Prijs en kwaliteit uitstekend nergens anders meer te hoeven zoeken!

De gereedschapskoffer die ik bij HBM heb aangeschaft heeft alles wat ik nodig heb en nog veel meer. Zeker het geld waard en de kwaliteit is ook zeker niet mis, de ratels zitten goed in elkaar met een sterke verstanding en de doppen zijn ook zeer stevig. Zeker een aanrader!

Super materiaal en heldere communicatie

Bestelling geplaatst en alles naar wens verlopen. Materiaal boven verwachting, helemaal geweldig!

snelle levering en goede prijs

Snelle levering en zeer goede prijs/kwaliteit! Uitstekend op de hoogte gehouden van vordering besteling. Goed verpakt met veel bubbelplastic. Kon gewoon niet beter!!! Kortom: mijn zeer gewaardeerde complimenten!

overzichtelijk en optijd

overzichtelijke site en geleverd volgens afspraak

TOP!

Overgestapt naar HBM. Twee apparaten inmiddels besteld en allebei overtreffen ze m'n verwachting. Vlotte levering en kwaliteitsproducten.

Snel geleverd en goede prijzen

Prijs kwaliteit is zeer goed. Snelle levering, grote voorraad.

Gewoon geleverd

Gewoon zo als het hoort.

snelle levering en kwaliteit boven verwachting.

Mooie degelijke opbergdozen voor een nette prijs.

HBM vind ik uit eigen ervaring een top winkel!

Beste, Ik heb al een aantal producten bij HBM gekocht De laatste jaren en mijn ervaring is dat eigenlijk Nog geen een product me is tegengevallen. De Producten waren deugdelijk en de bestellingen Worden geleverd volgens afspraak en tijd . De prijs/ kwaliteit verhoudingen zijn zeker goed te Noemen bij HBM

Snel en goed geregeld

Prettig

Supergrandioos

Gewoon fantastisch, snel bestellen en snel ophalen goed geholpen door personeel topie.

ottimo buon prodotto

ottimo ,contatato il servizio clienti /ho avuto la risposta un breve tempo nulla da dire preparati .consiglio comprero ancora.

perfect

voor het eerste keer besteld. dit alles netjes geleverd zoals gezegd,

snel en betrouwbaar

Zoals al eerder is ook deze order weer helemaal compleet en werkt het super, installeren ging snel dus konden we snel aan het werk

Heel snelle levering Pro materiaal

zeer goed

Top Service en snelle bezorging

Helemaal naar wens, goede service

Ik ben geheel tevreden, had zelf een bestelfoutje gemaakt. Contact opgenomen met klantenservice, zeer snelle reactie en snel gecorrigeerd.

Gewoon goed!

Doen wat ze zeggen.

Top, prijs / kwalitijt / accuraat

Goede webside, makkelijk opzoeken van gereedschap Met afhalen snelgeholpen. Ga zo door!

Voldoet aan de verwachtingen

Correcte omschrijving van het product. Levertijden in orde.

Top service, ook direct reactie en oplossing via klantendienst.

Fietslift besteld, en ontvangen. Door probleem met betaling verkeerdelijk 3 maal besteld. Mail verstuurd naar klantendienst, direct antwoord gekregen en opgelost. Ik ga zeker nog dingen bestellen. Ook zeer scherpe prijzen.

Uitstekend spul voor weinig geld

Kan maar 1 ding zeggen geweldig gereedschap voor weinig geld

Reageert snel en levert wat beloofd is

Reageert snel en levert wat beloofd is

Goede spullen voor de juiste prijs !

Gemakkelijk bestellen, vlot geleverd en dat voor een eerlijke prijs !

Alles goed

Alles goed, snel binnen, prima in orde

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ