Slechte producten die na 1 uur al kapot zijn
Ik dacht mijn huis te kunnen schilderen met een spuitmachine van HBM. Ze verkopen er een van 200 euro maar ik wilde latex spuiten dus ik heb de duurdere van 500 euro aangeschaft. Maar ik heb een afschuwelijke ervaring met de kwaliteit van dit product gehad. Vandaag wilde ik gaan beginnen en kwam er al snel achter dat de verfspuitmachine niet naar behoren werkte. De druk bleef nul, ook na minutenlang wachten. Na wat heen er weer draaien van de retourkraan en de drukkraan, plotseling druk! Druk ingesteld maar het was nog de testfase, met water. Nu verf proberen. Verf neergezet en machine weer aangezet, geen druk. Weer proberen, geen druk. Nogmaals, even wachten en ineens schoot de druk omhoog. Druk bijgeregeld en snel aan de slag. Verfresultaat was redelijk, maar ik moest blijkbaar al blij zijn dat de machine überhaupt werkte. Maar daarna een grote deceptie. na een korte pauze wilde de machine weer niet werken en lekte de nozzle ineens grote hoeveelheden verf. Ik wilde stoppen omdat ik de spuitmond niet meer lekvrij gemonteerd kreeg en heb de machine met water doorgespoeld, toen begon de retourkraan ook te lekken. Al met al, zeer slecht product wat gemaakt is om zeer snel kapot te gaan.