Betaalbare kwaliteit

Een mooie machine, degelijk en zwaarder dan verwacht wat alleen maar beter is. In korte tijd al veel gebruik van gemaakt. En ook nog eens niet lomp duur.

Goed en snelle levering

Geweldige materiaal pro kwaliteit

Zeer goeie kwaliteit van de gereedschappen ,raad ik ten zeerste aan .top

Aucun service après vente

Malgré plusieurs commande déja effectuée, une n'est jamais arrivée. Un parcours du combattant pour avoir quelqu'un. Tout le monde se rejette la faute. J'ai donc perdu 150€ de commande et HBM ne fait rien.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Top service en snelle verzending

Prima producten prijs kwaliteit verhouding in orde communicatie verloopt soepel evenals de verzending met recht een aanrader

geweldig

Het product doet wat het doen moet, voor een mooie prijs.

Goed materiaal en snel geleverd.

Hier kun je met een gerust hart een bestelling plaatsen.

UItgebreid assortiment!

Prima online te bestellen. Uitgebreid assortiment, snelle levering. Een plus waren ook de filmpjes waarbij het product (compressor) verder wordt uitgelegd en de + en - worden besproken. Erg handig om zo een passend product te kunnen kiezen.

Uitstekend gereedschap voor een goede prijs

Ruime keuze uit gereedschap. Huismerk is altijd topkwaliteit. Prijzen zijn concurrerend

Snel gevonden, besteld en ontvangen

Om mijn luidsprekers op te hangen had ik blindklinkmoeren en een bijbehorende tang nodig. Kon ik via de zoekfunctie op de HBM site snel vinden. Bestellen ging ook supersnel en de volgende dag werd het al bezorgd. Sneller kan alleen door er naar toe te rijden maar dat was voor mijn doelen niet noodzakelijk. Zeer tevreden over HBM en de geleverde producten en diensten.

Zeer tevreden over bestelling. Goede kwaliteit, precies naar verwachting en snelle levering

Snelle levering en goed assortiment

Snelle levering en een uitgebreid assortiment. Aanrader!

Geweldig goed.

Alles perfect verlopen van bestelling tot levering!

Super service!

Snelle service, goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Een dikke aanrader

super.

bestelling makkelijk en levering snel.

Veel voor weinig

Mocht ik gereedschap nodig hebben denk ik gelijk aan HBM. Mijn werkplaats had nooit zo goed voorzien geweest van gereedschap als HBM niet had bestaan. De plek voor alle gereedschappen die je maar kan indenken voor een hele schappelijke prijs, kortom HBM

Problemen en vragen worden niet opgelost

Gaat goed totdat er problemen zijn. Klantenservice niet te bereiken, je krijgt geen antwoord. Mijn artikel komt kapot aan, klachtenformulier ingevuld.... geen reactie. Telefonisch niet bereikbaar. Zeer slechte service

klantenservice??

Als kado een gereedschapswagen besteld. ging vlot, en was ook snel binnen. Echter na het uitpakken was deze behoorlijk beschadigd, zonde natuurlijk. Contact via formulier, duurt behoorlijk lang. uiteindelijk een retour aangemaakt, maar zoner barcode(alleen een antwoordnummer) pakket te zwaar voor post nl en geen barcode, wordt niet aangenomen. dan thuis ophalen, tussen 8 en 17!!! ik moest om 16.30 weg, om 16.50 staat post nl voor de deur. pakket staat voor zn neus, wordt gezien(briefje erop) en niet meegenomen. nu nog verder van huis. wat een bak ellende. meerdere keren het verzoek gedaan om mij te bellen(aangezien HBM niet telefonische bereikbaar is), wordt niet gedaan. inmiddels 10 mails verder, en ik zit al 1,5 week met een mega doos in mijn woonkamer, die ik niet zelf kan tillen. Misschien helpt deze review om het omruilen te versnellen. inmiddels een zeer nare smaak aan over gehouden, wat een leuk opbeurend kadootje moest worden.

Probleemloos en snel geleverd!

Gewoon zoals het hoort.

Kwaliteits materiaal , snel geleverd

Materiaal van kwaliteit, veel keuze op verschillende merken,bij veel materiaal beschikbaar, snel geleverd en goed verpakt

Nette & snelle verzending

Goede omschrijving van assortiment. En meestal netjes verpakt

Super service en uitstekende prijs kwaliteit verhouding

Ik had enkele sorteerkasten gekocht. Deze waren snel verzonden. Echter is in het transport een van de lades kapot gegaan. Na een berichtje jreeg ik spoedig een reactie met daarin een 2tal prima oplossingen ; waarbij de keuze aan mij was. Al met al super!

Goed spullen en snel binne

Het pakjes zijn altijd snel binne

a fuir !

J'ai acheté une bétonnière fin janvier, deux semaines plus tard n'ayant rien reçu j'ai réclamé le colis , on m'a fait remplir un formulaire puis un second pour pouvoir faire des recherches , on me demande des codes de transport et des dates de remise au transporteur que je n'ai pas , on arrive fin mars toujours rien, a ce jour fin avril plus personne ne me répond j'ai payé la machine qui n'est pas livrée c'est une HONTE , je conseille a tout le monde d'aller voir ailleurs puisque vous avez de fortes chance de ne rien recevoir......

• Nous recommanderiez-vous? Non

Ruim assortiment, snelle levering en goede kwaliteit!

Ik koop alles via HBM. Heel fijn dat ik alles wat ik nodig heb via 1 site kan bestellen. Snelle levering is een grote pluspunt. En de kwaliteit is zeer hoog!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ