Precies volgens afspraak.

Niets op af te dingen, helemaal goed. Een vraag, snel antwoord. Helemaal top.

Zeer correct top

Zeer goede bediening

Heel blij mee en werkt goed

De machines die ik tot nu toe hier heb besteld werken heel goed en soepel mee. Ik heb vaker besteld op deze site en heb geen klachten.

correcte en snelle levering

goed materiaal faire prijs en snelle levering. Eén tekort (waardoor ze geen 5 sterren krijgen) geen montage handleiding bij de levering. Dus als het een toestel is die je nog nooit vroeger gebruikte, moet je zoeken naar extra informatie rond assemblage en gebruik van het toestel

snelle levering , goede prijs kwaliteit verhouding

snelle levering , goede prijs kwaliteit verhouding

Snel en goedkoop

Nu meerdere items besteld en iedere keer was de bestelling goed verpakt en op tijd geleverd. Mocht het iets langer duren dan wordt je netjes op de hoogte gehouden. Producten voldoen aan de eisen en de prijzen zijn aantrekkelijk voor een hobbyist. Zeker voor herhaling vatbaar.

Top gereedschapskist

Lekker gemakkelijk besteld via de site ondanksmde corona snel geleverd. Top

goeie spullen, levering kon wel wat sneller

Zeer tevreden!

Had gehoopt op een snellere levering! Het was nog zeker binnen de aangegeven tijd maar hopen mag je altijd toch!!!

Ze doen wat ze beloven

Mijn bestelde gipsplaatsnijder op tijd ontvangen. Mijn aanvullende vraag is goed afgehandeld.

Top service en zeer tevreden over mijn bestelling bedankt

Alles perfect verlopen heel blij met mijn bestelling top team

The place to be! Mooie prijzen en top kwaliteit!

Gebruiksvriendelijke website Goede kwalitatieve producten tegen mooie prijzen! Snelle levering!

Reliable and effortless

HBM provide a hugely valuable service to the Dutch public with very affordable and high quality hardware to home industry. The range of product and consistency of quality is impressive. Anyone can start a business using the machinery and tools available at HBM.

Traag en hoge leveringskosten

Duurt erg lang voor artikelen geleverd worden. In mijn geval is de bestelling onvolledig geleverd. Meteen gemaild maar door beperkte voorraad en trage reactie uit voorraad geraakt en helaas niet meer na te leveren. Nu heb ik één artikel waarvan ik er twee nodig had. Niet wat je verwacht in deze tijd van een online aanbieder.

Werkt naar behoren!

Blij met mijn elektrische fiets takel,had 20 jaar eerder gemoeten.

super correcte levering

zeer tevreden met mijn nieuwe ontdekking

heel goed

betaalbaar gereedschap

Zeer snelle service en uitstekende producten

De informatie bij de producten online is klaar en duidelijk. De levertijd is heel kort, zoals beloofd, en het product is uitstekend!

Snel

Snel geleverd, nog niet gebruikt maa kwaliteit lijkt oke

perfect!

goede aflevering ,perfect materiaal voor die prijs ,aanrader

Voordelig kwaliteit uitmuntend stukje gereedschap en vlot geleverd.

Perfecte kwaliteit bandenlichter. Snel geleverd en een zeer schappelijke prijs. Ik ga er meer van bestellen bij HBM. Ik heb HBM ook bij mijn werkgever Bandenthuis.nl aanbevolen. Nu hebben zij ook een beadbooster gekocht bij HBM.

Top geleverd en op tijd sjapo in deze corona tijd

Product goed ontvangen en op tijd en ben blij met aankoop alles goed geregeld in de corona tijd

Uitstekend geregeld en zeer tevreden

De bestelling was eerder binnen als beloofd en de kwaliteit van het artikel was inderdaad exact volgend omschrijving en foto. Zeer tevreden en hier ga ik jaren plezier van hebben

Alles volgens afspraak, op tijd en tot volle tevredenheid.

Bestelling uitgevoerd conform de info op de website en mijn wensen.

Zonder nonsens.

Prima op de hoogte gehouden van de bestelling en vlot geleverd. Gewoon zoals het hoort.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ