Snel binnen en alles netjes verpakt. En werkt ook top

Prima ervaring, goede dienstverlening en prijs kwaliteit verhouding

Eenvoudig bestellen via de website en spullen snel geleverd gekregen. Goede prijs/kwaliteit mede door eigen fabricaat van machines. Ook als je een keer wat wil ruilen (verkeerd besteld), dan gaat dat soepel en snel. Verbeteringen: probeer meer spullen in 1 doos te doen. Nu krijg je 2 of 3 dozen wat eenvoudig in 1 doos had gepast. plus dat er meer risico is dat er 1 doos niet aan komt. en zal duurder zijn.

goed materiaal voor een redelijke prijs

ruime keuze voor elke vakman en serieuze klusser.

Prima afhandeling van reclamatie

Er was iets per ongeluk verkeerd geleverd en na een mailtje hierover kreeg ik terug gemaild: "Bedankt voor jouw bericht. Ik heb direct een naleverbon aangemaakt om de juiste artikelen zo snel mogelijk naar je toe te sturen. De artikelen die je nu van ons hebt ontvangen mag je houden." Dit vind ik geweldige service !!!

Snelle levering, goede informatie

HBM heeft een ruim assortiment gereedschap. De levering was bij mij perfect voor elkaar. Dat gaan we vaker gebruiken

Vlotte levering ,zeer tevreden.

Ik heb de zwenkwielen in goede orde ontvangen en keurig op tijd zodat ik de klant tijdig tevreden kon stellen. Dank hier voor.

Apparatuur is naar verwachting geleverd.

Slangenbox van hyundai is zoals wij verwachten degelijk en stabiel Goed apparaatje.

Perfecte toeleverancier

Goede kwaliteit gereedschappen tegen een redelijke prijs. Snelle levering.

Top product

Makkelijk te bestellen, goed product voor mooie prijs. Product werd snel geleverd.

Zeer tevreden over jumpstarter

werk zo als ik verwacht had, gewoon goed

Super goed geregeld

Bestelling kwam in twee orders binnen perfect geregeld.

Vlotte afhandeling en snelle levering

Handig voor mijn vriend

Het was op de aangegeven dag optijd bezorgd. De tijd werd ook netjes aangegeven in de mail. De gereedschapskar is ruim en ook goed in gebruik. Mijn vriend kon zijn gereedschap er overzichtelijk in kwijt en weet nu ook waar gij materiaal heeft liggen.

Alles naar wens ontvangen en snelle service.

Duidelijke webshop en snelle levering.

De webshop is overzichtelijk en duidelijk opgebouwd wat het gemakkelijk maakt het juiste product te vinden. Afhandeling en levering is snel, correct en netjes gegaan.

Ben altijd zeer content met de snelle levering en de producten zijn goed.

Heel goeie levertijd

Snel en goed verpakt geleverd

De led bouwlampen heb ik in het weekend besteld en had ze woensdag in huis. Helemaal top! Daarbij komt dat de lampen een perfecte lichtopbrengst hebben voor schilderwerkzaamheden. Aanrader dus.

Ging vlot en makkelijk

Ging goed, geen problemen.

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Goede spullen

Snelle levering mooie spul.

Snel geleverd, degelijk materiaal, goede prijs

positief

Grote bestelling prima afgehandeld

Ik had voor ongeveer 1500 euro aan producten besteld. De hoeveelheid was zo groot dat ze er 3 deelleveringen van gemaakt hebben. Dat verliep top! Ik ben zeker tevreden.

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Spullen zijn goede prijs kwaliteit verhouding. En fijne snelle levering!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ