uitstekend

Vlotte levering en precies zo als verwacht en op de site stond

Prima levering qua tijd en kwaliteit geleverde. Daarnaast concurrerende prijzen. Zeer tevreden

Top !!!

Snelle informatie over mijn bestelling en uiteindelijke snelle levering. Super leverancier !!!

Soms zit het mee en soms zit het tegen

Heb ik net al het geld bijelkaar om een mooie lashelm en een momentsleutelset te kopen blijkt het ene product opeens 33% duurder en het andere 70% duurder. Wel een teleurstelling moet ik zeggen.

Professioneel bedrijf, stabiel en vertrouwd

Bestelling geplaatst, direct op de hoogte gebracht wat het vervolg zal zijn. Pakket goed te volgen, waarbij weliswaar Post NL een mailtje gaf dat het bezorgd was, maar in feite pas 1,5 uur later.

Top kwaliteit voor scherpe prijzen. Snelle levering tijd.

Top kwaliteit voor scherpe prijzen. Snelle levering tijd.

Artikelen als beschreven en snel verzonden.

Heel tevreden over het bestelde schuurkar.

Ik ben heel tevreden goede kwaliteit voor dit bedrag.

Gewoon goed

Snel een en goede kwaliteit

Uitstekende service en snelle levering

Online een bestelling gedaan en levering was volledig en snel!

Product beantwoord aan verwachting.

Goed product en snelle levering!!

Doen wat ze beloven!

Mooi product en vlot geleverd.

Snel geleverd en betaalbare kwaliteit van het huismerk

Terug enkele werktools aangeschaft om aan mn oldtimer te sleutelen, zoals de voorbije keren zeer tevreden van de kwaliteit en prijs, ik kijk standaard om hun site als ik iets nodig heb

Alles is zoals het hoort

Goed materiaal

goed product, snelle levering

goed product, snelle levering

Snel en goed zoals altijd

Snel en goed zoals altijd

Zeer goede service

Bestelde spullen snel geleverd gereedschap ziet er professioneel uit

Goed gereedschap en top geleverd

Hallo Bij alle aangekochte gereedschap, goed en snel geleverd Toppie.

Goede service,s

Goede service en levering op tijd

Een online shop zoals die hoort te zijn.!

Goede gebruiksvriendelijke website. Eenvoudig te betalen. Correcte info over verzending. Pakket mooi verpakt.! Goede klantenservice.

Uitstekend materiaal voor werkplaatsinrichting

Ik heb redelijk wat materiaal aangekocht om mijn shop in te richten en kan enkel zeggen dat ik onder de indruk ben voor de prijs. 1x een beschadiging ontvangen maar correct opgelost. 2x winkel bezocht met vriendelijk en behulpzaam personeel, zo goed als alles staat in de toonzaal om te bekijken dus bij enige twijfel breng je een bezoekje. Degelijk en snel geleverd in Belgie maar als ik 1 puntje heb is dat de verzending soms wat duur kan zijn.

Top kwaliteit en prima levering!

Heel tevreden van de machine. Prima levering.

Correct geleverd

Vlotte afhandeling

Alles binnen verwachting en levering top

Goede product info en oprijd geleverd

De bestelling werd in twee keer geleverd, maar de geleverde spullen voldeden zeer zeker aan mijn verwachting, en werd snel geleverd.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ