altijd netjes optijd

we hebben eral een hogedruk gekocht en nou waterstofzuiger en altijd netjes op tijd zoals het hoort goed bedrijf als ik weer iets nodig heb zal ik weer bij hmb bestellen gr patrick

Slechte service….

Ik word niet op de hoogte gehouden van het verloop van mijn bestelling, artikelen worden pas opgestuurd na telefonisch contact. Jammer!

Fijn apparaat

Mooie en lichte bladblazer. Zeker een aanrader.

Top bedrijf

Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf en ben netjes te woord gestaan met goede informatie over het product wat ik op het oog had. Heb de knabbelschaar dan ook gekocht en ben zeer tevreden. Bedankt voor het goede advies.

Bolderkar werd kapot thuis bezorgd. 1 telefoontje naar de klantenservice en er werd meteen een nieuwe besteld en afgeleverd. Top!

Degelijk gereedschap voor een goede prijs.

HBM levert degelijk gereedschap, zowel voor de professional als voor de kritische hobbyist. Duurzame kwaliteit en toch voor een goede prijs. Het duurt meestal een dag of vier voordat het in huis is. Perfect zou zijn dat wat je vandaag mist, je morgen al in handen hebt om mee verder te werken.

livraison rapide, colis soigneusement emballé

Très satisfait de mon premier achat sur HBM. Prix compétitifs, service efficace

naar zeer tevredenheid geholpen

geweldige medewerking en meedenken

Besteld en binnen 3 werkdagen inhuis

Voor het eerst iets besteld en snel geleverd

Perfecte service + product

Luchthaspel besteld Levering 10 Product 10

Mijn ervaring is uitstekend

De prijs kwaliteit verhouding van de producten is goed te noemen. Ben altijd erg tevreden met de producten en de levering is altijd lekker vlot

Kabelgoten

Erg tevreden over de service en de kwaliteit van de producten van HBM Machines. Dit keer kabelgoten besteld. Deze waren van een zeer goede kwaliteit. Zware kwaliteit wat je mag verwachten maar vaak niet het geval is. Zeker een aanrader.

Slecht

3xbitset gekocht. €42 armer en zeer slechte bitset rijker. Bits draaien snel dol. NIET KOPEN.

Helemaal tevreden. Klasse

Helemaal tevreden. Klasse

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer goeden producten te koop

Ik had lijmklemmen besteld voor een goedkope prijs. ze zien er heel professioneel uit en dat zijn ze ook zeker. Het werkt uitstekend.

Jammer

Ik heb inmiddels een werkbank en een stellingkast besteld. Ondanks alles fijn was geleverd en verpakt zaten er geen lade-geleiders in. Na een telefoontje van aardig personeel moet ik hier maximaal 6 weken op wachten. Dit vind ik erg lang. In die tijd kan ikzelf naar China gaan om dit op te halen. Ik krijg wel een kadobon aangeboden van 30 euro. De stellingkast kwam gisteren binnen met een aantal beschadigingen. Erg jammer. Waarschijnlijk komt dit door het vervoer. Al met al ik denk dat ik gewoon pech heb.

product met tegenvallende kwaliteit en slechte levering

Ik heb een lagertrekset besteld, levering liet langer op zich wachten als de aangegeven levertijd. Er wordt geen track en trace code afgegeven. Helaas valt ook de kwaliteit zwaar tegen. Bij het eerste lager werkt het niet en zie je dat de lager trekker vervormt en niet goed werkt. Vervorming wordt na iedere poging erger. De set zal ik niet iemand aanbevelen

teleurgesteld

onlangs heb ik een pneumatische needle gun gekocht bij HBM. kwaliteit en verzending zijn prima. Wat wel enigzins misleidend is dat er op de website bij het product de suggestie voor artikelen wordt gegeven die vaak samen worden gekocht. Zo stonden er bij de needle gun ook verwisselbare beitels onder de website aangeven die vaak samen zouden worden gekocht. Omdat een setje beitels erbij handig zijn dit natuurlijk in een beweging mee besteld. Wat blijkt dat de voorgestelde beitels helemaal niet passen op het apparaat wat ik heb gekocht. Dus let goed op als je op deze site besteld!

Goed gereedschap voor een schappelijke prijs

Op zoek naar gereedschap voor mijn motor. Terechtgekomen bij HBM. Gereedschapswagen met inhoud en momentsleutels gekocht. Snel thuis . Het gereedschap voelt erg professioneel en de set is goedkoper dan de onderdelen los met een dergelijke kwaliteit. Erg tevreden als hobby mechanicien.

Hbm stelt nooit teleur

Mijn ervaring met HBM leert dat ze nooit teleur stellen. Al meerdere keren bij hun besteld. Voornamelijk automotive gereedschap. Nu weer besteld, dit keer een montage sleutel voor benzine pompen ( aangezien de pomp van mijn Bmw toe was aan vervanging ). Verzending was snel en het product heeft mijn taak versneld. De sleutel in universeel ( verstelbaar ) dus kan gebruikt worden op meerdere modellen/merken. Al met al dik tevreden!

surpris de la bonne qualité pour ce prix

Livraison en Chronopost, le chariot à assembler est parfaitement protégé dans un carton avec polystyrène et des cales dans les coins en plastique pour consolider la structure du carton. Je suis surpris de la qualité général de l'ensemble pour ce prix -Roulettes sur roulements à billes, silencieuses et de très bonne facture (chez Action ça vaut 4€ minimum la roulette de moins bonne qualité) - Peinture épaisse type epoxy - 2 vis/ecrous en plus dans le sachet - métal de bonne section, stable et solide, supporte sans broncher le poids de mes coffrets d'extracteurs pour automobile. le plateau mesure 76cm de long en interne. Je vais m'intéresser de plus prêt à la sélection des produits HBM

Goede en snelle service

Ruim aanbod van HBM maakt het overzichtelijk om gereedschap te vergelijken en het beste te kiezen voor mijn persoonlijke benodigd heden. De levertijden zijn ook van deze tijd, snel en je wordt goed op hoogte gehouden.

Ottimo acquisto

ho acquistato Levigatrice eccentrica da 350 Watt con velocità variabile, arrivata in tre giorni, non ho ancora avuto modo di utilizzarla ma sembra solida e di buona qualità e fattura.

• Ci consiglieresti? Si

Vlotte levering maar produkt onhandig in gebruik

Wielklem gekocht voor de aanhangwagen. Ziet er wel degelijk uit maar is onhandig in gebruik: bestaat uit 3 stukken waarvan en één eerst rond het wiel open geplooid en vervolgens met de andere 2 samen geschoven moet worden. Heb je haast 3 handen voor nodig. Ook past de klem maar aan één zijde tussen wiel en spatbord en kan je ze niet compact opbergen - daarvoor moet je de 3 stukken volledig uit elkaar halen. Ben dus wel enigszins teleurgesteld in het product maar omdat ik ze relatief weinig moet plaatsen en demonteren heb ik besloten om ze toch te behouden - als diefstalbeveiliging / -afschrikking zal ze wel voldoen...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

goede producten voor lage prijzen

ik weet niet hoe ze het doen, maar lagere prijzen en betere kwaliteit dan aliexpress of temu en dergelijke.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ