Snel geleverd en werkt naar behoren

Fantastique

Matériel tel que décrit, livraison soignée et super rapide. A recommander les yeux fermés

Chaque fois une excellant expérience

Je suis très satisfait de mon dernier achat. La livraison été extrêmement rapide, l’assortiment est particulièrement riche et diversifie, adapté à tous les usages ainsi qu’un service de gestion de réclamations très sérieux et professionnel. Je recommande vivement HBM-Machines pour tous vos besoins en outillage et machines.

Duidelijke website en snel geleverd.

Goedemorgen service

Navraag over item gedaan en binnen korte tijd antwoord gekregen en daarna item perfect op tijd geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Meer dan verwacht

Ik was op zoek naar een stofzuiger die nat en droog kon zuigen. Hierdoor kwam ik bij HBM uit. Een prima bedrijf met een nete en goede klanten service. De machine die ik besteld had kwam prima verpakt aan bij mij, bij het uitpakken bleek al snel dat het idd een goede keuze was. Hij zuigt krachtig zowel stof fijn puin en zo'n beetje alles wat opzuigbaar is zelf water. Tevens kun je de zuigkracht goed regelen. Hij is verder zeer degelijk. Ik heb hem even flink aan het werk gezet en ben er zeer blij mee. En daarom is het zeker een aanrader.

Redelijk

O.a. een blindklinkmoertang gekocht. Samen met blindklinkmoeren. Ook gekocht een auto kruiper, krimpkousen en linnentape. De auto kruiper is in apart bezorgd en een paar dagen later de overige bestelling ontvangen. Met uitzondering van de klinkmoeren deze zijn niet meer beschikbaar. Het bedrag wordt terug gestort met uitzondering van de verzendkosten. Dus nu moet ik elders opnieuw extra kosten maken voor de blindklinkmoeren.

Site sérieux, jamais de soucis.

Plusieurs commandes chez HBM, jamais déçu du délais d'expédition ainsi que de la qualité des produits. Je recommande fortement.

Materiel professionel et SAV au top

J'ai acheté une polisseuse PMS 250 qui est arrivé dans les delais mais malheureusement celle ci avait déja été demontée et un bruit anormal. J'ai immediatement rempli un formulaire de retour et dès le lundi contacté le SAV qui a mis tout en oeuvre pour m'expedier une nouvelle machine que j'ai reçu 1 semaine aprés. Acceuil du SAV en francais au top reactivité au top je recommande cette entreprise sans retenu et retournerai vers elle en priorité et sans probléme.

Bonne qualité

Envoi rapide et produit de qualité

Altijd prima kwaliteit

Ze hebben vanalles en prima kwaliteit

Handig ding

Makelijk schakelen tussen nat en droog zuigen, Toerenregeling van de moter is een grote plus.

Mooie hout draaibank en draaibeitels

Prachtige machine, heel stil. Ook nog traploos instelbaar. Eventueel ook nog makkelijk mee te nemen. Ziet er degelijk en eenvoudig uit.

Betaalbaar gereedschap wat prima is voor hobby tot licht professioneel werk. Altijd duidelijk en eerlijk, je komt nooit voor verassingen te staan. De keren dat ik de klantenservice nodig heb gehad was die ook goed bereikbaar en adequaat met meedenken aan een oplossing

Snelle levering en producten zoals beschreven.

Bin zwar sonst nur auf Markengeräten, aber von dem Preis-Leistungs Angebot sehr Überrascht

Alles gut schnelle Lieferung und günstiger Versand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Keurig bedrijf met mooie machines en gereedschap.

Wij hebben al meerdere producten van HBM in huis en bedrijf. De service is altijd goed en de verzending snel. Ze hebben ongelooflijk veel producten waardoor je bijna altijd kunt slagen als je iets nodig hebt. Ook is de winkel in Moordrecht een aanrader om naartoe te gaan. Zo kun je alle producten met eigen ogen zien en een rondje lopen in de winkel. Er is een ''tweedekansjes'' afdeling waar producten met een krasje/deukje o.i.d. staan die afgeprijsd zijn. Al met al is de prijs/kwaliteit van HBM gewoon top!

Fantastisch product en snel geleverd!

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling bij HBM Machines. De levering van de gereedschapskar was snel en goed verpakt. De kwaliteit van de kar overtreft mijn verwachtingen: stevig, praktisch en netjes afgewerkt. Precies wat ik nodig had voor mijn werkplaats. Aanrader!

Top Bedrijf

Had er een gereedschap wagen besteld en bleek beschadigt te zijn al in de verpakking Maar Gebeld en gemaild en zonder moeilijk te doen gewoon een Nieuwe gebracht en de beschadigde weer opgehaald ! Zijn maar weinig van dit soort bedrijven die nog doen tegenwoordig Bedankt HBM en tot de volgende bestelling Mvg Alfons

Snel geleverd en goedkoop

Had gereedschap nodig om een brandstoftank-ring los te krijgen. Zodat je de brandstofpomp kan vervangen van een auto. Gereedschap is goedkoop maar €10,- + verzendkosten. Is universeel toepasbaar je kan het gereedschap instellen in verschillende diameters. Je bespaart zoveel tijd ermee, voor die prijs kan je het niet laten liggen.

Mooi materiaal voor een mooie prijs

Mooi materiaal voor een mooie prijs. Snel en netjes geleverd.

Très bon produit

Rideau de soudage mobile Reçu avec rapidité. Montage rapide et simple Prix attractif Je recommande

Super zufrieden!!!!

Die Qualität ist einfach fantastisch! Bin mehr als zufrieden, würde nur weiterempfehlen!!! Danke!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Rapide et prix intéressant

Site avec des produits et prix intéressants. Livraison plus rapide que prévu.

Super mooie kast

Alles past er goed in, veel ruimte in de lades.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ