Heb goede ervaring

Goed product en snelle levering.

Kwaliteitsvolle producten tegen een sterke prijs.

Snelle levering, product is van goede kwaliteit en aan een goedkope prijs.

ik zoek niet verder , ik koop bij HBM

de You Tube filmpjes zijn heel informatief. Na de aankoop blijkt dat er niks te veel is beloofd

Goeie prijs kwaliteit goeie service

Super service . Snelle levering top kwaliteit goeie prijs . Alles zit erbij zoals beschreven . Goeie updates van wanneer en waar je pakketje is . Alles duidelijk beschreven en naar waarheid super . Ga nog vaker dingen bestellen bij jullie top ga zO door

Heerlijke stoel

Stoel in goede staat ontvangen ben er super blij mee

Super altijd correct

Nooit problemen.

Uitstekende verzending

Ik heb een airbrushpistool en een vochtafscheider gekocht. Deze waren uitstekend en netjes aangekomen. De verpakking was erg stevig. Het airbrushpistool werkt nauwkeurig en ligt fijn in de hand.

Fantastische webshop

Elke bestelling die ik tot nu toe gedaan heb is gewoon perfect gelopen! Aanrader!!

Uitstekend!

Uitstekende, snelle en vriendelijke service!

Snelle en goede levering en goed kwaliteit

Hele snelle levering. Goede kwaliteit spullen, zeker een aanrader

Prima service! Vlotte levering!

Prima service! Vlotte levering!

Willen niet meegaan in een oplossing van mijn probleem

Ik had bij HBM potkrikjes gekocht om mijn camper te stabiliseren. Ik heb ze op verschillende manieren geprobeerd te plaatsen, telkens weer bleken ze na ca. 2 dagen ingezakt te zijn en stond mijn camper weer vrij. HBM wil mijn klacht niet zien als een fout van de krikjes want dat zou normaal moeten zijn. Navraag bij een andere webshop met een vergelijkbare potkrik levert als reactie op dat mijn toepassing van hun krikjes zonder meer moet kunnen. HBM wil de krikjes niet meer terugnemen omdat de retourtermijn is overschreden en de krikjes gebruikt zijn. Hoe kan ik anders constateren dat deze krikjes niet geschikt blijken voor mijn toepassing? Ik vind het erg kort door de bocht van HBM om mij zo af te schepen.

Hier doe ik nog zaken.

Duidelijke webshop met correcte omschrijvingen. Degelijke verpakking. Correcte prijs.

Prima bedrijf en betrouwbaar

Alles netjes geregeld

Goede service.

Het moet nog als cadeau gegeven worden. Verwacht goede resultaat.

Veelzijdig en veel aanbiedingen

Leuke winkel met groot assortiment.

snel en accuraat

mijn slijpmachine was er lekker snel en was prima verpakt

Prijs kwaliteit verhouding is prima

Voor deze prijs kan ik het niet ergens anders kopen

Goed en goedkoop!

Alle producten zijn van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Goede en snelle service

Ruime keuze aan artikelen en snel bezorgd

Top product voor een top prijs

Mooie Black Friday aanbieding. Zeer compleet en prima kwaliteit!

Tevreden

Tevreden

super

snelle levering , scherpe prijzen ,veel aanbod

Super tevreden

Zeer snel geleverd en werkt nog beter dan ik verwacht had!

Snelle adequate levering

Fijne en uitgebreide site waar we veel kunnen vinden. Snelle levering, tevreden!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ