Snel geleverd en goede kwaliteit!

Alleen iets beter verpakken, zat een heel klein deukje aan de zijkant van de metalen doos, waar het tapgereedschap in zit.

Gemak en snel in huis op correcte manier!

Zeer content met bestelde! Goede kwaliteit voor uitstekende prijs snel en correct afgehandeld op een zeer overzichtelijke website.

uit de kunst

2 keer iets besteld,beide producten volgende dag in huis,klasse.

Wat ze zeggen,gebeurt ook.

Wat een prachtig bedrijf, alleen al als je hun site bekijkt. Als vrouw heb ik, samen met mijn man onze aggregaat uit gezocht. Uitgepakt, en hij ziet er top uit. Dank je wel!

Zeer goed bedrijf

Al vele malen besteld bij HBM, altijd goed en snel geleverd.

Fantastisch.

Heb nooit een vlottere en betere koop gedaan als deze. En zéér snel werd het product geleverd, ik stond er verstomd van. Een echte aanrader. Proficiat HBM.

Wederom uitstekende ervaring met HBM

Snelle levering, scherpe prijzen en word goede aandacht geschonken aan eventuele opmerkingen

Snelle levering en blij mee

Scherpe prijzen en uitstekende service

Compressor aangeschaft die in de aanbieding was voor een scherpe prijs. Makkelijk online besteld en werd snel bezorgd. Ik werd uitstekend op de hoogte gehouden over de status van mijn bestelling. Top Service!!!

Snelle levering goede service

Alles dik in orde

Zowel de materialen als de levering zijn prima.

Zowel de prima materialen als de levering is vlekkeloos verlopen. Ik ga er vaker materialen en gereedschap bestellen!

Het bestelde onderdeel kwam verpakt aan .klasse.

Snel geleverd voor een goede prijs

Zoals altijd werd het gereedschap snel geleverd!

Doet zijn werk zeer goed prijs kwaliteit 10 op10

Uitstekend service!!

Bestelling kwam snel binnen. Het was goed en verzorgd ingepakt/ geleverd. Tot nu toe zijn we heel tevreden met de kwaliteit. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik onder de indruk ben en dat ik het iedereen zou aanraden!

goed gereedschap voor een goede prijs

Complete en tijdige communicatie én levering

Bestellen ging erg amkkelijk, ik werd op de hoogte gehouden van elke stap in het proces en de aflevering (zelfs op een adres wat niet officieel geregistreerd was) ging makkelijk. Aanrader!

Eergister besteld...nu al binnen...alles keurig geregeld.

goede website , mooie aanbieding zeer uitgebreid assortiment snelle levering helemaal top

Correct levering zoals besteld

Levering is correct verlopen, in verschillende pakketten. Transportkosten aan de hoge kant vooral naar Frankrijk. Sommige pakketten waren heel klein. 4 kleine zijn op hetzelfde ogenblik geleverd, hadden ook samen kunnen zitten waardoor verzendkosten kunnen dalen. Voor de rest zeer tevreden

Snelle en correcte leveringen

Goede communicatie over de leveringen

top organisatie

Vanaf het bezoeken van de website tot het bezorgen van de producten, helemaal top kunnen regelen en de communicatie van het te bezorgen product zeer correct geregeld.

Niks op aan te merken ; producten en levering in orde , zoals het hoort.

Prima, zoals ik mocht verwachten

vloten afhandeling van de bestelling

vloten afhandeling van de bestelling

Vlotte levering en super vriendelijk!

Vlotte levering en super vriendelijk!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ