top

snel geleverd en duidelijke comunicatie

Snelle nalevering van de ontbrekende onderdelen

Snelle nalevering van de ontbrekende onderdelen.

Alles vlot verlopen!

Alles was snel geleverd en goed verpakt.

Perfecte service

Gewoon perfecte service

goede service

product was beter als omschreven en een snelle levering!

Juist artikel en vlotte levering.

Mooi product, dat niet bij de reguliere bouwmarkt te krijgen is en ook nog tegen een gunstige prijs

Goede ervaring, snelle en keurige levering. Volgende keer graag weer!

verwonderd

de zondagavond transmissiekrik besteld met een gewicht van 85kg en de dinsdagochtend 10.17u netjes geleverd (in België) door transport Steenbergen. Had dit totaal niet verwacht zo snel en supervriendelijke chauffeur. Chapeau voor beiden HBM en transportfirma.

Prima Service, Gewoon Goed

Prima Service

Wat een topsevice!

We hebben onze bestelling geplaatst en hadden meteen een mail met duidelijke informatie over de levering. De levering volgde meteen de dag erna al. Er was een super korting op de materialen die we besteld hadden en de materialen zijn super van kwaliteit! Duidelijke en juiste omschrijving van materialen!! Zeker een aanrader om je producten om te bestellen!

Gewoon goed geregeld

Snel goedkoop

Nog geen enkele keer spijt gehad van mijn aankoop

Gewoon een prima prijs kwaliteit verhouding

Prima service!

Keuze uit megaveel producten. Snel Verzonden.

Snelle levering, prima verpakt.

Snelle kwaliteit!

Superspul

Niet alles wat op voorraad is kan in de winkel worden gekocht

Wij komen regelmatig in de winkel om wat te kopen en gelijk te zien hoe het er uit ziet. We maken de laatste tijd nog wel eens mee dat er gereedschappen niet in de winkel liggen maar wel op voorraad zijn. Bij navraag aan de balie wordt ons verteld dat het in het magazijn ligt en niet opgehaald kan worden maar moet worden besteld. Vertraging in de werkzaamheden en frustratie tot gevolg.

grote doos met Leuke spul

grote dozen, goed verpakt en zeer stevig spul

Koffer binnen 1 dag in huis, perfect!

Een paar simpele dingen besteld. Keurig verpakt en snel geleverd! Ga zo door

''Het moet gek lopen wil HBM het niet voor een vriendelijke prijs kunnen leveren! ''

HBM Website is gewoon toonbeeld van helderheid; eenvoudige zoekmachine zodat je hetgeen zoekt snel kunt vinden.

Geweldig! what else......?

Geweldig! what else......?

Prima en makkelijk verlopen

Goedkoop bedrijf met overzichtelijke site

Overzichtelijke site en product is ook zoals beloofd snel geleverd. Product was goed verpakt geleverd .

Productiefout bij zaagblad leidt tot vroegtijdig gebroken blad

Na jarenlange tevredenheid voor het eerst een serieuze klacht. Maand geleden (21/7) een zaagblad (productnr. 9502) gekocht. Bij het ingebruiknemen viel direct op dat het zaagblad tijdens het zagen in het werkstuk bij iedere ronde een duidelijke 'tik' liet horen en waardoor de zaagmachine tijdens het zagen ook schokte. Inspectie van het blad wees op een onzorgvuldig ingeslepen inkeping op het punt waar het blad aan elkaar gelast wordt: deze lag aanzienlijk dieper dan bij de rest van de tanden, resulterend het gehoorde geluid. Ik verzaag met het blad enkel POM, dat wil zeggen dat het blad geen noemenswaardige weerstand te verduren krijgt, oververhit raakt, etc. Toch is het blad nu al, na amper 10 keer zagen, gebroken en wel exact op het punt van de las en de te diep gelegen ingeslepen tand. Dit is niets meer dan een productiefout en ik hoop dat HBM erin voorziet om dit inferieure product kosteloos te vervangen.

Heb al eerder spullen besteldt bij hbm en ook eerder eens opgehaald.

Wij kochten er altijd airbrushcompressors. En nu voor het beton een mixer. Netjes en correct geleverdt. Gewoon wat je nag verwachten, kun je ook verwachten. Wat ze beloven. Doen ze ook.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ