Fijne winkel goeie prijzen.

Fijne winkel met goeie prijzen en toch kwalitatief goed spul.

Man was heel blij met zijn cadeau.

Goede spullen tegen een betaalbare prijs

Gereedschap besteld voor mijn motor en erg tevreden, snelle levering en goede kwaliteit.

Gewoon goed

Duidelijke website en eenvoudig te bestellen. Prima communicatie en snelle leveringen. Uitstekende producten. Aanrader.

Goed materiaal en optijd geleverd

Goed materiaal en goed en op tijd geleverd.

Snel en goed geregeld.

Ik bestel vaker bij HBM en het is altijd vlot geregeld. Snel geleverd, voldoet aan de verwachting en groot assortiment.

Goede prijs kwaliteit verhouding!

Zowel voor mijzelf, als voor anderen heb ik al regelmatig wat besteld bij HBM. De bestelde producten zijn tot op heden snel geleverd, maar vooral de prijs kwaliteit verhouding, ben ik zeer tevreden over. Ook heeft HBM een zeer uitgebreid assortiment aan producten. Als ik iets nodig heb voor mijzelf of iets om kado te doen, kijk ik eerst op de site van HBM. Want als HBM het heeft, hoef ik niet verder te zoeken, omdat ik weet dat ik dan geen miskoop zal doen.

Fijn bedrijf!

Normaliter zijn gereedschappen en machines heel erg duur voor de goudsmid branche en moeten ze vaak van overzee komen. Gelukkig kan ik altijd terecht bij hbm voor goede kwaliteit en scherp geprijsde artikelen :D

zeer goede servies

ik heb jullie bedrijf ontdekt via een vriend en heb al veel bij jullie besteld en in de toekomst bestel ik alles bij jullie top team HBM

straight to the point, duidelijk snel en goedkoop

prima service en goede producten

Prijs kwaliteit is top

Snel bestellen, snel geleverd

Mijn ervaring is zeer goed alles werd snel verzonden de kwaliteit is prima van de producten ben zeer tevreden

Keurig zoals je als van elkaar mag verwachten, besteld, betaald en geleverd.

zoals hier boven vermeld. Keurig en vlot afgehandeld, ik zoek, vind, bestel en betaal, HBM levert keurig en snel wat er besteld is. dus zoals het hoort.

Prijs en kwaliteit verhouden is top!

Snelle service, veel aanbod en fijn in contact en oplossingen!

Perfect verzorgd zodat onze klussen geen vertraging oplopen.

HBM producten staan duidelijk en correct op hun side en het assortiment is volledig. Een orde is makkelijk te plaatsen. En echt mooi ook in de kerst periode binnen een dag bezorgd. Hoe ze dat bij HBM voor elkaar krijgen ? Het is fijn als je thuis met een project bezig bent en er is iets benodigd dat het dan snel bij HBM besteld en geleverd kan worden. Ik ben in de de toekomst zeker weer klant. Dank. Kees Kools

Super! Ik bestel gauw weer

Top ervaring

Zowel producten als de service zijn uitstekend

Snelle levering en product als omschreven

Snelle en correcte levering Alles naar wens.

Altijd vlotte communicatie en levering!

Kwaliteit met lange garantie.

Gereedschapskist met veel inhoud en goede kwaliteit voor een betaalbare prijs! Daarnaast lange garantie, liefst 10 jaar. Verder levering correct verzorgd.

Fijn gereedschap voor de thuisklusser

Als ik een stuk gereedschap nodig heb, is de HBM altijd mijn eerste stop. Het is niet luxe, maar voor de prijs erg goed en ze hebben eigenlijk altijd wat je nodig hebt.

Mooie spullen, snel en perfect geleverd

Snelle levering prima prijs kwaliteit!

Prima prijs kwaliteit verhouding

Mooie spullen en top ontvangen!

Mooie spullen, werkt allemaal super en is heel netjes verpakt goed aangekomen, duidelijke omschrijvingen en handleidingen, top zeker voor de prijzen!

Top materiaal en service

Ik had een gereedschapskoffer besteld om mee te kunnen nemen in de auto. Super formaat, erg compleet en snelle service qua levering. Makkelijk is het ook dat alle onderdelen in de koffer ook los te bestellen zijn.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ