Sehr schnelle Lieferung und einwandfreie Qualität meines gekauften Produktes

Die Lieferung war sehr schnell. Die Qualität des gekauften Produktes war einwandfrei Alles war bestens

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

livraison rapide et matériel correspondant parfaitement à mes attentes

la livraison est extremement rapide et le matériel trés bien emballé. le matériel reçu correspond parfaitement à mes attentes. Je recommande vivement

Gute Produkte zu fairen Preisen mit schneller Lieferung

Digitaler Drehmomentschlüssel und Werkzeugkoffer in guter Qualität. Preis/Leistung stimmt!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Top kwaliteit voor een topprijs

Deze werkbank is gemakkelijk en eenvoudig te monteren. De kwaliteit en stevigheid van de werkbank is zeer goed. Prachtige afwerking met goed wat plaats om je materiaal in weg te steken. Door het grote, maar niet veel te grote werkblad ( 172 cm) past deze perfect in mijn beperkte ruimte waar ik ben gestart met houtbewerking. Ik kan zeer zeker deze werkbank aanraden en als de andere ook zo zijn kan ik maar één ding zeggen: Go for it!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Qualité et coupe digne des meilleurs scie

Je viens de réaliser 2 chambres en parquet avec cette scie plongeante et le résultat est vraiment très bon, coupe parfaite avec le disque fourni, guide et accessoires au top je recommande pour mon 1er achat chez vous.

correctement indemnisé

Bonjour, faisant suite à la reception d'un coli endommagé (photos) ,j'ai reçu le même objet sans aucun soucis

Correcte bezorging van prima gereedschap

Goed gereedschap voor een betaalbare prijs . Correct afgeleverd op het juiste moment. Aanbevelens waard.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

levering conform afspraak én snel!

De bestelde werkbank met zes lades en twee deuren was gemakkelijk te bestellen, werd conform afspraak snel geleverd en was door de zéér duidelijke instructie gemakkelijk in elkaar te zetten. De onderdelen waren genummerd, de schroefjes, de moeren en de boutjes zaten in zakjes met letters erop. Een kind kan de was doen: SUPER!! Daarnaast was de "User's manuel' door de detailtekeningen ook heel duidelijk. Enige minpunt waren de in mijn ogen hoge bezorgkosten, maar dat heeft te maken met het gewicht van het pakket.

Super. Goede prijs, goede kwaliteit en snel geleverd

Top stokzaag voor bomen snoei. Werkt goed. Zaagblad had iets stijver gemogen, maar ja , war wil je voor die prijs. Ik ben er blij mee.

Alles volgens wensen

Degelijk materiaal

Tot nog toe altijd goeie ervaring mee zeker degelijk materiaal prijs kwaliteit had zeker aanrader

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Makkelijke bestelling en snel geleverd

De bestelling ging makkelijk. Informatie over het product was goed Levering van het product was goed en netjes alleen kreeg op de ochtend van levering pas een bericht dat deze dan geleverd zou worden.

Uitgebreid assortiment

Ik heb in de winkel een excentrische schuurmachine aangeschaft,en dezelfde dag nog gebruikt,ligt goed in de hand en het is een stil en degelijke machine. Hij past ook op de festool afzuiging en draait niet rond zonder belasting. De winkel is netjes en alle apparaten zijn uit de doos te bekijken oftewel een snoepwinkel voor de doehetzelver!

Top, snel, heel tevreden

Ik ben heel tevreden van de kwaliteit en snelheid dat het gereedschap aangekomen is. Altijd al tevreden geweest. Ik ben al jaren klant!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Het onderdeel dat ik heb gekocht is van goede kwaliteit en heeft een redelijke prijs

Ik ben tevreden met mijn aankoop. Het onderdeel werkt goed, de kwaliteit is prima en de prijs is redelijk. Levering was ook snel.

Geweldig snel onze bestelling geregeld

Ik had de bestelling zeer snel binnen

Super achat - très bon rapport qualité prix

Tout c'est bien passé de l'achat a la livraison. Produit de bonne facture , je suis ravi de mon achat qui répond a mes attentes (je ne suis pas bricoleur pro) pour un bon prix. Je recommande HBM machines sans hésier !

Zeer goed gereedschap

Het is zeer goed gereedschap en betrouwbaar En sterk wij gebruiken het voor autorodeo dus hebben sterk spul nodig en dat is dit

Geweldige Gereedschapswagen en snelle levering

grote Gereedschapswagen gekocht bij HBM, wat een mooie kwaliteit en voldoet aan al mijn eisen. Zware kwaliteit met beveiliging op de laden zodat je niet alle laden open hebt.Ook in de laden met folie bekleed, houden het gereedschap mooi op hun plaats. Maandag bestelling geplaatst donderdag geleverd, dus ook snel

Qualité supérieure

L'établi que j'ai acheté est conforme à mes attentes. Le produit est d'une qualité supérieure à ce que j'avais vu ailleurs et il est très pratique. Très satisfait de HBM.

Bonjour 2 commandes déjà et sûrement d autres très bon matériel je recommande

Très satisfait

Il remplit parfaitement sa fonction ! Très pratique , c’est l’indispensable dans un atelier . Réglage du backstand très simple . Très bonne qualité de finition . Je ne regrette pas mon achat .

Zeer tevreden, doet z'n werk zoals verwacht.

Na inpluggen, direct werkt het goed.

Goed gereedschap. Redelijke prijs.

Goed gereedschap. Redelijke prijs. En een goede service.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ