top service

Duidelijke en overzichtelijke site, snelle en nette aflevering van het product!

Snelle levering goed product!!

Snelle levering goed product!! Kwaliteit gereedschap en goede service

Prima product en snelle levering

Duidelijke website, product voldoet volledig aan de beschrijving. Snelle levering

zeer snel en correct

probleem met onderdeel. mail gestuurd met foto van het probleem. nieuw onderdeel binnen 2 dagen na beoordeling ontvangen. super.

Snel en duidelijke

Snel bezorgd en duidelijk met verzendin

Makkelijk en snel!

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Het is geweldig

Artikelen zijn goed verpakt en worden snel geleverd. Goede service mochten er dingen zijn

Gewoon goed en snel

Gewoon goed en snel

Goed spul voor een goede prijs.

Ik heb voor mijn pensionering van mijn collega's ook cadeaus gehad die ik zelf mocht uitzoeken bij HBM. je weet dat het goed is!

Zeer slechte communicatie,en reageren al 5 dagen niet op de mail

Zeer slechte communicatie ,en zijn niet te bereiken via de telefoon en reageren ook niet op de mail. Artikelen voor retour te sturen reageren zij niet. Jammer!

Snelle bezorging geen minpunten

Ik had 5 kabelbruggen/goten besteld. Zijn snel en netjes geleverd, helemaal top.

Goed apparaat, werkt naar behoren.

goede comminucatie

snel geleverd en duidelijke communicatie.

Goede kwaliteit en levering

De levering was zeer snel en kwaliteit van de producten was boven verwachting goed.

Goed produkt

snel en op tijd geleverd

Goede service en snelle levering

Ik ben heel tevreden over de gereedschapsset.

Ik ben zeer tevreden van mijn garagekrik. Zeker de levering verdient een pluim. Professionele en snelle levering. Ik ben fan.

Retourneren/ Advies

Deze week advies gekregen over welke opnamestift ik nodig had. Bleek de verkeerde geadviseerd te zijn. Wil ik hem terug sturen, dan zijn de retourkosten voor de klant… Volgens mij mag dat niet in Nederland. En ook is het verkeerde geadviseerd. Uiteindelijk dus 2x zo duur uit. Jammer

Top materiaal voor een voordelige prijs

Goed gereedschap snel geleverd

Geweldig!

Het hele proces van bestellen tot levering en ingebruikname is bijzonder helder en vlot verlopen. Daar kunnen vele anderen nog iets van leren!

Fijne website

Uistekende service

Uitstekende service ! U vragen worden snel en correct beantwoord via WhatsApp. Ook de goederen en transport was zeer goed ! Ik bestel later nog ! Nogmaals bedankt voor de service!

Helemaal Top

IK heb de bestelling geplaatst en binnen 2 dagen alles geleverd , goed verpakt , alle geleverde artikelen voldoen geheel aan mijn verwachtingen en niet onbelangrijk voor een zeer scherpe prijs!!

Fijn bedrijf

Producten worden snel geleverd. Mooie overzichtelijke website, scherpe prijzen. De groothandel waar ik voorheen kocht laat ik steeds vaker links liggen, daar kun je moeilijk iets vinden en nergens staat een prijs. Vervolgens kunnen ze bij de kassa de prijs niet vinden. Dit is veel handiger.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ