Bestelt betaald op tijd geleverd! Zo hoort het!
Bestel hier vaker. Producten zijn goed in verhouding met de prijs. Soms zelfs beter. Bestellingen verlopen altijd prima. Blijft vaste klant.
Makkelijk online bestellen, continu op de hoogte van de verzendstatus. Werd snel geleverd en goed verpakt. Helemaal prima zo! Voor mij is HBM vanaf nu mijn place to go.
Zeer goede kwaliteit voor betaalbare prijs.
Degelijke materialen en altijd een snelle verzending top bedrijf
Cela fait plusieurs mois que je travaille avec vous ..Avec pratiquement une commande tous les 15 jours , je n'ai jamais été déçu , bien au contraire , surpris de la rapidité de livraison , la qualité des produits et leur prix ..Je travaille avec vous désormais en toute confiance et j'ai partagé votre site avec plusieurs amis déjà ...BRAVO A TOUTE VOTRE EQUIPE
Très bonne expérience avec HBM je les recommande fortement autour de moi depuis plusieurs mois ! Changez rien !
Die Sackkarre ist von guter stabiler Qualität. Die Lieferung erfolgte hurtig hurtig. Danke!
Sodeer bouten besteld 1 ervan ging stuk gebeld een snel mail gekregen nieuwe wordt opgestuurd top geregeld
Heb een 55cm verstekzaag gekocht met het idee om er schilderij lijsten mee te zagen. De meegeleverde zaag is alleen geschikt voor het grove werk maar zéker niet voor het fijne. De vragen aan de klantenservice werden ook na herhaling onvolledig beantwoord. Een zaag met een fijnere vertanding zit niet in het assortiment. Het veranderen van de zaaghoek is omslachtig, er moeten telkens twee bouten worden los- en weer aangedraaid. Voor fijn werk niet aan te bevelen. Voor grof werk weet ik het niet.
Goedemorgen, Wat vervelend dat je niet tevreden bent met het aangekochte artikel. Wij hebben je bericht aan de klantenservice erbij gepakt en zullen hier met spoed opnieuw naar kijken. Onze excuses dat je bericht niet direct compleet is beantwoord. Team HBM Machines
Een professionele set steekbeitels met fijn handvat en in een mooie bewaardoos Een perfect verjaardagscadeau voor een veel eisende hobbyist.
Ik bestel al geruime tijd gereedschappen en ander materiaal bij HBM. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de kwaliteit en de prijzen van de diverse aanbiedingen. HBM is zeer aan te bevelen voor de DHZ amateur.
Heb al meerdere keren bestelling gedaan en was altijd correct
J’ai commandé 4 articles pour mon atelier, un Tour numérique, une affuteuse, une fraiseuse numérique et une avance automatique de la table de fraisage, sur les 4 article 2 sont arrivé défectueux, pour le Tour et l’Affuteuse rien n’a redire, c’est du très bon matériel, par contre la fraiseuse est arrivée avec le moteur et le variateur de vitesse HS, quant à l’avance automatique de la table il manqué des pièces dans l’emballage donc inutilisable dans l’état. Pour l’avance automatique le SAV à était très réactif et ma renvoyer les pièces manquantes très rapidement. Par contre la fraiseuse à bien sur était réparer mais après presque 1 moins d’attente et le moteur fait toujours de grosse étincelle à plein régime au niveau des charbon, je ne pense pas que ce moteur tiendra bien long, je suis obligée de le faire tourner à vitesse réduite pour éviter qu’il ne grille encore. La conclusion pour cette commande n’est pas vraiment satisfaisante pour moi. Plutôt déçue d’avoir investi dans cette société.
Bonjour, Il est très ennuyeux d'apprendre qu'après avoir réparé l'article, vous n'êtes pas satisfait de ses performances. J'ai transmis votre message au collègue concerné. Il vous contactera de toute urgence. Team HBM Machines
Large choix de matériel sur leur cité à des prix défiant toute concurrence . Je les recommande
Snel ontvangen en goede kwaliteit
Ik ben een hobbyist met een draai- en freesbank en heb regelmatig gereedschap nodig. HBM heeft een uitstekend assortiment van allerlei gereedschappen tegen een redelijke prijs en goede kwaliteit. Ik maak mijn keuze via het internet en wordt dan binnen afzienbare tijd verrast met een pakketje. Geen gezeur met betalen en de levering is vrijwel altijd compleet. Soms is het niet voorradig maar daarvan wordt je op de hoogte gesteld. Gewoon mooi spul man!!
Die Lieferung war sehr schnell, ohne Probleme. Leider nicht ganz der Artikel den ich bestellt habe. Abgebildet war der Adabter in (VA) geliefert wurde er in Schwarzmaterial. Der Adapter passt, ist aber von der Optik zum vorhandenen Werkzeug nicht optimal.
Gute Ware und unkomplizierter Umgang mit Beschwerden. Es konnte alles zur Zufriedenheit gelöst werden. Danke.
Wat problemen ondervonden met een werkbank meubel welke niet goed was en ook niet compleet. Er leek ook geen oplossing/einde aan te komen.... Marloes van HBM heeft de klacht onderzocht. Daarna werd het voor ons goed en snel opgelost. We zijn haar dankbaar mijn zoontje en ik. (werkbank meubel was voor mijn zoontje) Groetjes uit Zeeland
Mijn ervaring sluit aan bij ervaringen van een aantal ander die ik gelezen heb. Ik heb een beschadigd product geleverd gekregen. Dat niet alleen, het was zelfs al "stiekem" gerepareerd in de hoop dat ik het niet zou zien. Dat deed ik dat wel en ben afgescheept met een tegoedbon van €50. Een gesprek om tot een wat betere oplossing te komen wilden ze niet aangaan. Dus een defect (gerepareerd) product leveren en dan een beperkte tegoedbon aanbieden die je dan vervolgens ook weer bij hen moet besteden. Triest.
Goedemorgen, Wat vervelend dat het artikel beschadigd is geleverd. Wij verkopen geen gerepareerde artikelen als 'nieuw' artikel naar onze klanten. Dit is waarschijnlijk bij onze leverancier al gebeurd. Wij doen elke steekproeven en kunnen niet de gehele batch controleren. Mijn collega heeft je een cadeaukaart angeboden of een omruiling van het artikel. Je bent akkoord gegaan met de cadeaukaart. Daarom gaan wij ervanuit dat je daar content mee bent. Als dat niet het geval is hoef je uiteraard niet akkoord te gaan met ons voorstel. Team HBM Machines
Ik kocht mijn afkortzaag met het idee af en toe wat te zagen, maar nu zoek ik overal excuses om dingen doormidden te hakken. Tengel te lang? Hup, opgelost! Laminaat in verstek, kom maar hier! Opa's wandelstok te groot? Hoppa, stuk eraf! Zaagt als een warm mes door boter, maakt me het alfamannetje van de schuur en ruikt nog lekker naar vers gezaagd hout ook. Kortom: 10/10, zou het zo weer kopen!
Mooie box besteld alleen buitenkant beschadigd door bezorgers
Pas de nouvelles du SAV, j'ai envoyé un message il y a 5 jours, N° de ticket #1184702, N° de cde CT-C245514, après la 1ère utilisation c'est à dire un perçage à Ø8 puis Ø14 la machine est en panne. La vitesse rapide fonctionne mais plus la vitesse lente ! Comme je n'ai toujours pas eu de réponse, j'ai démonté et j'ai vu qu'un des pignons (en plastique ! ) a perdu toutes ses dents ! ! ! Que doit-je faire avec cette machine ? Peut-être m'adresser à un bon dentiste ? Est-ce que HBM assure un SAV ??? ou ne s'intéresse t-il qu'à la vente ? Pour l'instant je ne recommande pas du tout mais si le SAV daigne s'occuper de mon problème je changerai peut-être d'avis.........
Bonjour, Quelle situation ennuyeuse ! J'ai envoyé votre message à l'employé concerné. Vous serez contacté par e-mail aujourd'hui. Team HBM Machines
veel op voorraad en snel geleverd.