Wij winnen hier nooit wat, is ook niet erg wij zijn gelukkig in de liefde. Buiten dat ben ik erg tevreden op de aankoop en dat mag ook zonder kans op 250€ gezegd worden, top bedrijf en top producten en al wat zaken gekocht bij HBM. Ga zo door.

Altijd netjes!

Heb inmiddels al een paar keer besteld bij HBM en het is altijd netjes in orde en op tijd verzonden. Tevens verzonden in degelijke verpakking zodat het ook onbeschadigd aankomt. Goeie prijs/kwaliteit verhouding ook!

Snel geleverd prima verpakt

Bevalt prima een goed product voor die prijs ben er blij mee de bestelling was goed geregeld optijd en goed verpakt

HBM is mijn keus voor goed gereedschap!

Duidelijke website, enorme keuze in verschillende prijsklasses, scherpe prijs en erg snelle verzending! Meer kan je als sleutelaar niet wensen.

Snelle en goede levering

Goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie spullen voor een goede prijs.

Ik zou zeker opnieuw spullen bestellen bij HBM als ik een aanvulling nodig heb op mijn werkplaats.

Helemaal top

Heb uitleg gekregen hoe je moest bestellen Daarna de snaartjes keurig thuis gestuurd ontvangen

Prima product voor scherpe prijs!

Mooie momentsleutel voor basis-werk gekocht in de aanbieding. Voldoet aan de verwachtingen.

Kwaliteit en prijs naar verwachting.

Kompleet en snel geleverd.

Goed geregeld, kwaliteit!

Na bestelling op duidelijke website HBM, goed geïnformeerd over voortgang levering. Verrassing! De kwaliteit van de artikelen was beter dan verwacht, zeker voor die prijs! Volgende keer zeker weer daar bestellen.

Fijn en betrouwbaar!

Fijne en snelle levering. Betonschuurmachine van HBM werkt super goed. prijs en kwaliteit is top!

Top product met een snelle levering

Geleverd en afgehandeld zoals het dient te zijn. Zo zouden ze allemaal moeten zijn.

Uitstekend en snelle levering!

Fijne gereedschappen voor goede prijzen!

Perfekt!

Ware wie beschrieben, schneller Versand, gerne wieder

Prima aankoop!

Prima gereedschap voor een juiste prijs ik ben tevreden met al mijn aankopen

Gute Ware und schnelle Lieferung . Gerne wieder

Alles super

Enthousiaste verkopers die lekker actief zijn

Goeie akties en snelle levering helemaal top

Correcte levering, nette prijs en alles zoals afgesproken

Ik was op zoek naar handgereedschap en vond precies wat ik zocht bij HBM. En dat voor een nette prijs. Snelle correcte levering zodat ik snel verder kon met mijn reparatie aan mijn trekker. Super.

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Ik heb boorzagen besteld voor het boren van gaten in gipsplafonds en houten vloeren. de boorzagen doen hun werk goed, mogelijk heb ik een keer te hard gedrukt op de boor waardoor de ondersteunende plaat wat verbogen is. De boorzagen zijn desondanks nog steeds goed bruikbaar. De bestelling zelf was binnen de verwachte tijd bezorgd en in goede orde ontvangen.

geweldige service

de bestelling werd snel voor elkaar gemaakt en snel en keurig geleverd. Vriendelijke behulpzame chauffeur.

Enorm tevreden over het product!

Je kunt er goed mei werken goed prijs en kwaliteits verhouding!

Goede service, snel en correcte levering

Knap materiaal voor een goede prijs

HBM levert goede gereedschappen voor een leuke prijs. Aanbiedingen zijn zeker interessant. Bestelde materialen worden snel geleverd!

Mühl

Leider muss ich mitteilen das was ich bestellt habe kam beschädigt an , am Kompressors der fast 800€ gekostete, sind Schläuche abgerissen! Kompressor zurzeit ist unbrauchbar. Die Kundendienst meldet sich nicht seit 4 Tage . Händler nicht zum empfehlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Fantastische

Ik ben super blij met hbm machines Alles wat je wil is gewoon te vinden bij jullie heb heel mijn zaak met jullie spullen gevuld! kwaliteit!!!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ