Snel ontvangen en naar verwachting

Ik zat al maanden te twijfelen om te beginnen met mijn droom hobby en dat was messen maken, met deze aankoop kan ik eindelijk beginnen met ervaring opdoen en mijn droom waar te maken. Erg bedankt voor het kwaliteit product, Raoul folson.

Ze deden wat ze afgesproken hadden

super webshop netjes geleverd

Makkelijk ,snel, prijs kwaliteit.

Zoals het hoort

Product geleverd zoals aangegeven. Prima prijs kwaliteit verhouding

Mooi op tijd

Goed en netjes verpakt en bezorgd

Onze bestelling is goed verwerkt en we zijn hiervan goed op de hoogte gehouden. Het pakket hebben we ook goed verpakt binnen gekregen, niks op aan te merken.

netjes verzorgd voor een schappelijke prijs

zeer ruim assortiment met duidelijke omschrijvingen en geen opsmuk.

Perfecte service

Bestelling niet geleverd door PostNL. Na onderzoek werd door HBM deze zonder probleem opnieuw verstuurd.

Kadobon snel geleverd, snel besteed

Wij waren op zoek naar een origineel kado voor een alleskunner. 1 en 1 is 2. Een kadobon van HBM werd aangeschaft en door de gelukkige ontvanger direct besteed aan de reeds lang gewenste momentsleutel. Vele gelukkige momenten volgden hier op. Eind goed, al goed. U blij, wij blij, hij blij.

Oplossingen van HBM meer dan doeltreffend

HBM is de plek om te helpen bij een klus. De aanbiedingen zijn afgestemd op de prijs. Betaal je minder dan kun je verwachten dat de kwaliteit of afwerking anders is. Lees je in bij HBM en een vergelijkbare aanbieders en maak een keuze. Bij HBM kom je niet ******en uit. PS. Het onlangs aangeschafte ‘verrijdbaar onderstel voor afkortzaag’ springt er qua kwaliteit en afwerking bovenuit. Meer dan blij mee.

Zoals beschreven en alles optijd geleverd

Duidelijke site en mail verkeer is ook top

Prima sleutelratelset!

De slrutelratelset werd in een mooie koffer, en goed verpakt, snel bezorgd! Erg tevreden mee!

Perfect op tijd geleverd

Bestelling geplaatst, levering op tijd en correct het het product is precies wat ik er van verwachtte!

Goede kwaliteit en een heel redelijke prijs

Ik kocht een set magneetstrips om gereedschap aan de muur te hangen. HBM had ze op voorraad en voor een heel schappelijke prijs. Levering was efficient. Een tevreden klant...

Altijd top

Wij zijn blij met de service en de prijs kwaliteit

De levering duurde langer dan verwacht maar dat lag aan de bezorgservice. Assembleren was heel eenvoudig.

Snel geleverd, was een cadeau, en diegene was er superblij mee

Hele fijne snoepwinkel!

Je kan altijd iets vinden wat je nodig hebt of waar je van kan blijven dromen. Zet het op je verlanglijstje en ...wie weet, dank je Sinterklaasje... !

Prima gereedschap

Hoge kwaliteit en snelle service.

Geweldig goeie services

Zeer snel geleverd en perfecte service. Ga hier zeker meer bestellen.

Prachtig!

Materiaal geleverd zoals stond beschreven en geen beschadigingen. Goed gereedschap voor een betaalbare prijs, ook een goede service. Prachtig en ik zou zeggen ga zo door en mogen vele mensen diezelfde goeie en mooie ervaring hebben.

Prima service!!

Duidelijke site, goede service en snelle levering. Prijs/kwaliteit is uitstekend!

Toujours pas livré

Comment donner une bonne note alors que la livraison n'est meme pas effectuée ?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Paar aandachtspunten

Bestelling duurde aardig lang voor het binnen was bijna een week! Voor de rest is het voor de prijs goede kwaliteit al moet ik wel zeggen bij mijn ratelset kwam bij de kleine ratel de schroefjes er uit zetten zonder dat ik hem überhaupt had gebruikt maar voor de rest zeer tevreden over mijn bestelling ook zeer tevreden over de momentsleutel die ik heb gekocht dus buiten de kleine punten om gewoon top! De ratelset was uit me hoofd 40euro dus een paar kleine gebreken die snel zelf gefixt waren vind het een prima prijs kwaliteits verhouding

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ