snel, goede prijs

snel, goede prijs.

Degelijk gereedschap voor een goede prijs en mooi op tijd geleverd

Regelmatig bestel ik wat bij HBM. Soms ook voor grotere bedragen (onlangs een 4kW aggregaat besteld). Er is voor ieder wat te vinden. Van professioneel materiaal tot voor de ervaren hobby klusser. De weergave van de voorraad klopt netjes, dus wanneer ze zeggen dat het op voorraad is dan is het er ook. De bestellingen worden op tijd afgehandeld en je otvangt netjes de status (ingepakt, klaar voor verzending, verzonden,...). De spullen worden ook goed verpakt, een grotere zending wordt over verschillende dozen verdeeld om beschadigingen van de spullen te voorkomen. Ben dik tevreden met zowel de goederen die ik heb besteld als met de afhandeling van mijn bestellingen. Kan op basis van mijn persoonlijke ervaring deze winkel aanraden.

Goeie website duidelijk en snel geleverd.

Al eerder wat besteld ga dat zeker weer doen.

Snel binnen

Snelle levering van het product voor een goede prijs. Zo hoort het!

Zeer tevreden!

Makkelijk bestellen, zorgvuldige bezorging en goede producten.

Snel en goed

Prima service. Prima artikel.

Prima kwaliteit, voldoet aan verwachting

Vorige week een bestelling geplaatst van 3 verschillende producten. De snelheid van levering, informatie op de site, kwaliteit van het gereedschap en de prijsstelling is allemaal prima. Als ik toch nog een aandachtspunt mag geven: De geleverde lagertrekkerset is keurig voorzien van eigen labels van HBM. Echter ontbreekt hierbij een gebruikersbeschrijving. Samenvattend scoort HBM bij mij een zeer ruime voldoende: ik zal hier zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

Uitstekende webschop

Snelle levering en uitstekende verpakking

Top, as always.

Spullen met juist prijs/kwaliteitsverhouding. Eenvoudig en efficient tot aan de deur afgeleverd.

perfect

ik heb niets te klagen

super!!

Zeer snelle levering, plezierig omdat je er toch op zit te wachten en verder wil met je project

Met 2 dagen bezorgd. Op tijd voor mijn vaders verjaardag. Hij was er erg blij mee

Kwaliteit voor een keurige prijs

Bovenfreesjes in houten kistje van Metabo gekocht. Continue updates ontvangen over voortgang bestelling en levering

goed geregeld

makkelijk en snel bezorgd

Goed gerief! Efficiënt aankopen en leveren!

HBM heeft een uitstekend gamma aan goede tools. Tis gewoon al fijn om te zien wat ze allemaal hebben.

Super en snelle verzending.

Wordt altijd goed op de hoogte gehouden ivm verzenden enz.

Top snel en correct geleverd

Top snel en correct geleverd

Super snelle levering naar een waddeneiland

Super snelle levering naar een waddeneiland

Zeer snelle levering en een uitstekende service Ik wil deze zaak zeer zeker aanbevelen. Jan van Dijk

Product was niet direct leverbaar, maar ik werd goed op de hoogte gehouden! Ik heb het materiaal nu ontvangen en het werkt wederom fantastisch.

PARFAIT

Commandé le 01/06/2021 et livré le 02/06/2021, produit conforme!!!

Zoals je verwacht met gereedschap, gewoon Goed

Het is makkelijk een keuze maken door een goede product omschrijving inclusief een filmpje waar het product praktisch in gebruik wordt genomen. Bestellen en afleveren netjes volgens afspraak. Het daadwerkelijk in gebruik nemen is precies zoals verwacht. Gewoon goed.

Prima geregeld !

Prima product tegen redelijke prijs snel geleverd !

Als beschreven en in een net tijdsbestek

Pakketje was binnen 3 werkdagen binnen. Producten waren net geprijsd en werkten goed bij gebruik.

altijd goed

omdat ik al meerdere artikelen had besteld blijf ik gewoon klant van HBM en weet dan dat het goed is

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ