Duidelijke en overzichtelijke website, zéér aantrekkelijke geprijsd, kwalitatief hoogwaardige artikelen en snelle levering. Bij een volgend zoektocht naar vergelijkbare producten zal ik zeer zeker de website van HBM Machines opnieuw bezoeken.

Goede producten, schetpe prijzen. Snel geleverd.

Een HBM draagbare stroomvoorziening gekocht, zeer goede ervaring: Goed product, schetpe prijs. Snel geleverd

Super goede levering

Mooi cadeau kunnen kopen voor vaderdag.

Product en levering voldoet aan de verwachting.

Goed product voor een goede prijs. Heldere en makkelijk te navigeren website. Betaling, afhandeling en informatie over de levering is duidelijk en prima verzorgd.

Makkelijk en duidelijk te bestellen

Goede kwaliteit/prijs verhouding!

Uitstekende Kwaliteit en Service van HBM Machines

Onlangs heb ik meerdere gereedschappen besteld bij HBM en ik ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit als de service. De gereedschappen zijn robuust en betrouwbaar, precies wat ik nodig had voor mijn projecten. Het is duidelijk dat HBM alleen kwalitatieve producten levert voor een goede prijs. Daarnaast was de bestelervaring bij HBM ook heel soepel. De levering was snel en alles was netjes verpakt. Ik zal zeker in de toekomst weer bij HBM bestellen en ik raad iedereen aan om hun assortiment te bekijken.

Prima kwaliteit voor een topprijs

Kwaliteit van HBM huismerk is ok, niet top maar wel degelijk. In combinatie met de superprijs is het een goede aankoop.

Prima service.

Probleem met de bezorging ook super opgelost!!!!!

Super service

Goede prijzen, op tijd geleverd en kwaliteit goed

Top product

Rubberen tegels gekocht. Past mooi Gewoon geweldig product. Goede levering geen gezeur bestellen betalen leveren klaar

Fijne machine gekocht die netjes binnen de voorziene termijn geleverd werd.

Fijne machine gekocht die netjes binnen de voorziene termijn geleverd werd

Momentsleutel

Momentsleutel en een inbus set aangeschaft. Snel geleverd, prima kwaliteit. Inbus set had een klein probleem, keurig en snel opgelost door de support afdeling.

Uitstekende service

Gereedschapswagen en legbordstellingen zijn van goede kwalitateit. Snel geleverd en alles keurig verpakt. Uitstekende klantenservice: Ik miste wat bij een van de legbordstellingen. Na een berichtje is dit direct opgepakt. Nette en vriendelijke communicatie en binnen 2 dagen kreeg ik een nieuwe geleverd.

produit défectueux

j'ai commandé une polisseuse HBM 200mm, la livraison a été catastrophique j'ai du aller chercher le colis a 20 km de chez moi. Et le produit est défectueux il ne fonctionne pas du tout, aucune réponse du sav, c'est pour mon entreprise je ne peu plus travailler, je ne ces plus quoi faire.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goed tegelsnijmachine voor een gunstige prijs gekocht

Tegelsnijmachine gekocht, eenvoudig model maar kwaliteit is prima

zeer slecht omdat ik op een zeer onvriendelijke manier niet geholpen ben.

Power unit voor camping besteld en ontvangen. De unit bleek defect. Omdat ik een paar dagen later op vakantie ga, ben ik naar Moordrecht gereden om om te ruilen voor werkende unit. Op een zeeeeer onvriendelijke manier werd mij medegedeeld dat ze me niet konden helpen. Ik kon de vervangende unit alleen via post ontvangen. Te laat dus. Ik heb nog geprobeerd om een oplossing te vinden met de zeer onvriendelijke medewerker. Die wist aleen maar regeltjes op te dreunen waarom ik niet geholpen kon worden. Samengevat: 'zoek het zelf maar uit'. Ik heb de aankoop ongedaan gemaakt. Benieuwd of ik mn geld terug ga zien. (binnen 7 werkdagen) HIER KOOP IK NOOIT MEER IETS!!

Snel geleverd en professioneel

Snel geleverd, goede updates over de levering (ook niet té veel). Goede uitleg op de website. Product pas een keer gebruikt maar tevreden over de kwaliteit. Klein puntje ter verbe******. Product gekocht als vaderdagcadeau en kwam zonder extra verpakking om de doos heen aan, en natuurlijk deed mijn man net de deur open… weg verrassing…

Pas de retour de l'article défectueux!! compensation misérable!!

Ma demande de retour et de remboursement pour un article livré défectueux, d'une valeur de 140€ a été convertie en une carte "cadeau" de 30€!! Ou est le cadeau dans cette procédure malhonnête? Et ils m'expliquent que j'ai accepté de me faire voler 110 euros ou 140 si je ne souhaite pas recommander un article possiblement à nouveau défectueux. C'est la première fois que je me fais avoir comme ça!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Kwaliteit en snelheid

Ik had met haast een slagmoersleutel nodig voor mijn werkzaamheden. Direct die dag besteld en de volgende dag al in huis.

top

ondanks dat ik geen account heb gemaakt tijdens het plaatsen van mijn bestelling , werd er wél goed aangegeven wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. dit puntje mis ik bij veel andere online webshops

Goed maar niet heel snel

Helaas was er iets fout gegaan in het magazijn waardoor de bestelling een paar dagen later was. Des al niet te min waren de geleverde materialen prima in orde en van prima kwaliteit.

Toestel voldoet aan de verwachtingen

Vrij snelle levering. Spijtig dat afdekkapje over startschakelaar pomp afgebroken was.

Snelle en goede levering

Ik ben zeer tevreden met de gevulde gereedschapskar. Goede prijzen en leuke aanbiedingen. Prettige website. Ik ga zeker vaker bestellen bij HBM.

horrivel.

Very expensive and poor quality shipping. everything is very cheap! products are the same as on aliexpress.

• Você nos recomendaria? No

Snelle levering, mooie producten