Uitstekend, prijs-kwaliteit verhouding is precies zoals je verwacht.

Ik ben al een tijdje klant bij HBM en ben heel erg tevreden met de producten die ze verkopen.

Top product (soldeerstation)

Ze hadden wat ik nodig had. Enkel de ophaling door PostNL was ietwat vertraagd waardoor ik het pas na het weekend had. Maar verder, goede kwaliteit van het materiaal.

uitstekend

Als hollander in Frankrijk is het niet nodig in Nederland te bestellen. De service via de Franse website is perfect. Ook nog een zeer snelle levering. Ik ben zeer tevrden

Goede service!! En mooie producten voor een goede prijs

Een bovenfrees gekocht Geweldig resultaat Supermerk

Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen

Goed gereedschap voor de gewone thuisklusser tegen scherpe prijzen en zeer snelle levering binnen 24 uur!

Kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Voor mij als “professionele” doe het zelf’er, is het ook mogelijk, om top kwaliteit te leveren, zonder er een vermogen voor uit te geven aan gereedschappen.

Het is gewoon een top bedrijf!

Snel geleverd duidelijke communicatie. En vooral het materiaal van hbm merk is uitstekend. In een zin gewoon Top bedrijf

Uitstekende kwaliteit, groot assortiment, prima prijs.

Na wat zoeken toch weer bij HBM terechtgekomen. Fijne winkel en website. Groot assortiment en ruime keuze. Daarbij prima prijzen en snel geleverd.

Heel prettig

In een woord geweldig!

Heel prettig

In een woord geweldig!

Goede kwaliteit

De kwaliteit is erg goed! Enige nadeel is dat er weinig vestigingen zijn waar je kunt shoppen. En de verzendkosten vind ik best hoog. Kan zijn dat je voor een bestelling met meerdere artikelen twee keer de verzendkosten moet betalen.

HBM machines zijn perfect en de service is altijd proffesioneel

Heb al veel machines gekocht bij HBM en heb nog geen enkel keer een negatieve ervaring gehad, reden om altijd bij een nieuwe aankoop naar HBM te gaan.

Werkt super!! En wat een snelle service

Heb de weber bandendemonteermaschine besteld binnen 2 dagen geleverd en duidelijke beschrijving Alles goed en netjes verpakt tegen beschadeging Alweer een super service en levering!!

Een ware ontdekking!

Naast de erg scherpe prijs voor het gereedschap is het ook nog eens van uitstekende kwaliteit. Een ware aanbeveling.

Alles naar verwachting bezorgd en tevreden van de producten!

Wederom zeer tevreden.

Zoals eerdere bestellingen ook nu weer snel en correct geleverd. Ook deze slagvaste torx doppenset is van goede kwaliteit.

Zpals gewoonlijk prima geleverd

Diverse keren iets besteld bij HBM en iedere keer leveren ze snel en accuraat. De producten zijn scherp geprijsd. De kwaliteit is zoals je maf verwachten: goed. Het eigen merk van HBM valt zeker niet tegen en kun je gerust kopen

Supersnelle levering in Belgie en wat een kwaliteit. Lastafel is stevig en degelijk van kwaliteit...zoals alles wat ik reeds bestelde bij HBM. Die Nederlanders leveren toch wel topmateriaal .

Netjes behandeld, goede kwaliteit

Fijne web side, makkelijk zonder moeite te gebruiken. Prijs en kwaliteit uitstekend. Alles wat ik al besteld heb komt overeen met mijn verwachting

Zeer goede service en prijs/kwaliteit is zeker oke.

Ik ben altijd zeer tevreden over de producten die ik bestel bij HBM. De producten worden snel geleverd en beschikken over een zeer goede prijs /kwaliteit verhouding en als er al eens een probleem is wordt dit netjes opgelost.

Prima krimptang en blindklinkmoertang

Voor het eerst iets besteld bij HBM. Prima gereedschap en snel geleverd.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Mooie werkbank maar gevoelig

Werkbank met lade besteld. Maakte me al wat zorgen over de lade met greep over de gehele breedte, maar zo’n lade leek mij wel handig.... Was niet onterecht want al bij monteren vlogen de kogellagers me om de oren. Het is zaak om de lade te plaatsen voordat de poten echt vast zitten. Er ontstaat anders mogelijk een blokkering en dan doordrukken geeft ellende. Lade kunnen herstellen, maar het blijft gevoelig! Dus openen en dichtduwen in het midden van de lade anders gaat de lade niet recht! Mooi werkblad van hout. Soort hout is onbekend en ook over eventueel onderhoud wordt niet gesproken. Basis is stevig en netjes. Verzendkosten hoog, maar producten zijn gunstig geprijsd en levering ging heel erg goed.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ