Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

HBM is één woord Kwaliteit!

Klantvriendelijke website. Eenvoudig bestellen. Snelle levering. De geleverde boren zijn van uitstekende kwaliteit. Heel tevreden over het geheel!

Goede klantendienst

Mijn order was ergens blijven hangen waardoor de status op "worft klaargemaakt" bleef. Na contact op te nemen met de klantendienst w1s dat probleem meteen verholpen en had ik 2 dagen later een keurig ingepakt order.

Zeer tevreden over de service

Zeer goede ervaring met HBM, zowel qua kwaliteit van de apparatuur als qua klantenservice, zeer responsief en attent voor de klant, ik raad 110% aan, bovenaan

Top bedrijf

Super machienes Dik tevreden

Super fahrbare Werkbank für den günstigen Preis !

Ein vergleichbarer großer Werkzeugwagen bzw. fahrbare Werkbank war nirgendwo anders für einen nur annähernd ähnlichen Preis zu finden. Das dazu bestellte Werkzeug war ebenfalls günstig, zeichnet sich aber teilweise bei der Qualität ab... halt einfaches Werkzeug. Die Qualität der Schraubenschlüssel würde ich dabei besonders positiv, die Zangen jedoch negativ erwähnen wollen. Bestellablauf, Zahlung, Lieferung war alles problemlos. Einziger wirklich negativ zu erwähnender Punkt war die schlechte Erreichbarkeit bzw. die späte Reaktion. Habe mehrfach per Kontaktformular oder Mail geschrieben und dabei mindestens vier Tage auf Antwort gewartet. Telefonisch konnte man mir überhaupt nicht helfen... da sollte der Service verbessert werden. Insgesamt cooler Shop ;-)

Gewoon super

Bestelling snel gevonden betaald en snel geleverd.gewoon top.

Correct en snel

Correct en snel verzonden!

Snel en goed

Snelle levering van een groot assortiment met degelijke producten voor een goede prijs. Prijs kwaliteit verhouding heeft HBM heel goed in orde

supermooie gereedschap webshop!

Altijd leuk hier boodschappen te doen. Voldoende keuze en goede service bij garantie. duumpie omhoog.

Prima service en juist voorraad indicatie

Goede ervaring laser meter en schroevendraaiers gekocht. Netjes op de hoogte gehouden van de voortgang, keurig geleverd en werkt allemaal prima.

de koffer zag er uit zoals de afbeelding, een goede keus

de koffer en gereedschap ziet er zeer solide uit en voelt robuust in de hand. Een kleine opmerking moet ik wel plaatsen over ik vermoed de transport. Blijkbaar was de rit hobbelig want een deel van het gereedschap was in de koffer losgekomen. Bij het terugplaatsen merkte ik dat de rit behoorlijk hobbelig moet zijn geweest, want het gereedschap zit normaal stevig vast in de koffer

Snelle levering goed ingepakt en alles heel duidelijk

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Reciprozaag met snoer gekocht voor de verbouwing. Heeft al vele malen zijn nut bewezen. Ideaal voor lastige plekken waar je met een handzaag moeilijk bij kunt.

Uitstekende service

Nadat mijn pakket kwijt is geraakt bij PostNL werd er na een telefoontje gelijk een nieuwe verstuurd. Deze is precies op tijd binnen. Super bedankt

Geweldig , snel en goed geleverd met mijn doppen ben ik niet meer te stoppen.

Fantastisch , ik ben zeer tevreden

Snelle levering en gewoon prima gereedschap

M'n laatste aankoop was een HBM schroefautomaat. Wat een fantastisch apparaat. Werkt supersnel en de bijbehorende schroeven gaan als een malle het materiaal in. Gewoon weer een top aankoop bij HBM!!!!

Top materiaal

Prima spul en snel geleverd ook in Belgie

Het huis was wat te vochtig dus ik bestelde hier een luchtontvochtiger. Een uitstekend apparaat, makkelijk te bedienen en de luchtvochtigheid in huis is al snel van 80+% naar tussen 50 en 60% teruggebracht. Een collega op mijn werk bestelde er later meteen ook een want die had hetzelfde probleem in huis en we hadden het hier over. Het apparaat werd zéér snel geleverd, ik ben super tevreden over deze firma en beveel hen van harte bij u aan.

Netjes geleverd

Netjes geleverd en conform verwachting.

Doskonała jakość

Produkty HBM są bardzo praktyczne i ładne.

Snelle levering en goed materiaal

Zondag besteld en maandag namiddag geleverd. Al het materiaal is kwalitatief en zoals beschreven.

Mooie producten, duidelijke site en snelle levering. Top!

Bestelling gedaan. Werd snel bezorgd. Producten zijn precies zoals verwacht. Nogmaals Top!

Alles op voorraad en direct geleverd. top

Alles wat ik wilde hebben was op voorraad en werd snel in 1 verzending bezorgt. Dat vind is heel fijn.

Goed en degelijk verpakt en sneller geleverd dan verwacht

Goed en degelijk verpakt en sneller geleverd dan verwacht