Fijne service van hbm

Ruime keuze en snelle levering!

Ruime keuze en snelle levering!

Top Service!

Ik bestelde een gereedschap bij HBM waarbij per abuis niet de juiste woonplaats was vermeld. Na een mail werd dit meteen gecorrigeerd, echter was bij PostNL de zending al vertrokken met verkeerde woonplaats. Na een bericht aan HBM werd direct een nieuwe zending geregeld met juiste woonplaats. Toch werd de eerste zending afgeleverd door PostNL. Toen ik aanbood om de 2e zending na ontvangst te retourneren, was dit niet nodig en mocht ik deze houden of weggeven. Dit is echt service in optima forma! Aanrader.

Prima producten

Prima producten, makkelijk te bestellen. Leverantie voldoende.

Makkelijke en duidelijke site, ook qua bestellen.

Makkelijk besteld, product werd duidelijk omschreven. Snel binnengekomen en voldoet aan de omschrijving en mijn verwachtingen. M v gr Ben

Topservice!

Snelle en correcte levering + service. Een voorbeeld van hoe het moet!

Vlotte correcte levering

Vlotte correcte levering Mooi gedocumenteerd

Top producten en top bezorging

Mooie zaagbladen voor een prikkie. Prachtige buigtang voor ijzeren staven,nergens anders zo gezien

Duidelijke beschrijving. Voldoet aan verwachtingen.

Levering snel en netjes verzorgd.

super

snelle levering en goed verpakt

zoals het hoort

klaar en duidelijke bestelling-betaling-orderopvolging-levering meer moet dat niet zijn

Snel en duidelijk

Veel keus op de site, de producten zijn zoals ze op de site staan en het word snel geleverd. De producten wat we besteld hebben zijn van goede kwaliteit! Al met al top!

Zeer goede en snelle service

Eigen merk is voordelig en van goede kwaliteit

De eigenmerk producten van HBM zijn een aanrader. Goed assortiment en snelle levering.

Een absolute aanrader

Voor het eerst hier besteld en zeer goed bevallen. Goede prijs voor het product en snel geleverd.

Snelle en goede service, aanrader

Snelle correcte en prima levering zal het dus ook zeker aanraden

Breed assortiment, goede kwaliteit, prima prijs en snelle levering!

Diverse producten via HBM Machines aangeschaft. Mooi breed assortiment, prettige website, goede kwaliteit van producten, concurrerende prijzen, snelle verzending en goed inzicht in status order/levering etc. Hartelijk aanbevolen!

Altijd snelle levering

hele goede service

had zelf de verkeerde spullen besteld en deze zijn terug gestuurd en daarna weer de goede maat besteld goed geholpen door de websitete raadplegen.

Snel en goed geleverd

Levering en materiaal is goed en de levering was snel en op de aangegeven tijd.

snel en efficiënt

bij de levering ontbrak een onderdeel. De klantendienst heeft dit onmiddellijk en doortastend opgelost.

Professionele spullen

Alles wat ik hier gekocht heb is van zeer goede kwaliteit en de prijs is niet te hoog. Dit is mijn favoriete gereedschap site geworden.

prima service

producten zijn top en levering is snel. Bij vragen krijg je ook snel antwoord. Kortom aanrader.

Top aankoop

Bij HBM magneetstrips besteld zowel online als in de winkel. Prima elementen om gereedschap e.d. op te hangen. Zeer goede kwaliteit. Vandaar vandaag nog een paar extra gekocht. Ja verzendkosten zijn wat aan de hoge kant. Daar moet je even op letten Maar verder prima aflevering

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ