SUPER !!!, meer kan ik er niet over zeggen :)

Betrouwbaar, snelle levering, goed verzorgde levering ......... gewoon super dus !!

Impeccable

Matériel très solide et finition impeccable. Lea notice de montage n'est pas très claire: côtés gauche et droit (A/B B/A C...alors qu'il y a un bloc bleu d'un côté et gris de l'autre., mais le produit n'était pas très compliqué à monter malgré tout

Alles super funktioniert

Pro

Reçu le Système d'atelier modulaire HBM professionnel Deluxe, 17 pièces, noir et rouge , matos trés qualitatif, trés complet.

Goede klantenservice

k heb onlangs bij HBM Machines besteld en ben echt ontzettend tevreden. Er zat wat schade aan een van de producten, maar de klantenservice reageerde direct en heeft het supernetjes opgelost met een cadeaubon als tegemoetkoming. Echt klasse hoe ze met klanten omgaan. De rest van de bestelling was helemaal in orde. Alles van goede kwaliteit, degelijk en professioneel. Je merkt gewoon dat je met echte vakmensen te maken hebt. Ik ben er heel blij mee en kom hier zeker terug. Absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare machines en een klantgerichte service.

Weer super service!

Weer goeie kwaliteit, en snelle service zoals altijd!

oplichting.???Ik weet het niet

koop woensdag een motorheftafel rood want de prijs is het zelfde 349.99 Vrijdag krijg ik de weekend deal. De zelfde motorheftafel maar zwart 227.49. ik gemaild naar HBM we begrijpen dat je het vreemd vindt maar de zwarte is echt een ander product. Ik zou het niet leuk vinden als het 50.00euro verschil was maar 122.50 vindt ik wel erg veel en dan zegen dat de zwarte anders is dan de rode. ik heb alles vergleken maar het enige verschil is de kleur. Of is dit discriminatie. ik vindt dit zo jammer het is zo mooi bedrijf en zeer goede spullen JAMMER

Je suis content de min achat

Merci a HBM pour ma machine a pneus. J'ai eu une dame au service client qui a parfaitement pris en charge ma demande . Juste bémol a signaler concernant le suivis de la palette. Nous n'avons pas beaucoup d'informations. Pour le reste rien a redire

Super bedrijf

HBM levert heel goede kwaliteit voor een leuke prijs. Vorige week een werkplaatskruk besteld. 3 dagen later in huis. Even snel in elkaar gezet en geprobeerd. Wat een fantastische aanwinst voor mijn (privé) werkplaats.

Klantenservice is fantastisch

Maandag gereedschap besteld, kwam donderdag binnen. Bleek er iets kapot te zijn vrijdagochtend contact gehad met hbm. Een dag later word het nieuwe product geleverd. Dat is echt fantastisch. Hartelijk bedankt hbm voor de nette service.

Super ervaring

Snelle levering, alles in orde

Snelle en goeie service

Compressor gekocht en na het openen van de lucht intake filters zag ik dat hier wat roest in zat. Bij contact met HBM had ik binnen 15 minuten reactie, En ik krijg gratis nieuwe filters toegestuurd. Prima service. Erg tevreden

Simple et rapide

Commande fait très simplement, délai respecté, rien à y redire.

Snel, goed, betrouwbaar en duidelijk.

Goed gereedschap voor een betaalbare prijs.

Keine Kulanz und schlechter Kundenservice

Das Unternehmen ist zu Kunden nicht kulant und behaart stur auf AGBs und Bedingungen. Selbst wenn, die Artikelbeschreibung auf der Website nicht der realen Produktbeschreibung auf dem Produkt entspricht und somit der Einsatzzweck ein völlig anderer ist. Das Unternehmen ist sich keiner Schuld bewusst und will einfach nur das Geld der Kunden behalten. Das Management sollte den Umgang mit Kunden nochmal deutlich überdenken.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Misschien wel beter dan de orginele Multifix

De mutlifix blokken van HBM zijn een uitbereiding op mijn bestaande set van originele blokken. Ik heb ze nauwkeurig vergeleken en de passing is prima, identiek eigenlijk. De afmetingen van het blok zijn wel 3mm groter dan het orginele maar door de beitel verstelling is dat geen enkel probleem. De opening (beitel capaciteit) is gewoon 25mm. Op een vlak zijn de HBM-blokken zelf beter. De spoed van het schroefdraad is iets meet fijn waardoor klemming en fitting beter en nauwkeuriger zijn dan de originele multifix blokken. Er is eigenlijk geen reden om meer te betalen. Ik ben vaak kritisch op de HBM kwaliteit, maar in dit geval ben ik alleen maar positief! De verpakking is wel wat ‘goedkoop’, maar goed, die gooi je toch weg en er kan eigenlijk niks beschadigen aan de blokken tijdens transport.

Mooie site

Tot nu toe voor mij alleen goeie ervaringen. Als er wat is besteld word er duidelijk doorgegeven wat er gebeurd. Site is mooi en duidelijk ingedeeld en de prijzen zijn top

Uitstekende prijs kwaliteitsverhouding

Met enige regelmaat koop ik spullen van HBM machines en ben erg onder de indruk van de prijs-kwaliteits verhouding. Recent had ik een kettingpons besteld en gezien de prijs had ik zo mijn twijfels, maar het product werkt perfect! Top bedankt!

Prima prijs kwaliteit!

Altijd vlot en goed geleverd, voor de prijs prima materiaal!

Kortingscode

Kortingscode is nep , en werd niet toegepast . Op 2 bv's reeds aangekocht voor +- 25000 € maar een kortingscode op een artikel van 40 € is blijkbaar een probleem . (door een online fout ontstaan)

Enorme keuze van betaalbaar kwaliteitsmateriaal

Zeer snelle en goede service !!!

Uitstekend!

Erg goede kwaliteit van het gereedschap en heel snel geleverd!

Snelle levering van kwaliteit gereedschap

Bestellen was simpel, de verzending en levering snel en de kwaliteit van het gereedschap prima..

Makkelijk bestellen, en snel geleverd. Goede communicatie via mail.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Great polisher. Highly recommend!!

Hi, just here to say that I am so happy to buy your 750W polisher. It's a great machine, great power and greatly balanced. I value a lot the quality, and this tool spins perfectly, no vibration, I f&&&ING like It. You won't regret buying it. Around 17kg, sturdy. Love it. I also bought steel wire brush to use with it. And never forget your safety, use safety glasses or a face mask, protect your eyes always.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ