Snel levering

Snelle levering geen beschadigingen of andere malligheid

Levering, prijs / qualiteit is perfect.

Snelle levering en prijs qualiteit is perfect. Mede de website en uitleg met opties via U-tube.

Fijne webshop!

Een uitgebreid assortiment, veel keus. Bestelling en verzending verliepen heel soepel.

Goede kwaliteit

Goede prijs kwaliteit

Kwaliteit is goed en snelle levering.

Een goede ervaring, zowel qua kwaliteit, snelle levering en prijs.

1 article sur 5 reçu et je suis sans réponse

Très déçu par mon expérience avec cette entreprise. J'ai passé une commande le 04 Novembre 2024, mais à ce jour, je n'ai toujours pas reçu les produits. Malgré plusieurs tentatives pour obtenir des informations sur la livraison, je n'ai eu que peu ou pas de réponses de leur part. Ce manque de communication et de suivi laisse vraiment à désirer. J'espère que la situation sera résolue rapidement, mais pour le moment, je ne recommande pas du tout HBM !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Achat HBM Table de scie circulaire 210 mm

J’ai commander une scie circulaire, très bonne qualité visuelles et livraison très rapide. Pourtant j'ai un souci avec la qualité des vis fournies pour la fixation du stand, une est impossible de la fixer sans endommager le plastic du châssis. Et pour terminer l’accessoire en plastic transparent pour l'aspiration sur la lame de coupe est de très mauvaise qualité. J'espère un retour du service après-vente avant la mise en route.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Geweldige klachtenafhandeling

Een apparaat dat te snel defect was, maar direct opgelost door binnen 2 dagen al een nieuwe te sturen.

Mooie producten en snelle levering

Fijne webshop met veel keuze. Goede uitleg over de producten. Kwaliteitsproducten voor een goede prijs en snelle levering. Ik ben tevreden!

Goed geregeld en volgens afspraak geleverd.

Goed op de hoogte gehouden van de bestelling en de levering. Product was goed omschreven en voldoet aan de verwachting. HBM is een aanrader.

Für diese Preis, sehr gute Qualität.

Gibt paar Kleinigkeiten die besser gemacht werden können aber in Rest, bin sehr zufrieden.

Goede en geweldige service

Goed en duidelijke website en snel in huis. Ik ga vaker bij jullie bestellen !!

kwaliteit en service super

prettige webshop waar je alles kan vinden wat je nodig hebt in je werkplaats

Snelle levering en voldeed alle verwachtingen

Waren zo tevreden dat hetzelfde item is besteld voor onze zoon

Matériel et livraison au top

J’ai commander machine a pneu et équilibreuse très bonne qualité et livraison très rapide (2jours)

super

zeer goed geholpen en ook via telefoon

Uitstekend materiaal en top levering!

Altijd correct en goeie service!

Good

Veel content

prijs kwaliteit dik in orde, snelle levering

Prijs kwaliteit dik in orde Ook een snelle levering

binnen één dag in huis

Ik moest zaagjes hebben voor mijn figuurzaagmachine. Er was haast bij want ik had ze nodig voor een toets met mijn jongeren (ik ben docent). Gelukkig waren de zaagjes de volgende dag in huis. Ook de prijs is oké, minder dan bij de officiële dealer.

Prijs kwaliteit is uitstekend!

Koop al lange tijd mn spullen bij HBM, Alles is super goed en kwaliteit is top!

Makkelijk bestellen en snelle levering

Op advies van een collega bij HBM een oplaadbare looplamp besteld. Deze heeft een sterke lichtopbrengst , gemakkelijke magneten om hem ergens aan te plakken en ondanks dat hij al behoorlijk gebruikt is, nog niet op hoeven te laden.

Alles klopt

Alleen maar positieve ervaring mee ,alles klopt Goede keuze mogelijkheden, gevarieerd ,de bestelling is er vlot dus niks op aan te merken,alleen zoekfunctie mis ik nog Gr Michel

schnelle Lieferung, Artikel wie beschrieben. gerne wieder.

Siehe Betreff

Heb in ''t verleden al verschillende bestellingen geplaatst.,en het werd ook deze keer weer zeer goed en door een vriendelijk persoon geleverd. Ben heel tevreden met mijn aankopen, en dit zal zeker in de toekomst alleen maar verbeteren.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ