Keurig. Mooi op tijd en ziet er netjes uit

Alles precies zoals ik verwachtte. Alleen zijn de stelblokken niet voor de kleinere vlakvandiktebanken. Ik heb een 26cm breedte bank en de stelblokken zijn te groot om op de as te zetten. Ik kon dit ook niet vinden op de site bij het artikel. Wel stonden er soortgelijke vlakvandiktebanken onder de pagina onder het kopje deze producten zijn wellicht interessant. Dat gaf mij de indruk dat deze mooie set ook op mijn machine zou moeten passen. Maar helaas. Retourneren zit er ook niet in. Dit omdat de verzendkosten voor mijn rekening komen. Dat zou inhouden dat ik twee keer 7 euro, dus 14 euro betaald zou hebben om mijn aankoopbedrag a €19,99 terug te krijgen. Dat is wel een beetje jammer. Verder het ziet er goed uit, doet denk ik wat het moet doen en de afhandeling, verzending etc was verder allemaal dik in orde.

Altijd zeer goed de producten van HBM. Ik heb daar vaker besteld en nooit iets om op aan te merken. Ik hen ze 1x gebeld dat ik het met spoed nodig had en ze hebben dit dan ook zo snel mogelijk geleverd dat ik optijd mijn pakket had ontvangen

Alle bestellingen kloppen. Men doet wat men belooft.

Ik heb nu diverse aankopen gedaan. Correcte levering en juiste beschrijving van de artikelen op de site.

Compleet, snel en eerlijke prijzen

HBM heeft bijna alles wat je nodig hebt als je gereedschap zoekt. De levering ging vlot en de prijzen zijn erg netjes. Standaard betaal je wel verzendkosten, maar gezien de rest van de prijzen vind ik dat persoonlijk geen probleem.

Mooie site met scherpe prijzen en dan goed verpakt binnen 2 werkdagen gewoon top

Gewoon perfecte levering

Besteld en alles perfect geleverd, had een cadeau bon gekregen en heb deze nuttig kunnen besteden. Zeer duidelijke site om te bekijken en te bestellen, top.

Mooie aanbiedingen

Ik heb diverse artikelen gekocht waarvan sommigen heel voordelig waren. De produkten zijn van goede kwaliteit. De zending was in tweeën gesplitst, het eerste artikel kwam binnen 2 dagen en de rest duurde iets langer, maar dit kwam ook door postnl. Ik ben wel tevreden over HBM machines want ze hebben een ruim assortiment met mooie aanbiedingen.

Prima prijs / kwaliteit en snelle levering.

Goede ervaring.

Stenenknipper besteld

Zending was binnen twee dagen met vracheagen geleverd. Alles compleet en makkelijk te monteren. Knipper werkt goed, knip er betonklinkers mee zoals hij volgens omschrijving ook moet kunnen. Mooi apparaat voor laagste prijs online te vinden.

Handige kastjes zoals afgebeeld

Ik heb handige opbergkastjes besteld ik ga er lego in sorteren dus geen gereedschap superhandig kleine bakjes die je er ook uit kunt halen. Enige jammere is dat het wel 4 dagen duurt voordat het binnen is.

Goede kwaliteit en een goede prijs

Snelle levering , goede prijs kwaliteit verhouding

De bestelling was binnen 24 uur geleverd, en de kwaliteit van het gereedschap was uitstekend, meer als voldoende voor de uitvoering van mijn hobby.

goede producten en leuke kortingen

Als ik iets nodig heb voor te klussen kijk ik eerst bij HBM. Met video kan ik zien hoe ik bepaalde machines moet gebruiken waardoor het een makkie wordt.

Erg goed

Snelle service, zelfs in 2 delen gekomen. Uitstekend ! Goede kwaliteit

Keurig op tijd , zoals altijd

Ruime keuze , verschillende prijsklassen . Voor ieders portomonnee

Professionele afhandeling

Klantvriendelijkheid en produkt heeft kwaliteit.

Duelleren levering. Zeer tevreden

Hbm prima spullen tegen goede prijs en snel geleverde

Snel geleverd.

Alles was zoals ik besteld had.

Geweldig!

Prima bedrijf, snelle levering. Echt een aanrader!

De keuze is er reuze

Alle artikelen zijn makkelijk te vinden op de website. Na de orderplaatsing kan je eenvoudig via ideal de betaling overmaken. Alle artikelen zijn via de track en trace makkelijk te volgen wanneer ze afgeleverd worden.

Makkelijk bestellen, goed bereikbaar. Snel geholpen bij afhalen

Makkelijk en snel geregeld in spullen te halen. Wel jammer van minimale besteding om te kunnen afhalen

Net levering voor mooie prijs gereedschap

Blij met de gereedschapskoffer en laseletroden voor nette prijs

Goede service snelle levering

Betrouwbaar goed bedrijf

geweldig

De bestelde materialen zijn qua prijs gunstig en er is een zeer snelle levering, niets anders dan lof

Prima gereedschap voor een nette prijs

Al een aantal keren gereedschap bij HBM besteld en nooit teleurgesteld, altijd goed gereedschap voor een nette prijs. Verder een overzichtelijke web winkel met duidelijke product informatie.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ