Altijd goede levering

Levering altijd goed en goede kwaliteit

Alwaya a pleasure

Good tools at good prices.

Flawless

Very good experience with HBM, I will continue buy from them.

Besteld tijdens de eindejaarsperiode en toch stipt en vlot afgeleverd

Prima kwaliteit en service

super Ware und Preis

400 Liter Dieseltank super auf Palette verpackt,schnelle Lieferung gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede prijs/kwaliteit

Prima materialen, goede service

Weer zeer tevreden,mooi spul!

Een mooie compressor gescoord. Zeer tevreden mee!

Perfect toestel om je slijpwerk te doen!

Het liep als geslepen!

Snelle levering, scherpe prijs.

Product snel geleverd volgens afspraak ondanks de drukke kerstperiode. Scherpe prijs. Ruim assortiment. Nette website. Dus overal een dikke vette duim voor HBM.

Mooi bedrijf met mooie spullen en goede service!

Mooie aanbiedingen en alles netjes geregeld.

Gewoon top

Eindelijk een meer dan degelijk opbergsysteem voor mijn gereedschap!

Goede site, goede waar en waar voor je geld

Internet site is overzichtelijk en duidelijk. Het assortiment is prima en de prijzen zijn goed. Bestelproces was eenvoudig en het bestelde werd keurig verpakt mooi op tijd geleverd

Retour d'un mauvais colis et non fonctionnement du bon

Ma déception commence le 25/11/23. Je commande une perceuse fraiseuse HBM16. Je recois avec du retard un meuble bas d'atelier à la place. Vers la mi décembre je fais le necessaire pour le retour du mauvais colis afin d'avoir ma FRAISEUSE HBM16. Une semaine plus tard (22/12/23) je recois enfin ma commande. Je la met en place et elle ne marche pas!!!!!!!!!!!!!!!! Depuis j'ai fais plusieurs mails............ Résultat dans mon garage ce jour le 04/01/24, j'ai un meuble que je n'ai pas commandé et une FREUSE HBM16 QUI NE FONCTIONNE PAS et ça m'ENERVE. J'attend toujours une réponse de super service client

• Nous recommanderiez-vous? Non

Uitstekende machines + communicatie

Ik bestelde enkele machine’s die ik (+-3dagen) moest op wachten maar dan wauw!! Wat een goeie machines zijn dit? Prijskwaliteit echt TOP! Alle punten alsook aan de medewerkers met een snelle communicatie na een vraag!

Goede kwaliteit / prijs verhouding

Kwalitatief goed gereedschap waarvoor ik het gebruik. Snelle levering en prima communicatie.

Snelle levering en goede communicatie!

Goede communicatie over orderstatus en snelle levering!

Prima met enige vertraging

Natuurlijk wachten is nooit leuk. Maar als je ziet wat je krijgt mooi toch. Kwaliteit voor een eerlijke prijs. Maar beter langzaam en goed dan snel en je hebt niks.

Altijd mooie kortingen en geen zeker en vast betaalbare dingen en goede kwaliteitverhouding

Al reeds verschillende bestellingen hier gekocht bij HBM en het is altijd dik in orde. Vlotte afhandeling mooie deals alrijd en prijs/ kwaliteit zeker dik in orde. Ik koop hier nog.

goed service, vriendelijk personeel

Ben eerst naar de winkel geweest om te kijken naar de producten die ze hadden. Sommige producten hadden ze niet maar konden wel via de webshop besteld worden. De vragen die ik had zijn door meerdere mensen beantwoord, werd vriendelijk behandeld en goed geholpen door iedereen. Ik ga hier vaker mijn gereedschap kopen. kwaliteit is goed, met alles bij elkaar wordt dit één van mijn vaste winkels om mijn spullen te halen.

Geweldige machine ,

Geweldig , goede degelijke machine .Al veel (plezier) en gemak van gehad met onze water overlast nu !

vlotte afhandeling van het product

vlotte afhandeling zeker met de feestdagen . toestel doet het uitstekend

Supper

Geen klachten, goede verpakking en snellen verzending. Het materiaal zelf ook goede kwaliteit voor een goede prijs.

Goed gereedschap voor faire prijzen

Inverter las apparaat gekocht. Website gaf duidelijke informatie. Het apparaat last echt geweldig.

HBM Catastrophique, Inadmissible de A à Z

1 heure avant de rentrer chez moi, j'étais content de HBM en recevant un texto "colis livré dans votre boite aux lettres", puis je réfléchis et je me demande comment une scie plongeante peut rentrer dans une boite aux lettres. Je rentre et aucun colis reçu. J'envoie un message de réclamation, on me répond 2 semaines plus tard en demandant une attestation sur l'honneur qui stipule que je n'ai rien reçu, j'envoie l'attestation. 1 semaine plus tard, je reçois un message me demandant de prendre contact avec la société de livraison POST NL. La galère pour trouver comment communiquer avec cette société, j'y parviens enfin. 2é galère : Ils ne parlent évidemment pas français. La société de livraison me répond que c'est HBM le responsable. Le serpent qui se mord la queue. Pour le moment c'est un pur vol de 165 euros. Aucune proposition de remboursement ou de renvoyer le même produit. Je dois aller porter plainte bientôt pour autre chose, je vais profiter pour porter plainte contre HBM.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Levering is prima