Top aankoop

Bij HBM magneetstrips besteld zowel online als in de winkel. Prima elementen om gereedschap e.d. op te hangen. Zeer goede kwaliteit. Vandaar vandaag nog een paar extra gekocht. Ja verzendkosten zijn wat aan de hoge kant. Daar moet je even op letten Maar verder prima aflevering

Snelle levering en in een keurige verpakking

Een duidelijke site, waarop alles netjes is aangegeven. En binnen enkele dagen mn bestelde product in huis.

helemaal prima

Snel bezorgt zonder problemen.

Perfect gegaan bestelling was snel binnen

supersnelle levering van een uitstekend product met een sterk concurrerende rijs

Prima oproltuinslang, erg blij mee, werkt perfect.

Prima prijs/kwaliteit en snelle levering , ook goede bescherming van het product zodat het niet beschadigd, gewoon top.

Goede snellelevering

Goede kwaliteit prijsverhouding

snelle service, correct

besteld, artikel was niet voorradig; mail ontvangen om het te melden.

Perfect geregeld

Keurig alles precies zoals afgesproken. en constant op de hoogte gehouden.

Goede producten en snelle levering

Alles wat ik bestel bij HBM voldoet volledig aan de verwachting en ik heb nog nooit een nare ervaring gehad met dit bedrijf. Proficiat HBM ga zo door!!!

Haal goed

De schuurpapiermachine voor de muren is een mooi ding, en het bedrijf werkte niet. Het was mooi. De ijzeren pijp brak snel. Ze reageerden erop en stuurden me een nieuwe machine die de grootsheid van de machine en de geweldige machine behandelt Ik adviseer om te kopen

Je krijgt wat je besteld en zeer snel en vriendelijk

Mijn werkbank is precies zoals omschreven. Dus geen verassingen Chauffeur was een zeer vriendelijke en behulpzame man. Goede comunicatie

super product

Gewoon zeer goed

Nooit problemen, goede communicatie

Precies wat je verwacht

Prijs/kwaliteit prima, snelle levering

Bestelling snel geleverd. Tevreden over de compleetheid van de set en de kwaliteit

Duidelijke webshop en de artikelen werden snel geleverd.

Super en snel geleverd

Snel geleverd en volgens verwachting.

Product goed kwaliteit en levering op tijd.

heel vriendelijk geholpen

Heel netjes vriendelijk en zorgzaam geholpen. jammer dat op de site geen telefoonnummer aangegeven is.verder alles Top.

Geweldige hamer!!

Nogmaals geweldige hamer.

prachtig materiaal

alle mogelijkheden van veel materiaal

Een kwaliteitsprodukt- hel4maal naar mijn zin met een snelle levertijd.

Eindelijk een mooi en handig stalen ladekastje met voldoende kunststof opberg;aadjes die eenvoudig te bevestigen is met bovenal een snelle levertijd. Voordien had ik al 2 kunststof ladekastjes die qua constructie niet sterk genoeg waren !

Perfecte service

Gemakkelijk bestellen, betalen, volgen van status en levertijdstip. Erg tevreden!

Duidelijke site, goede prijs, snelle levering!

Ik heb al best veel besteld en iedere keer sta ik versteld van de produkten die ik snel kan vinden en de zeer snelle levering!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ