Zeer goed, kwaliteit voor een schappelijke prijs

Zeer goed, kwaliteit voor een schappelijke prijs

goede kwaliteit, snelle levering

producten zijn altijd van hoge kwaliteit en worden snel geleverd

Prima kwaliteit

Geleverd tot aan de deur , goed verpakt en zeer vriendelijke bezorger . Keurig droog gezet onder de overkapping zonder het te vragen . Kwaliteit en prijs zijn prima te vergelijken en komen tot hun recht. Blij met deze aanschaf

Prima levering

Producten waren prima verpakt en voldoen aan de omschrijvingen. Prijs kwaliteit verhouding is prima.

Goede spullen voor een goede prijs.

Een cirkelzaagtafel en een lintzaagmachine gekocht, de instructies zijn hier en daar wat onduidelijk maar als je je erin verdiept dan kom je er wel! Verder prachtige spullen en fijn om mee te werken!

Kwalitatieve producten en service

Tot nu toe een aantal keer besteld bij HBM machines. Alleen maar goede ervaringen. De producten/gereedschappen zijn van hoge kwaliteit en zijn altijd snel in huis.

Perfect geleverd

2 dingen besteld. Allebei goed en optijd aangekomen. Top bedrijf!

Mooie producten en super service

Ik heb net na de kerst een complete werkbank module besteld bij HBM. Twee dagen later is het al geleverd, echt snel en fijn. Het product voldoet aan alle verwachtingen. Stevige/goede kwaliteit, mooi afgewerkt. Kortom een tevreden klant.

Snel

Keurig en snel de bestelling afgeleverd.

Helemaal top erg goede service

Mn bestelling was zo gedaan en snel geleverd , helemaal top !!

Keine Reaktion auf mail bei einer Reklamation

Nachdem das Geld geflossen ist und geliefert interressiert der Kunde nicht mehr. Eine Pumpe hat nur 20 Stunden gehalten und danach defekt auch wenn das ein niedrigpreis Produkt ist kann doch etwas mehr erwartet werden. Auf zweifache Mailanfrage bis heute keine Reaktion, ich nicht mehr.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Perfecte verhouding van prijs en kwaliteit

De levering was snel en volledig. Ik heb O.a de HBM led bouwlampen met statief , super handig en geweldige lichtopbrengsten

Degelijk spul voor een mooie prijs.

Voor makkelijk en snel ga naar hbm-machines.nl

Al weer een prima bestelling ontvangen.

Dompel pomp besteld. Snel geleverd en werkt perfect. Prijs kwaliteit verhouding is top.

Alles mooi afgehandeld zowel betaling als levering.TOP

Top service, snelle levering!

HBM komt zijn beloftes echt na. Alle producten waren op voorraad & daarnaast was de levering ook echt ontzettend snel. Ik was hiervoor naar toolstation gegaan en ik kon daar helemaal niks op voorraad krijgen, dus ik ben ontzettend blij dat ik op de website van HBM alles meteen kon bestellen. Ik ga hier zeker vaker bestellen. Echt een aanrader!

Goede producten

Goede producten voor een scherpe prijs. Verzendkosten standaard vaste prijs, vandaar dat ik er voor kies een boodschappenlijst te maken om een grote bestelling in één eer te kunnen plaatsten. Tip voor HBM! Boodschappen lijst kunnen maken die blijft staan in een app en niet weg gaat zodra ik de site sluit.

Diverse Mängel

Ich habe zum einen die HBM- 200 Hobbypolierer gekauft. Die Schalterplatte ist lose und die Drähte nur lose verdrillt. Die Ersatzscheibe passt nicht im Durchmesser (muß aufgerieben werden) und ist zu schmal. Dadurch kann man sie nicht spannen. Es erfolgte zur Breite keine Angabe in der Artikelbeschreibung dazu. Im technischen Support ging man darauf gar nicht ein.

Een aanrader.

Scherpe prijs, vlotte levering en super kwaliteit.

Qualität der Ware und des Services sind leider nicht gut

Ich habe Februar 2023 eine 120l Flüsterkompressor für 699€ zzgl. ca. 150€ Lieferkosten gekauft. Bei der Ankunft war schon das Manometer undicht. Serviceanfrage gestellt und innerhalb von 2 Tagen war das Ersatzteil da. An der Stelle perfekter Service. Im Sommer 2023 ist dann der Druckminderer undicht geworden. Da habe ich kurzerhand den des alten Kompressors genommen um das Problem schnell zu lösen. Im Dezember ist dann pünktlich zum Urlaubsbeginn der Blindstopfen eines der Sicherheitsventile über Nacht vom Gewinde abgerissen. Der Kompressor lief in der Folge 5h durchgängig bevor ich es am morgen bemerkte und das Gerät nah an der Kernschmelze in einer wohlig warmen Garage vorgefunden habe. Da der Blindstopfen des alten Kompressors eine andere Gewindesteigung hat, habe ich den Kundenservice angeschrieben (16.12.23), den Sachverhalt geschildert und das Ersatzteil aus der Materialliste benannt was ich benötige. Dazu habe ich eine Bestätigungsmail erhalten, dass meine Anfrage eingegangen ist. Am 18.12.23 gab es ein allgemeine Mail dazu, dass aufgrund des Black November Sales der Kundenservice sehr beschäftigt ist und ich mich gedulden solle. Eine Rückfrage zum Stand der Dinge am 29.12.23 wurde dann endlich am 03.01.24 beantwortet. Das Ersatzteil habe ich nun am 10.01.24 erhalten. Immerhin gerade mal 3,5 Wochen. Und was soll ich sagen. Es wurde das Falsche geschickt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Slechte omschrijving van product, want het is een bouwpakket en dat staat niet vermeld

Nergens in de beschrijving van het product staat dat het een zelf in elkaar te zetten bouwpakket betreft. Ik heb een platenwagen gekocht en het is nogal moeilijk om die in elkaar te zetten, vooral als er ook geen duidelijke handleiding bij zit hoe je dit moet doen. Ook lijken er dus onderdelen te missen want de moeren en bouten zijn niet passend. Ik begrijp dat ze geen telefoonnummer hebben, en dat je dagen moet wachten op een antwoord op je contactformulier als ik de reacties lees. Dat de 'klantenservice het heel druk' heeft is echt een slecht excuus, schaal dat dan op!

Geweldig!

Snelle levering, goed en kwalitatief product en betaalbaar. Ik ga hier zeker weer bestellen in de toekomst.

Snelle levering en goeie kwaliteit

Producten zijn van goeie kwaliteit en waren snel geleverd

parfait

outil de qualité contente de mon achat

Goede ervaring

Ben blij met mijn apparatuur en pakket

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ