Top services

Heel makkelijk te bestellen. Omschrijving klopt helemaal van producten. En snel ontvangen desondanks ik in buitenland woon. Klasse

Goede service Geleverd volgens afspraak Netjes en goed verpakt

SUPER !

goede kwaliteit gereedschap en toebehoren, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Top!

Levering naar verwachting

De website was duidelijk en de afhandeling van de bestelling was goed en volgens afspraak.

Snelle levering en goed product!

Snelle levering en een kwalitatief goed product.

zeer snelle levering en goede prijs

ik heb al vaker hier gereedschap besteld is altijd snel geleverd voor een zeer goede prijs en goede kwaliteit dus zeer aan te bevelen.

Artikelen slecht op voorraad.

Iedere keer als ik wil bestellen zijn er weer de nodige artikelen niet op voorraad. Boortjes, freesjes, borstels enz. Kwaliteit is gemiddeld wel oké. Ik zou er best veel bestellen, maar iedere keer als ik op de site kijk, mis ik zo veel dat ik het maar elders koop.

Goede prijs/ kwaliteit digitale hoekwaterpas

Product is zoals omschreven en het werkt ideaal voor het op maat zagen van niet haakse plinten. Zet goede prijs/ kwaliteit en de levering was ook prima op tijd en netjes verpakt.

super bedrijf, meerdere malen gereedschap besteld en altijd afspraken nagekomen. Aanrader

Altijd goed geholpen. supper snelle service. Prijs kwaliteit verhouding is heel goed.

Zeer mooie producten, snelle verzending en goed verpakt

Super, snelle levering.

Het bestelde product was verkeerd geleverd, het verkeerd geleverde product mocht ik houden en het goede product was supersnel geleverd zonder extra kosten. Toppie.

Nette prijs goed product

Voor de prijs kun je het niet laten liggen Goed product en snelle verzending

zeer goed

Top, goeie info! Nette snelle levering

De werkplaats inrichting en machines zijn net geprijsd. Worden met goede informatie voorziening geleverd, snel en netjes tot de voordeur! Al meermaals iets gekocht en vind het prettig winkelen.

Werkt naar behoren

Eenvoudig te monteren

nog nooit geen problemen gehad hbm

HBM prima materiaal voor een eerlijke prijs

Top winkel met goed materiaal!

Ik bestel geregeld materialen bij HBM, zowel online als in de winkel. Online bestellen werkt prima. Je krijgt een mooi en duidelijk overzicht wat je besteld hebt. Bestellen in de winkel is ook top. Vriendelijk en vakkundig personeel en ze hebben genoeg op voorraad. 1 verbeterpunt: als je online iets besteld en het wordt in meerdere leveringen geleverd dan krijg je meerdere facturen. Ik had graag een totaal factuur gekregen over de gehele bestelling.

levering was correct en mooi snel, zoals beloofd was.

De onderdelen die ik besteld heb, kwamen keurig verpakt op de beloofde datum bij mij thuis. TOP!

supersnelle levering!

Binnen 24 uur geleverd, heel fijn!

Gewoon zoals het hoort, prima dus

Mijn bestelling is snel en correct geleverd. maar ook de winkel is 1 van mijn favorieten om te shoppen! ik kom er graag.

Top spul voor n mooie prijsje

Goed geregeld

Oke

Snel en goed !

Fijne en overzichtelijke website

Onlangs gezocht op handmatige oliepompen. De website van HBM Machines sprak ons het eerst en meest aan. De site is overzichtelijk, geeft een duidelijk beeld van wat je koopt en geeft heel volledig de technische gegevens weer. Hierdoor hoefden wij geen moment te twijfelen of we wel het juiste product zouden bestellen voor onze olievaten.

Niks mis mee ziet er goed uit

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ