Professioneel

Precies wat ik in gedacht had. Super snelle levering.

snel verzonden en voor de prijs goed spul

duidelijke site en snelle verzending. wat wil je nog meer.

een hele goede afkort zaag aangeschaft.

Nadelen : Hoge verzend kosten. verzending duurt lang (3 dagen), geen track en geen traceer-code ontvangen.

Goedkoop, goede service, goede website en snel verzonden. Ik ben er blij mee.

Precies zoals ik het graag wilde.

HBM is snel en zonder problemen.

eenvoudig, duidelijk, scherpe prijs en blij met kwaliteit product

Ik zocht 13 delige gatenboorset. Na wat rondzoeken bij HBM uitgekomen. Duidelijke site met scherpe prijzen in relatie met kwaliteit. Kan het iedereen aanbevelen

Eenvoudig-duidelijk-goedkoop

Hele duidelijke site,en eenvoudig een bestelling plaatsen. En ik bespaar euro,s tegenover andere sites. En de levering, meestal de dag erna. Ik ben zeer tevreden. M.v.g. Ron Kuijpers

correcte levering

Was voor eerste keer dat ik bij de firma bestelde, alles is perfect verlopen zoals op de site vermeld, snelle levering. Zal niet bij deze ene bestelling blijven.

De bestelde tangen snel in huis zodat ik vlot verder kon.

Ik heb bij jullie de lijm klemmen van eigen merk gekocht ! Super snelklemmen,

Werken soepel, en kunnen aardig wat kracht leveren. Tevens een snelle levering, top bedrijf !

Goed product, snelle levering

Al het gereedschap heeft een mooie prijs/kwaliteit verhouding. Orders worden snel verwerkt en verzonden via POSTNL. Ik ben een en al tevreden over HBM

Snel, compleet en geïnformeerd

Mijn bestelling stond na 3 werkdagen voor mijn deur. De prijs was heel goed en voor de machine ( professionele slijpmachine) eigenlijk een habbekrats. Elke stap in het bestelproces en leverproces werd ook voorzien van een mail waardoor ik alles perfect kon volgen. Echt een aanrader!

Snelle levering tegen goede pas

Tevreden klant

Top product

Heel goed aqua kwaliteit bedankt HBM Machines...

Snel en goede producten geleverd!

Duidelijke site met een duidelijke beschrijving van de producten. Hierdoor was de keuze snel gemaakt. Na de bestelling waren de producten ook snel geleverd!

Goeie service en een prachtige gereedschapskist!

doen wat ze zeggen

doen wat ze zeggen

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, zeer goed verpakt,

Aanrader!

Vlotte bestelling, levering zoals beloofd, al goed ermee gewerkt.

Snelle levering en goede waar

Snelle levering, scherpe prijs, top!

Goede producten voor een scherpe prijs, aanrader!

Alleen maar lof voor deze organisatie!

Niets te wensen.

Prima service en vlotte levering

Vlotte levering Mooi assortiment

Correct en snel

Duidelijke documentatie op de site en in de zending. Vlotte levering.

Ok

Helaas niet binnen een dag levering, wel goede informatie over het moment van levering. Spullen zaten heel goed verpakt.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ