Een super handzame en krachtige mini compressor . Erg handig voor alle soorten banden , voetballen e.d. Heb hem opgeladen , van twee auto’s alle banden inclusief reserve banden en van 4 fietsen de banden opgepompt en nog is de accu helemaal vol. Zeer zeker een aanrader

Gatzagensetje gekocht, al gebruikt

Levering en bestelling verliepen prima. Na openen vernam ik dat het ging over een tweedehands artikel. Koffertje zat onder de schrammen en sommige onderdelen in de doos ook. Ik ga hier dus ook niet meer bestellen.

GEWELDIG !!!!!!!!!!!!

HBM heeft in Moordrecht een geweldige winkel met een schitterend assortiment. Zeg maar voor technische mensen een ware snoepwinkel. Maar bovenal lopen er buitengewoon vriendelijke en behulpzame vakmensen rond die met kennis van zaken altijd bereid zijn te helpen. dan is er nog een grote tafel en een koffiemachine waar je lekker een bakje koffie kan tappen en gezellig kan opdrinken. kortom thuis komen!! In 1 woord ; Een geweldige ervaring !!!!!!!!! En oh ja,, de lasmachine die ik bij jullie kocht is super!!! Hier ben ik zeer grote blij mee. Als ik weer eens wat nodig heb kom ik graag bij jullie terug. Ik overweeg zelfs om mijn technische buurtmaatjes een keertje mee te nemen naar jullie toe. De afstand is nog een struikelblok (ca.150KM) maar mogelijk overwinnen we die ook nog wel.

HBM maakt waar wat ze beloven.

Keurige levering. Alles wat vermeld staat als voorraad is ook in voorraad. De prijzen zijn zeer redelijk.

Zoals het hoort

Alles snel ontvangen. De Egaline set is volledig. Maakte de klus lekker makkelijk.

Goede producten, lange levertijd

De producten voldoen aan de verwachtingen. Ik ben blij met de producten. De levertijd van het product viel helaas tegen. Dit duurde veel langer dan staat vermeld op de website. Gelukkig is hier in een later stadium wel een bericht over gekomen zodat ik wist dat het iets langer ging duren.

Kwaliteit voor een zeer goede prijs

Alles zeer vlot kunnen vinden en bestellen via de webshop. Het materiaal werd op het afgesproken tijdstip geleverd.

Zending niet compleet na klacht gelijk in orde gemaakt

Le SAV est lamentable !

J'ai acheté un nettoyeur haute pression HBM et l'emboitement des éléments au niveau de la lance sont très très dures à emboiter et un embout s'est abimé . J'ai déjà fait une demande d'intervention , mais pas de suite !

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede support en kwaliteit voor betaalbare prijs

Voor mij is dit de perfecte winkel voor mijn gereedschap. Zowel megaprofessioneel en groot aanbod, als ook range die betaalbaar is en goed genoeg voor de fanatieke klusser (mijzelf ;)

HBM levert snel en volgens verwachtingen

Goede service en kwalitatief goede producten voor een mooie prijs

Goede service en vriendelijke personeel. Groot assortiment en meer dan genoeg keus voor een goed gevulde werkplaats of bus

Product werkt naar behoren en werd afgeleverd op aangegeven tijdstip.

Positieve ervaring met deze leverancier. Zowel het product als de levering voldoen aan verwachting.

Traag

Op 28 juni voorraad product aangeschaft. Na 1 week geen enkele mail. Na 1,5 week wachten mail gestuurd, antwoord was dat het druk was maar ging het nu in gang zetten. Post nl bevestiging gekregen. Maar ook dat bleef hangen. Na 2 weken wachten weer mail gestuurd. Geen reactie in eerste instantie. Gebeld met klantenservice, nette behandeling gehad en direct in orde gemaakt. Vervolgens mail gehad van klantenservice als antwoord op mijn eerdere mail, dat ze er alles aan gingen doen om eerste bestelling snel af te handelen. Terwijl de klantenservice er al voor had gezorgd dat product die dag deur uit ging. Product na bijna 3 weken ontvangen. Kapotte doos/ open. Maar intact. Kortom, enige verbe****** qua levertijd en communicatie zou niet verkeerd zijn.

top

groot assortiment van goede kwaliteit en snelle levering

Enorm assortiment, goede prijs-kwaliteitverhouding en service.

Enorm assortiment, goede prijs-kwaliteitverhouding en service. Aantal bestellingen geplaatst, erg tevreden over het gereedschap! Bezorging plannen qua grote goederen op woonlocatie als particulier lastiger, maar de rest van de positieve punten maakt dat ongedaan.

Fijn en betrouwbaar

Vlotte afhandeling ruime en unieke sor******.

Goede machine

Goede machine, gemakkelijk af te halen, snelle accurate hulp door de helpdesk.

Ongelofelijk accuraat en afgewerkt

Ik werd op de hoogte gehouden van alle stappen in de afhandeling van mijn order. Mij zien ze nog op de site om te bestellen.

super

heel correct

Goede prijs kwaliteit verhouding

Eerder een boorhamer bij HBM gekocht. Vaklui zeiden dat ik beter een bekender merk kon kopen. Nu komen ze regelmatig vragen of ze hem mogen lenen. Op basis hiervan ook de afkortzaag gekocht. Mooi groot blad en een krachtpatser. Wederom zeer tevreden!

Snelle en goeie service!

Producten degelijk en op tijd geleverd

Zo hoort het!

De werkbank/gereedschapwagen is een degelijk product, goed verpakt geleverd op een pallet met duidelijke instructiefolder. Een woord van lof ook voor de vervoerder Steenbergen, keurig binnen de afgesproken tijd door een vriendelijke en hulpvaardige chauffeur.

Zeer positieve ervaring

Keurig als afgesproken afgeleverd.

Heel degelijk product

De gereedschapskast was zwaarder dan verwacht en moest met verhuislift naar boven. Zeer degelijke kwaliteit! Jammer van de hoge verzendkosten.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ