Prijs kwaliteit verhouding prima

Online diverse gereedschappen besteld, helaas door een sorteer fout bij DHL een dagje later binnen. Voor de rest prima kwaliteit!

HBM stelt nooit teleur .

Zoals als altijd alles zeer snel geleverd en fijne kwaliteit .

Super service

Mijn bestelling was beschadigd bij transport, kostenloos is een nieuw artikel verzonden binnen no time was alles geregeld!

Perfect geleverd

Verjaardagscadeau voor manlief mooi op tijd geleverd. Perfecte service.

Goedkoop, snel en kwaliteit

Een produkt gezocht. Bij HBM voor de beste prijs gevonden. Het werd supersnel geleverd. Prima kwaliteitvoor een heel schappelijke prijs.

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs.

Goede kwaliteit

Product netjes opgestuurd, het was binnen een paar dgn al geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Mooie spullen

2 nietmachines gekocht met bijbehorende nieten. Mooie machines tegen een scherpe prijs. Klein puntje: Nieten zaten in een doosje wat tijdens verzending los was gegaan en zodoende alle nietjes los in de doos zaten

Voor mij zijn deze klemmen een uitkomst.

Mijn ervaring met HBM zijn uitstekend, supersnelle levering.

Top service, top kwaliteit, kortom top

Precies goed!

Ik heb een ketting pons set gekocht en deze kwam snel aan en werkt super!

Je kunt ze echt bellen!!!

De tandriem van mijn stokoude draaibankje bleek tot de laatste draad versleten. Online kon ik niets vinden. Ik bel zonder illusies op en verdraaid, ze nemen op! Een paar dagen later had ik de tandriem in huis. Gratis en voor niets ook nog

Snelle levering en materialen van goede kwaliteit.

Tevreden

Ik ben tevreden met mijn aankoop en de snelle levering!

In 1 woord geweldig.

Na bestelling bleek het product beschadigd te zijn. Formulier ingevuld en opgestuurd. Kreeg de andere dag al snel respons op mijn mail. Ze hebben nieuwe opgestuurd was de volgende dag al binnen. Geweldige service. En zeker een aanrader om daar te bestellen. Zij komen tenminste na wat ze zeggen. Ik ga zeker weer bij hun bestellen.

Boven verwachting

Ik heb een eigen merk gereedschapstas en een steekwagen besteld. De gereedschap tas was echt boven verwachting, ik dacht een losse minder kwaliteit tasje maar ik stond te kijken van hoe stevig het was en hoe ook van goede kwaliteit. De steekkar is echt sterk ik kan nu al mijn koffers en gereedschappen in een keer meenemen. Zeer tevreden voortaan mijn vaste adres

Ze doen wat ze zeggen

Eerlijk en goed advies. De kwaliteit is top.

Mijn ervaring met hbm is gewoon perfect ben zelf monteur en heb een vrij dure hobby dus de budget vriendelijke prijzen van hbm bevallen mij zeer goed en de kwaliteit valt mij zeker niet tegen.

Snel goed geleverde spullen

Website is duidelijk en goede omschrijving. Koop al jaren bij HBM en altijd tevreden over de produkten.

Goede service, snelle levering

Bestellen bij HBM verliep soepel snel en makkelijk. Goede prijs en kwaliteit. Website is ook top!

Goede kwaliteit en prijs

Het gereedschap wat ik heb gekocht is niet te duur en werkte perfect

Een fijne gereedschapskoffer met goede service

Ik ben geen klusser, maar op zoek naar een degelijke gereedschapskoffer die alle basismaterialen bevat. Dat vond ik bij HBM. De website is logisch, de bezorging was snel en conform afspraak. De gekochte set is oerdegelijk voor de gemiddelde thuisklusser. Nooit meer last van rondslingerende tangen en schroevendraaiers. Erg blij mee!

Snel en netjes geleverd

ik heb mijn pakketje besteld en had hem dezelfde week al binnen. Alles is netjes binnengekomen en alles was ook zoals het op de foto uitzag

super winkel

Snelle levering en goed materiaal. Wat wil je nog meer?

Topservice weer zoals ik gewend ben!

Ik bestel voor het bedrijf waar ik werk, en voor het bedrijf van mijn man regelmatig bij HBM. en ik ben niet anders gewend dan super service! Snelle levering, goede kwaliteit! Ga zo door

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ