Geen groene instelling bij HBM

ik heb een klacht over uw inpakafdeling. Ik heb in deze order 3 dingen besteld die met gemak in een brievenbus doos gekund hadden. Wat schets mijn verbazing ik krijg een doos thuis waar jullie halve assortiment in past. Iemand is duidelijk te lui geweest om een kleinere verpakking te pakken en heeft dit verpakt zoals op bijgaande foto's te zien is. Ik ben geen klimaat freak, maar ik vind wel dat we geen lucht moeten versturen en passende verpakkingen moeten gebruiken om de co2 foo print zo klein mogelijk te houden. Ik heb zelf ook een webshop en als we lucht gaan versturen worden de prijzen van het opsturen uiteindelijk alleen maar hoger. Advies is om verpakking op maat te gebruiken ook van POSTNL of DHL.

heel goede ervaring door de jaren heen

ben al jaren klant bij HBM en altijd tevreden van de service en materialen bij problemen word je goed geholpen bij vragen over producten die niet duidelijk genoeg zijn word je ook goed geholpen met afmetingen enz zeker aan te raden om bij HBM te kopen

Slecht

Slijptol één keer gebruikt en nu al stuk. Waardeloos. Zeer teleurgesteld.

HBM - Gewoon Beter

Inmiddels al heel wat jaartjes klant en koop ook steeds groter gereedschap, kwalitatief uitstekend en voor een mooie prijs. Geen gezoek en geneuzel, HBM heeft het en is gewoon beter.

Mooi gedaan

Prima apparaat mooi bezorgd en snel maar belachelijke grote dozen

Goede kwaliteit van de bestelde producten

Snelle levering en goede website.

Correct, snel en goed verpakt geleverd.

Voor mij onbekende leverancier blijkt bij eerste kennismakingen en opvolgende orders een betrouwbare partner. Heldere webshop, duidelijk over kosten en levertijden en vooral snelle afwikkeling. Ook bij betaling per bank, welke wel eens wat tijd kan kosten. Wij zijn erg tevreden.

Bestellen seit einigen Jahren.

Qualität oft überraschend gut. Günstige Preise. Extrem große Auswahl. Sehr schneller Versand. Immer wieder gerne.

Snelle en goede service

Materiaal van goede kwaliteit besteld en snel geleverd. Heel goede prijs/kwaliteit verhouding.

Très content

Super délai de livraison avec des prix compétitifs pour du matériel de qualité.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niet het gewenste resultaat.

Lagertrekker voldoet niet. Krijg mijn motorfiets-wiellager er met geen mogelijkheid uit. Had gehoopt dat het met de aangeschafte lagertrekker wel zou lukken. Nu toch verder op een onorthodoxe manier. Helaas!!!!

Spulleke

Weer een super stukje gereedschap. Voor een mooie prijs. Dat wil iedereen toch

Livraison ultra rapide et super rapport qualité /prix

Achats de 2 établis, 1 plateau bois et 1 plateau inox. Livraison très rapide Montage ultra simple Très bonne surprise concernant la qualité : costaud et très bonnes finitions

Super et a prix attractif

Produit de qualité et livraison très rapide

Kwaliteitsproduct

Heb de opvouwbare steekwagen voor trappen nog niet gebruikt maar het product ziet er zeer solide uit. Zal deze met veel plezier gebruiken.

prima service van HBM

Heb een kar om goederen besteld voor onze school. Op de website van HBM stond goed beschreven wat de specificaties van het product zijn. Ik heb de kar besteld en binnen een paar dagen is het product afgeleverd. Precies wat op de site vermeld staat en inmiddels hebben al heel wat collega's de kar tot tevredenheid gebruikt om allerlei spullen te vervoeren. Wat als zeer positief wordt ervaren zijn het gewicht wat er vervoerd kan worden en de grote wielen waardoor ook oneffen ondergronden moeiteloos genomen kunnen worden. Volgende keer zullen we zeker weer bij HBM bestellen.

Mijn hobby winkel

Nog nooit heb ik iets gekocht bijn HBM waar ik spijt van had. En een goede en snelle service.

kwalitatief mooie spullen en goed gereedschap, gap!

Kwaliteit hoeft niet te veel te kosten. Bij HBM kom je altijd met een mooie prijs uit, en het assortiment is enorm breed.

Betrouwbaar bedrijf met goede producten

Ik koop regelmatig producten van HBM. Zeer betaalbaar, goede kwaliteit, snel verzonden en goed verpakt! Ik woon in België en dan nog is het normaal gesproken de volgende dag bezorgd. Betrouwbaar bedrijf om online zaken mee te doen, een echte aanrader!

Supersnelle levering, goede service

Ik kon heel goed mijn pakket volgen. Ondanks dat het een zwaar gewicht was en onze tuin lang en met veel opstapjes hebben ze het netjes naar de deur gebracht. De machine is van zeer goede kwaliteit en ben daar heel blij mee. Goed gereedschap is het halve werk dus ben ik al bijna klaar. Kortom… zeer tevreden.

Makkelijk besteld snel geleverd goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen op de website en goed omschreven. Vlot aangegeven dat de bestelling in order is gezet en klaar voor verzending. Kwaliteit is zoals de beschrijving aangeeft dus geen verrassingen achteraf. Top geregeld

Uitstekend geregeld.

Snel geleverd en niet duur. De afzuiging werkt prima en was makkelijk te monteren.

Super produits à des prix très intéressants

J'ai acheté de nombreuses machines chez eux et j'ai jamais été déçu. Le seul problème c'est que l'emballage est pas très bien fait, à plusieurs reprises les colis se sont ouverts et des pièces ont été cassées mais le SAV m'a toujours renvoyé sans difficulté les pièces manquantes ou endommagées.

Très réactifs !

Suite à un problème de livraison (colis explosé, merci Chronopost) , la société HBM a tout à fait assumé la défaillance du transporteur et renvoyé immédiatement un article neuf. Délai de relivraison de seulement 3 jours provenance Allemagne. Sincèrement chapeau ! Jamais vu, une réactivité exceptionnelle. Je recommande chaleureusement HBM.

Gewoon top!

Snelle levering, en gewoon een top product voor weinig geld (polijstmachine). Ik bestel hier zeker weer ( zojuist gedaan).

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ