaliteit verhouding is super! Al jaren koop ik spullen bij HBM en ben nog niet teleurgesteld. Verwacht niet de beste van de beste, zoals in een professionele garage. Maar voor thuis en in de schuur is het een dikke 10

Veel keuze uit degelijk materiaal en een snelle levering

Heel content van de producten

top service

Duidelijke en overzichtelijke site, snelle en nette aflevering van het product!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ