Altijd snelle levering en goede kwaliteit

Dat alles snel wordt geleverd en goede service

Snel en zonder probleemen

Transactie zonder problemen

Zeer prettig!

Defect product binnen een oogwenk vervangen zonder extra kosten. Zo hoort het. Chapeau!

Super snel kwaliteit prima

Goed bedrijf

geweldig.

mijn ervaring met HBM is super. meermaals iets gekocht van grote tot kleine producten. het wordt altijd optijd en correct afgeleverd. iets kopen bij HBM is zeker aan te raden. goeie service.

Goede service, degelijk gereedschap, komen beloftes na!

Heb onlangs een HBM Tacker en Spijkerpistool op accu gekocht. Apparaat werkt perfect, voelt degelijk aan. Tijdens verzending was een verpakking van spijkers open gesprongen waardoor ze los door de verpakking lagen. Na een mailtje hierover kreeg ik per direct kosteloos nieuwe toegezonden. Inmiddels ook een plafondschuurmachine aangeschaft, nog niet gebruikt maar voelt degelijk aan. Ga hier zeker veel plezier van hebben. Prijs-kwaliteitverhouding is top. Goed gereedschap voor een hele nette prijs. Reden voor mij om bij aanschaf van gereedschap eerst op de site van HBM te kijken!

Lever tijd was iets langer dan ik had gehoopt maar het product kwam binnen zoals beschreven met de kwaliteit zoals ik die verwacht had! Top!

Van een schuurtje naar een werkplaats in één bestelling

Het materiaal van HBM is stevig solide en het plaatsen/monteren is intuitief en makkelijk.

Prijs kwaliteit,goede service, top!!!

Vind steeds wat ik zoek aan prijs kwaliteit en steeds corect en op tijd met levering zeer tevreden !

Het werkt zo als het hoort Een man een man een woord een woord

Goede ervaring en prima materiaal en machines

Goede website en vlotte levering

Gereedschap is van goede kwaliteit En een prima prijs/kwaliteit verhouding

Veel keuze,snelle service

De artikelen die ik besteld had, waren heel snel geleverd. Er was ook voldoende keuze in merken en qualiteit.

Een op alle fronten perfecte levering.

Zowel de bestelling als de levering verliepen probleemloos. Ook het gebruik van jullie informatieformulier is duidelijk en gebruiksvriendelijk, ik kreeg binnen de twee uur een duidelijk antwoord op mijn vraag. Over de kwaliteit van het artikel kan ik gezien de korte tijd nog geen eerlijk antwoord geven , maar als die zo is als de organisatorische en administratieve afhandeling, zal ik zeker vaker gebruik maken van de diensten van HBM machines.

Gekregen wat ik wilde en vlot geleverd.

Gewoon goed. Makkelijk bestellen Snel geleverd

Correcte uitvoering en aflevering bestelling, houdt dit vol !

Geplaatste bestelling werd adequaat en tijdig afgeleverd. Het is plezierig te ervaren, dat dit ook kan.

Correcte en snelle levering, tevens goede dienst na verkoop

Aangename ervaring

Alles ging precies zoals afgesproken, ga zo door.

Het kon niet beter, veel lof.

uitstekend

prima, alles volgens plan. prijs ook goed

Super mooie gereedschaps koffer

Een super grote gereedschapskoffer met veel spullen erin. Snel geleverd en hoe kan het voor zo weinig geld. HBM geweldige aktie en snel geleverd ben er blij mee. Marcel

Goedkope garagekruk verwacht, degelijk exemplaar ontvangen

Toen ik de bestelling deed, had ik niet verwacht zo'n degelijke garagekruk te ontvangen. Het kussen is lekker stevig en zakt niet helemaal tot onderaan door als je erop gaat zitten (ik weeg zo'n 100kg, dus dat gebeurt wel eens), de wieltjes draaien en rollen soepel en de lades bieden ruimte voor het noodzakelijke gereedschap dat je binnen handbereik wil houden. Kortom: goede kwaliteit voor een erg fijne prijs. Het enige wat mist, als ik dan wil zeuren voor deze prijs, is wat plukschuim om de lades wat netter in te richten. Nu liggen er anti-slip matjes in, maar ik heb er los wat schuim bij besteld om mijn tools netjes een plaatsje te geven. Dit schuim had HBM overigens gewoon op voorraad. De verzending was snel geregeld: op zaterdagmiddag besteld, dinsdag en woensdag daarop verzonden, precies zoals bij het artikel vermeld stond: binnen 2-3 werkdagen. Mijn bestelling (garagekruk en interieurschuim) kwamen nml in twee pakketten vanuit twee distributiecentra mijn kant op.

Alles perfect kan niet meer wensen.

Uitstekent

Spullen zijn prima in orde en gemakkelijk te gebruiken. Enige minpuntje is het ontbreken van een Nederlandse handleiding. Bezorging was tip top.

Top service en klantgericht!

Zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, maar vooral over de service en klantvriendelijkheid! Ik had een kritische opmerking bij 1 van de geleverde producten en daar werd gelijk op gereageerd en meegedacht. Het is intern voorgelegd om er naar te gaan kijken en een leuk gebaar vanuit HBM ontvangen zonder dat ik erom had gevraagd. Kortom, top bedrij!

Top service!

Goede producten voor een goede prijs met een snelle service!

Snelle levering en betaalbaar

1010 Grote Esch