Zeer snelle levering en top product

Na het zoeken op internet kwam ik een HBM tegen.ik vond daar de juiste plantenschaar tegen die ik gelijk besteld heb. Hij kwam snel mijn kant op en netjes verpakt in een stevige doos. Top bedrijf.

Product doet wat het beloofd

Snelle levering goede prijs

Bestelling werd snel geleverd

Snelle levering ,betaalbare prijzen

Altijd een super prijs/ kwaliteit bij hbm en snelle levering! Ben er zeer tevreden mee!

Echt geweldig deze werkbank!

Deze werkbank met zijn vele opruimfuncties is een grote uitkomst in mijn loods. Ik kan er al mijn gereedschap in kwijt en ik rijd de werkbank soepel naar een andere plek. De levering was vlot. Het geld dubbel en dwars waard. Hier ga ik nog vele jaren plezier van hebben. Geen moment spijt van mijn aankoop.

Retour en klanten service drama.

Op 3 januari een compressor retour gemeld vanwege beschadigd geleverd waardoor er stroom op het gehele apparaat komt te staan. Op 26 januari eindelijk een retouradres gekregen na heel wat gedoe. Op 27 januari de compressor naar het adres gestuurd. Na niks gehoord te hebben de post nl app bekeken waar stond het is afgeleverd etc. Op 13 maart weer een mail gestuurd en op 18 maart reactie gekregen (5 dagen maar oke).. 19 maart mail gestuurd met alle gegevens over het verzenden etc. Op 3 april weer een mail gestuurd met stand van zaken maar goed 0,0 reactie. Hoe kan het zijn dat dit mijn probleem word dat ze de compressor kwijt zijn. Hoezo moet een retour 3 maand duren dit gaat gewoon nergens meer over. Ben benieuwd wat er uit komt. Bestel dus best veel bij hbm als ondernemer maar dit was zeker de laatste tot dit netjes wordt opgelost.

Prijs/kwaliteit van het artikel is helemaal top.

Exact gekregen wat wij er vooraf op basis van foto’s van verwachtte.

Goed geregeld en snelle levering

Goede service groot assortiment en snelle levering top bedrijf

Comfortabel en compact

Steekwagentje heeft goed geholpen bij verhuizing. Rolde smooth over verhard en onverhard terrein. Ook handig op te vouwen zodat het weinig plek inneemt in de auto. Wel ontdekt dat traplopers niet geschikt zijn voor open trappen maar dat was wellicht ook niet te verwachten. Goed karretje.

Goed gereedschap snelle levering

Netjese en snelle service

goed spul en op tijd geleverd

wat zou ik nog meer willen?

Goede producten

Goede producten geleverd, netjes verpakt en snelle levering.

Prima levering, goed product.

Levering was binnen een paar dagen, en de werkbank ziet er goed uit. Werkbank moet je zelf nog in elkaar zetten.

Maakt waar wat ze beloven

Een compressor aangeschaft via de overzichtelijke site . Een prachtig exemplaar besteld met een mooie actie prijs . Na drie dagen keurig op tijd op het afgesproken adres gelerd ,in een onbeschadige verpakking TOP

Snelle levering, prijs/kwaliteit uitstekend

De producten waren snel binnen en de artikelen waren zoals omschreven. Prijs tegen de kwaliteit is zeer goed.

Uitmuntend

Materiaal besteld, enkele dagen later ontvangen en al in gebruik genomen. Buitengewoon tevreden.

Geweldige service

Product zoals omschreven Goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering Duidelijke communicatie

Mooie degelijke werkbank

Ik heb de werkbank van 171 cm breed gekocht. Ziet er goed uit, degelijke en strakke werkbank en mooi ik t zwart. Enige puntje van kritiek is dat de beschrijving iets uitgebreider, meer stapsgewijs zou mogen zijn, ik heb een paar keer delen uit elkaar moeten halen omdat ik het blijkbaar op de verkeerde volgorde deed. Maar goed eindresultaat is top!

Helemaal top

Uitgebreid gamma van degelijk gereedschap en machines .

zowel de service als de geleverde materialen zijn top

De bestellingen worden keurig op tijd geleverd, zijn voorzien van een Nederlandstalige handleiding en komen overeen met de informatie op de website.

Prima product

Heb een toerentalmeter besteld om hiermee de carburateur van een klassieker af te kunnen stellen. (VW kever 1303, 1973) Toevallig op de site van HBM beland via het You Tube kanaal van 'Master Milo'. En jawel: deze hadden ze op voorraad! En werd ook nog eens snel geleverd.

Zoals altijd precies de goede spullen

Alles wat ik nodig heb voor mijn hobby's koop ik bij HBM. Zelfs de meest obscure dingen kunnen ze leveren. Een aanrader!

Goede service, scherpe prijs

Goede service en een snelle levering en dat voor een hele nette prijs

Goede prijs kwaliteit

Goed, snel geleverd en voor een mooie prijs.

Overzichtelijke website, vlotte levering.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ