Du matériel de qualité à un prix raisonnable

Cela fait plusieurs fois que je commande chez HBM, et je suis très satisfait. Les produits sont qualitatifs, même pour des professionnels, et les prix sont très raisonnables, là ou certaines grandes marques font visiblement payer leur notoriété plus que la qualité de leurs produits. Par ailleurs, la livraison est plutôt rapide, et pas hors de prix même pour des appareils un peu volumineux (j'avais commandé une scie radiale entre autres). Bref : je recommande HMB.

Ponceuse pneumatique 50mm

Produit qui semble correct, dommage de ne pas fournir des accessoires utiles à son usage. Pas de support pour les disques abrasifs velcro. Seule réponse donnée, allez voir chez d'autres fournisseurs. Dans ces conditions, je crains également de ne pas trouver des pièces de rechange ou autres équipements qui se monte sur cette ponceuse HBM. Pas trop cher mais très peu pratique !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Für den Preis okay

Kaufabwicklung lief bestens. Lieferung erfolgte sehr zügig. Es sollte jedem klar sein das es für den Preis kein hochwertiges Werkzeug gibt. Für den gewünschten Zweck, schnell mal alles an einem einem Ort zu haben aber ausreichend. Einziges Manko, der Koffer hat bei Anlieferung schon eine Beule.

snel geleverd en goed gereedschap

Ruime keuze aan gereedschap en gebruiks artikelen. Makkelijk te bestelen. Makkelijk met betalen. En snelle levering. Prijs kwaliteit van het gereedschap is goed tot zeer goed. Ik heb nog nooit gebruik hoeven maken voor de garantie. Dat zegt toch genoeg! Prima winkel.

Snelle levering, goede service

Draaibank en freesbank besteld met accessoires. Snel en netjes geleverd in degelijke verpakking. Alles compleet volgens de beschrijving.

compact

Heel handig en compact toestel, voor mij als hobbyman , de ideale zaagtafel, en voor de prijs moet je het zekers niet laten, top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Eccellente

Facile usare il sito,la descrizione e molto chiara,e i prodotti di qualità

Presse

Bonne qualité pour le prix.

geweldig van bestelling tot aflevering en daarna gebruik

Simpel en doelmatig bestel en afleverproces. Prijs kwaliteit verhouding prima. Gebruik is goed.

Super expériences

Plusieurs achats et toujours satisfait. Ne pas hésiter a poser des questions au service commercial pour répondre aux questions.

Altijd goed geregeld bij HBM!

Ik bestel regelmatig gereedschap bij HBM het wordt altijd netjes verpakt en snel geleverd. Het is ook heel leuk om bij HBM lang te gaan! Altijd een gezellige sfeer en je kijkt je ogen uit!!

Mooi product

Keurige set, geheel compleet

Weer een toppertje

Takel gekocht Werkt perfect Snel geleverd Goed te monteren Goede prijs Kortom een toppertje

Goede spullen voor weing

goede prijs kwaliteit

Les produits semblent être de bonne qualité.

Livraison relativement rapide. Les produits semblent être solides et laissent penser qu'ils m'accompagneront durant de nombreuses années (se qui est rare de nos jours pour des produits d'appels)

Alles gut

Super Ware sehr gute Qualität und günstig

Hele goede ervaring.

Makkelijk om te bestellen en zoals beloofd geleverd. De steekwagen is degelijk en van goede kwaliteit en heel eenvoudig op te bergen.

Advies kan meerdere kanten op

Ik koop een artikel (SDS+ boren) wat niet het gene is wat ik kan gebruiken; mijn schuld, had ik maar op moeten letten. Gevraagd aan klantenservice om advies: - retourneren en andere aanschaffen - geen advies gekregen om bijpassende boormachine aan te schaffen - wel advies om een andere boormachine aan te schaffen (die ik al heb, maar dat weet klantenservice niet), waar de aangeschafte boren niet in passen. Dus uiteindelijk kan ik eigenlijk niet zoveel met het advies. Maar het heeft mij wel aan het denken gezet....... Uiteindelijk toch een HBM SDS+ boormachine gekocht. In mijn 1920 huis staan nog echte 1920 muren dus heb je echt een slagboormachine nodig.

Alles prima zoals je hoopt.

Keurig op tijd geleverd . Prima kwaliteit voor een prima prijs.

Fantastische klantenservice en goed producy

Goede producten voor een zeer goede prijs. Er was een klein clipje kapot van de koffer. Ik nam contact op met de klantenservice en kreeg zonder problemen een nieuw product opgestuurd. Echt top!

Bon rapport qualité prix

Utilisée pour poncer 5 murs en béton. Fait le taff. Le disque diamant inclus s’use quand même plus rapidement que celui que d’une autre marque en ma possession

Keurig bedrijf met goede afspraken . Geleverde materialen/gereedschappen van goede kwaliteit.

Zeer tevreden, plannen van bezorging zou iets beter kunnen.

Een grote gereedschapswagen besteld. Door het gewicht van de wagen wordt deze door een specialistisch transportbedrijf geleverd, helemaal top. Voor een product dat op voorraad is wordt een levertijd van 1-3 werkdagen gehanteerd. Het transportbedrijf levert op maandag t/m vrijdag. Het is bij het plaatsen van een bestelling dus totaal gokken wanneer het transportbedrijf langs komt. Je wordt op de ochtend zelf bericht door de chauffeur, wat het soms lastig maakt om e.e.a. te plannen zodat er iemand thuis is. In mijn geval op donderdag 12-2-2026 21:12 bestelling geplaatst. Op vrijdag 13-2-2026 11:30 verzendbevestiging HBM ontvangen. Op maandag 16-2-2026 06:10 bericht van het transportbedrijf dat ze die dag komen leveren tussen 10:00-12:00. Op maandag om 09:15 staat de chauffeur al aan de deur. Hele nette levering en een ontzettend aardige chauffeur. Ik ben zeer tevreden en zal snel weer bij HBM bestellen.

Prijs kwaliteit zeer goed

Heel fijne winkel met zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Zeker voor de hobby klusser een aanrader

Mooie handige opberg koffertjes.

Ik heb 2 koffertjes gekocht om mijn effect pedalen voor gitaar in op te bergen. Doordat je de vakken kan aanpassen kan ik er pedalen in plaatsen met verschillende maten, erg handig. Nu hoeven die pedalen niet meer los in de kast liggen en zijn ze nu beter beschermd, vooral tegen vocht, zodat de electronica aan de binnenkant niet gaat oxideren . Prijs kwaliteit verhouding heel goed, ik ben heel blij met de aankoop, had al een tijdje van die koffertjes willen hebben, maar ik vond ze vaak te duur, en toen kwam die aanbieding die kon ik niet laten gaan.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ