Service au top.

Les produits semblent de très bonne qualité et la livraison est rapide et soignée. Je recommande vivement.

Altijd fijn om daar iets te bestellen

Goed product

goed gereedschap voor een betaalbare prijs

wat je krijg voor je geld is meer dan goed, erg tevreden met de leveringen en de producten wat ik heb gekocht TOP!!!!!

Makkelijk en snel geregeld.

HBM Machine heeft een zeer groot assortiment, aan gereedschap en machines. Beide zijn van goede kwaliteit en de prijzen zijn zeer scherp. De online webshop heeft duidelijke foto's en het is makkelijk om via de zoekbalk, dat te vinden waar je naar opzoek bent. Als je het artikel hebt gevonden en deze in je winkelwagen zet, krijg je ook toebehoren die bij dit product horen. Indien je dit ander mss zou vergeten, heb je de set compleet om te bestellen. Enige nadeel is dat HBM Machine een vestiging in Moordrecht heeft. Ik ben er een paar keer geweest, maar dat is een behoorlijke rit uit Noordholland vandaan. Mooi zou zijn als er meerdere vestigingen verdeeld over meerder provincies in het land zouden zijn.

Gute Sortierkästen zu kleinem Preis

Versand schnell, Top Preis-Leistungsverhältnis. Endlich kriegt man Ordnung

Tip top prijs kwaliteit

Gezien er weer wat zaken aangevuld moesten worden heb ik HBM eens geprobeerd. Prima in orde.

Correecte prijs voor een kwalitatief gereedschap!

Snelle levering.

Entièrement satisfait de mes achats sur HBM Machines

Je suis très satisfait de ma dernière commande ! Les produits reçus sont de très bonnes qualités à un prix convenable. Le site internet est très bien conçu et la gamme d'outillages sera satisfaire n'importe quel secteur d'activités. Les promotions sur certains produits sont très attractive . Je vous recommande à 100%.

Uitgebreid assortiment, makkelijk bestellen en afhalen.

Voor elke portemonnee volgens mij wel wat te vinden in het zeer uitgebreide assortiment. Het online bestellen verliep soepel net als het zelf ophalen bij het magazijn in Moordrecht/Gouda. Ik werd daar netjes geholpen en het pakket samen met een medewerker in mijn auto gelegd. Al met al dus zeer tevreden.

prijs kwaliteit is echt top super tevreden!

prijs kwaliteit is echt top super tevreden!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vol doet aan de verwachting.

Zuigt er goed. Stekker wel wat kort.

Bon matériel bonne description

Bon matériel bonne description et envoi rapide

Commande de plusieurs machines

Aucun soucis de livraison Sav a l'écoute Machine globalement de bonne qualité pour un usage occasionnel ou moyen

super handig

goede produkten en service , snelle levering , alleen spijtig dat de transportkosten bij grotere goederen naar de hoge kant zijn .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestellen, Prijs, levering, product, en product omschrijvimj

Bestellen heel gemakkelijk en overzichtelijk Prijs kwaliteit verhouding perfect. Niks.op aan te merken Levering zeer snel 2 dagen dus ook top Product zelf exact naar verwachting hier ook zeker te spreken over. Zoals het product omschreven wordt op de hbm website krijg je het ook

Goede service en mooie kwaliteit gereedschap!

Goede service en goede klantservice betreft uitleg gereedschap en wanneer het verzonden word. Top service van HBM.

snel en goed

Snelle snijschijf met goede prijs/kwaliteit verhouding.

gedeeltelijk goed

Het heffen gaat prima. De wielen zijn matig en ook het remsysteem. Te goedkoop uitgevoerd.

Prima kruk

Verdraaid handig, zat op mijn eerste kruk eigenlijk veel te laag, kwam deze ook per toeval tegen en was meteen onder de indruk. Vooral een pluspunt dat ik met de voeten op een standaard kan, ontlast de benen ook . Alleen hoeft er niet perse de naam op de zitting te staan, maar ja, het gaat zich om het zitten!

Snel geleverd en werkt naar behoren

Fantastique

Matériel tel que décrit, livraison soignée et super rapide. A recommander les yeux fermés

Chaque fois une excellant expérience

Je suis très satisfait de mon dernier achat. La livraison été extrêmement rapide, l’assortiment est particulièrement riche et diversifie, adapté à tous les usages ainsi qu’un service de gestion de réclamations très sérieux et professionnel. Je recommande vivement HBM-Machines pour tous vos besoins en outillage et machines.

Duidelijke website en snel geleverd.

Goedemorgen service

Navraag over item gedaan en binnen korte tijd antwoord gekregen en daarna item perfect op tijd geleverd

Meer dan verwacht

Ik was op zoek naar een stofzuiger die nat en droog kon zuigen. Hierdoor kwam ik bij HBM uit. Een prima bedrijf met een nete en goede klanten service. De machine die ik besteld had kwam prima verpakt aan bij mij, bij het uitpakken bleek al snel dat het idd een goede keuze was. Hij zuigt krachtig zowel stof fijn puin en zo'n beetje alles wat opzuigbaar is zelf water. Tevens kun je de zuigkracht goed regelen. Hij is verder zeer degelijk. Ik heb hem even flink aan het werk gezet en ben er zeer blij mee. En daarom is het zeker een aanrader.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ