Super fournisseur

Super fournisseur, envoi rapide et tout en sécurité, très bon choix des outils en qualité Je reviendrai sur vous rapidement

Matig product wel universeel

Betreft: HBM Powerfile / Elektrische Bandschuurmachine 260 Watt, Artnr. 6175 De machine is slank en de kop kan Ca +/- 40 graden kantelen. Variable snelheid werkt goed. Twee grootste nadelen zijn: 1. om een nieuw bandje er op te zetten moet je de lus kunnen ontspannen, helaas niet met een hendel of draaiknop maar door op de kop direct tegen de veer in te drukken. Het schuurbanje kan hierdoor breuken krijgen, de ontgrendel-indrukknop is erg moeizaam in te drukkenen en is in 1e instantie niet zichtbaar onder de afzuigaansluiting verscholen 2. om de baanloop te sturen wederom geen draaiknop maar een schroefje, erg lastig als bij warmlopen je dat dus bij moet stellen. Jammer was met weinig meer ook gewoon een heel goed product geweest.

Buena relación calidad/precio

La calidad es buena para el precio de las herramientas, muy buena atención

Goed gereedschap snelle levering.

Al veel producten gekocht bij HBM . Snelle levering. Hoe de garantie is weet ik niet want er is nog nooit iets stuk gegaan.

Prima op een enkel puntje na

Onlangs een verrijdbare HBM Professionele gereedschapswagen/werkbank 122cm besteld en een HBM tafellift 350kg met een bereik in hoogte van 130cm.Beide producten ben ik zeer tevreden over en raad deze aan iedereen aan. Minpuntje was dat ze de tafellift bovenop de gereedschapswagen hadden gezet,ik snap hun bedoeling maar niet iedere hobbyist heeft een kraan tot zijn beschikking!Heb het dan opgelost door 4 stratenmakers aan te spreken of ze me even wilde helpen met tillen en zo werd het dan opgelost…pff pff…koste mij wel een bakje bier…voor niks gaat de zon op! Voor de rest zeer tevreden over HBM

Zo als verwacht

Prima gereedschap. Zoals afgebeeld

Perfect!

De goederen van HBM zijn van goede kwaliteit en worden volgens afspraak bezorgd. Dit keer een aggregaat, bandenlichters, veerspanners, een loepbril, vijlen en nog wat klein materiaal. De loepbril valt een beetje tegen omdat je heel dicht op het object moet kijken. Dit heeft met de sterkte van de lenzen en de brandpuntafstand te maken. Een binoculair zou meer geschikt zijn, maar die is veel duurder.

Gewoon goed

Goede prijs

Really for Profis. BEST Polisher.

This dual polishing machine exceeded my expectations! The build quality is outstanding — solid, durable, and clearly made with attention to detail. It feels premium and stable during use. What impressed me most is how quiet it runs, even at high speed. The motor is powerful, yet the operation is smooth and almost silent, which makes working with it a real pleasure. It easily handles tough polishing jobs without overheating or losing performance. Overall, this is a high-quality, powerful, and remarkably quiet tool that I’d highly recommend to both professionals and DIY enthusiasts.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Spullen zijn OK maar de verpakking deugt niet

Ik kreeg de 10 mm ruimer die ik had besteld in een enorme doos bezorgd ( ca. 30x30 cm ). Ik heb hier al eens eerder een opmerking gemaakt bij HBM waarbij men vertelde dat track and trace bij buspakjes niet mogelijk is maar bij andere technische webwinkels krijg ik kleine onderdelen altijd als buspakje bezorgd, ook met track and trace. Dit moet beter kunnen HBM!

Top ding en lekker snel geleverd

Lekker klein handig stof zuigertje voor mijn kachel en bbq

Tout est parfait

Matériel conforme aux descriptifs et livraison très rapide, prix compétitifs, site sérieux à recommander +++

Machine parfaite pour mes travaux

Je ne m’attendais pas a se volume il et parfait de plus la mobilitésavec cet roulette et très utile . pour les travaux l’aspiration cet parfait et la soufflerie et très utile et puissante. Bon matériel

Kwaliteit gereedschap voor een goede prijs

Inmiddels heb ik meerdere producten van HBM. Ik ben zeer tevreden over deze producten. In de toekomst ga ik zeker weer iets bestellen bij HBM-machines.

goede set !

geen opmerkingen , doet wat het moet doen !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Tutto perfetto!

La cassettiera porta minuteria è di ottima qualità, pesante, robusta. Molto pratica con i contenitori di ogni singolo cassetto di varie dimensioni che possono essere estratti all'occorrenza. La spedizione è stata accurata e molto veloce, in anticipo sui tempi previsti. Ho trovato il prezzo molto conveniente per la qualità e per le dimensioni. Pienamente soddisfatto.

Conforme à mes attentes

Livraison, rapide et suivi de la commande parfait. Livreur impeccable, aimable et ponctuel. Seul bémol mais pas d’incidence sur l’appareil c’est que le colis a un peu souffert du transport, cet appareil n’étant pas fragile il n’y a pas eu de souci.

Top Service

Top producten,Redelijke Prijzen,Top Service,Bedankt.

Mooi assortiment voor prima prijzen en snelle levering

Ik ben door een collega geattendeerd op HBM. Prima duidelijke site waar eenvoudig keuze te maken is. De bestelling was binnen een paar dagen in huis. Vooraf werd duidelijk aangegeven op welke dag en dagdeel het geleverd zou worden dus dat was erg fijn. De kwaliteit is erg goed een heel degelijk. Een echte aanrader

Ik had een turboluchtspuit en een mini luchtspuit gekocht en werken allebei super voor het gene waar je ze voor moet/kunt gebruiken alles werd ook snel en netjes geleverd.

Prima boormachine voor relatief weinig geld

Klantenservice nog even gebeld en kreeg aardige dame aan de lijn die mij goed geholpen heeft.

Duidelijk en snel

Goede prijs kwaliteit en snel geleverd

SAV sur rogneuse de souches

Suite à l’achat d’une rogneuse de souches HBM, après moins de 5h d’utilisation le moteur s’est anormalement bloqué et ne démarre plus. Cela fait maintenant 3 semaines que j’ai contacté le service clients. Celui ci ne m’a toujours pas répondu. J’ai relancé à plusieurs reprises sans succès. Je suis toujours en attente d’une solution.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Zéér positief

Een goede prijs/kwaliteit verhouding. Heb al een aantal spullen van HBM, in mijn werkplaats/bus. Goed gereedschap hoeft niet duur te zijn. Ook niet voor de vakman.

Uitgebreid assortiment en punctuele levering

Ik koop al enkele jaren gereedschappen bij HBM machines en ben erg tevreden met alles wat ik heb gekocht. De site is overzichtelijk en de zoekmachine werkt goed.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ