Goed verpakt en snelle levering.

vlotte service met goede prijskwaliteit

Heel snelle levering, veel keuze van materialen en een uitstekende prijs kwaliteit service!

Snelle levering!

Geweldige service

Hadden een autowas set gekocht, werd snel geleverd, echter bij in gebruikname bleek een schroefdop niet te werken. Dit gemeld en meteen kreeg ik een heel nieuw apparaat toegestuurd! Dat is nog eens een topservice

Geweldig goed

Het product was 400 afgeprijsd. Werd thuis afgeleverd. Het eindresultaat heeft de verwachting overtroffen. Het is een prachtig dat er nog zulke bedrijven zijn.

Goede kwaliteit

Ben te vreden met de aankoop doet wat ie moet doen mooie werk kar.

Snelle levering en een top machine

Snelle levering van een top reciprozaag. Werkt perfect en dus prima kwaliteit-prijs verhouding.

Goede winkel kwaliteit

1x iets terug gestuurd en dat is nooit in behandeling genomen product zelf zoek geraakt. Dus dat was mindere ervaring, is ook nooit opgelost door de firma. Verder zijn de spullen goed

Geweldige webshop!

ik bestel regelmatig automaterialen bij HBM, o.a kriksteunen / kompressoren en ander gereedschap. Het assortiment is fantastisch en er zijn zeer weinig webshops die zoveel assortiment beschikbaar hebben, en ook nog eens tegen zeer nette prijzen. De verzending, zelfs voor grotere artikelen verloopt altijd spoedig en netjes verpakt. Ook via de klantenservice krijg je een snelle respons, Ik geef HBM 10 punten, en zal ook nergens anders meer mijn materialen bestellen.

Ruime keus en redelijke prijzen.

Mijn ervaring met HBM is zeer goed. Ruime keus en prijs/kwaliteit verhouding is goed. Ook de afhandeling van mijn bestelling ging goed, overzichtelijk en duidelijk.

Prima drukspuit op accu

Geleverd met 2 accus'en lader. Kwaliteit zoals verwacht. Diverse spuitmonden proefondervindelijk uitzoeken wat waarvoor geschikt is. Ophalen vergde enkele dagen. Verbeterpunt: de factuur komt pas enkele dagen na levering terwijl je die graag bij betaling wilt ontvangen t.b.v. declaratie.

Zoals Het Hoort

Ik heb op Woensdag avond een grote levering geplaatst en vrijdag ochtend was het al aangekomen. Alles perfect verpakt. Ik zal hier zeker opnieuw bestellen

Alles keurig geregeld

Nette levering en producten waren zoals omschreven

Vlotte levering, prima product

Met de handleiding is het product snel en goed in elkaar te zetten. Vlot geleverd.

Prima winkel. Het artikel was uitverkocht maar ik kon mijn mailadres achterlaten en kreeg dus een mail toen het weer beschikbaar was. Heb besteld en snel ontvangen. Goede kwaliteit

Top service!

Goede service bij het afhalen, producten zijn als omschreven

Voor het eerst heb ik een bestelling bij HBM zelf opgehaald. Het ophalen ging vlot en ik werd geholpen bij het inladen van de grotere zware items. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de bestelde werkbank en gereedschap wagen.

Had 4 lijmklemmen besteld maar helaas bleken er 2 niet te klemmen. Dit gemeld bij HMB en vervolgens kreeg ik een mail terug dat er 4 nieuwe lijmklemmen naar mij gestuurd zouden worden. Inmiddels deze lijmklemmen gekregen en een bericht dat ik de kapotte klemmen niet hoefde terug te sturen. Waar vind je nog zo'n service. Heb al meerdere soorten gereedschap bij HDM besteld en ik kan dit bedrijf zeer zeker aanraden. Top service van HDM

Betaalbare kwaliteit

Afgelopen jaren heb ik diverse items gekocht bij HBM en deze zijn altijd goed bevallen. Prima prijs kwaliteit verhouding. Bij mijn laatste aankoop had ik helaas een item die niet aal de kwaliteit voldeed. Maar na contact te hebben gehad met de klantenservice was hier al snel een oplossing voor aangereikt

Goede service en groot aanbod

Ander betaalbaarder aanbod dan vele andere online shops. Eigen merk voldoet voor een normale dhz-er. Service ook goed, beschadigde producten of waar een klein onderdeeltje van mistje werd netjes opgelost. Defect item mn geld voor terug gekregen.

Goed verpakt en op tijd verzonden, dik in orde!

Nette prijzen, helder over verzendkosten. Waar van goede kwaliteit. Ik zal hier zeker nog wel weer iets bestellen.

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering, ook goed en degelijk materiaal

Wederom goede ervaring!

Goed werkende Hakselaar gekocht. Website duidelijk en bestelproces soepel. Zeer tevreden

Besteld en perfect geleverd

Wanneer ik gereedschap zoek, kijk ik eerst bij HBM

Goedkoop, goede after sales

Mijn machines opgehaald. Geen wachttijd, vriendelijke bediening. Ook bij reparaties een goede bediening en medewerking. En zeer scherpe prijzen. Kortom, waarom zou ik ergens anders gaan?

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ