Y a t-il un SAV chez HBM ?????

Pas de nouvelles du SAV, j'ai envoyé un message il y a 5 jours, N° de ticket #1184702, N° de cde CT-C245514, après la 1ère utilisation c'est à dire un perçage à Ø8 puis Ø14 la machine est en panne. La vitesse rapide fonctionne mais plus la vitesse lente ! Comme je n'ai toujours pas eu de réponse, j'ai démonté et j'ai vu qu'un des pignons (en plastique ! ) a perdu toutes ses dents ! ! ! Que doit-je faire avec cette machine ? Peut-être m'adresser à un bon dentiste ? Est-ce que HBM assure un SAV ??? ou ne s'intéresse t-il qu'à la vente ? Pour l'instant je ne recommande pas du tout mais si le SAV daigne s'occuper de mon problème je changerai peut-être d'avis.........

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel

veel op voorraad en snel geleverd.

Super gereedschap en vlotte levering

Ik ben recent begonnen met de aankoop van basis materiaal voor het onderhoud van mijn wagen. Bij het openen van de verpakkingen werd ik verrast door het mooie design, robuuste ontwerp en gebruiksgemak. Dit is de website waar ik voortaan al mijn materiaal zal aankopen. Bedankt!!

weinig tijd nodig om te zoeken naar wat ik nodig heb, snel in huis en voor een eerlijke prijs

Merk dat ik toch vaak terug kom bij HBM, simpel weg omdat hun assortiment groot en betaalbaar is.

Zeer snelle en correcte levering! Bedankt!

Zeer snelle en correcte levering! Bedankt!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Werkplaats inrichting besteld en ook mooi snel geleverd, goede duidelijke handleiding en ook nog eens een mooie eye catcher in de schuur. Zeer tevreden.

Ik kon het zelf niet beter gedaan hebben!

Het product was snel afgeleverd en goed verpakt. Goede service. Gemakkelijke om in elkaar te steken en direct gebruikt. Ik heb ongeveer25 vierkante meter vloeren erdoor doorstoken en het werkt prima! Ik ben zeer tevreden en zal zeker nog wel iets anders bestellen.

Falsche Lieferung - keine Antwort auf Reklamation

Nachdem der falsche Drucklufttacker geliefert wurde, hatte ich das per Mail beanstandet. Der gelieferte Tacker konnte keine Krampen, sondern nur Nägel verarbeiten. Zum Zeitpunkt der Bestellung stand in der Beschreibung des bestellten Tackers, dass dieser Krampen und Nägel verarbeiten kann. Nachdem über Monate keine Antwort kam, habe ich angerufen. Mit wurde mitgeteilt, dass versucht wurde Kontakt per Mail aufzunehmen. Die Mails sollen wohl im Spam Ordner gelandet sein. Seltsam ist, dass ich die Bestellbestätigung an die gleiche Mailadresse erhalten hatte. Spannend ist nun noch, dass in der aktuellen Beschreibung des Tackers auf der Webseite nichts mehr von Krampen steht. So geht's natürlich auch.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Beste koop

Jongstleden een garagstoelhoes gekocht, perfecte pasvorm, mooie uitstraling en van de juiste kwaliteit…. Vervolg bestelling is onderweg… Meerdere besteld… Goede prijs/kwaliteit .

Snelle levering maar wel defect in product.

HBM 1826 HOUT Zaaglint had een defect bij de lasnaad. Er zat een zaagtand teveel en die was afgebogen. Voor gebruik was een reparatie eetst nodig.

gewoon prima product!

snelle levering, prima product en uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Goede kwaliteit

Top producten van kwaliteit. Heel erg blij mee. En de bestelling werd de volgende ochtend al thuis afgeleverd.

Spullen zijn snel geleverd

prima verzorgd

Bestelling geweldig op tijd en keurig bezorgd

Zeer snelle levering, scherpe prijzen

Zeer snelle levering, scherpe prijzen En perfecte kwaliteit!

Uitstekend materiaal

HBM heeft mijn garage eindelijk structuur gegeven. HEt ziet er mooi en opgeruimd uit. KAsten van hoge kwaliteit en eenvoudig te assembleren.

geweldige ervaring!

Het is erg makkelijk het gewenste product te vinden, eenvoudig te bestellen en een zeer snelle levertijd. Bovendien scherp geprijsd.

Even mijn opslag in de camionette uitbreiden, even kijken op HBM, bestellen en enkele dagen later al uitgerust!. Top Service!

Goede prijs kwaliteit, voor gereedschap heb ik jullie altijd in het achterhoofd.

Snelle levering en goed product.

Blij met nieuwe gereedschapoen

Mooi gereedschap voor goede prijs. Snel en correct geleverd.

Snelle levering en een goede prijs voor de kwaliteit

Geleverd zoals beloofd, item werkt zoals verwacht

Uitstekende Werkbank voor Elke Klusser!

Ik heb onlangs de HBM werkbank met lade aangeschaft en ik ben buitengewoon tevreden met mijn aankoop. Deze werkbank is een absolute aanwinst voor mijn werkplaats en heeft mijn verwachtingen op alle fronten overtroffen. Kwaliteit en Duurzaamheid: De werkbank is gemaakt van hoogwaardige materialen die robuust en duurzaam aanvoelen. Het stevige frame en het dikke werkblad zorgen ervoor dat de werkbank stabiel blijft, zelfs bij zware klussen. De afwerking is van topkwaliteit en straalt professionaliteit uit. Functionaliteit: De lade onder het werkblad is een fantastische toevoeging. Het biedt voldoende opbergruimte voor al mijn gereedschappen en accessoires, waardoor mijn werkplek netjes en georganiseerd blijft. De lade glijdt soepel en voelt stevig aan, wat bijdraagt aan het gebruiksgemak. Gebruiksgemak: De werkbank is eenvoudig te monteren en de instructies waren duidelijk en gemakkelijk te volgen. Eenmaal in elkaar gezet, biedt de werkbank een ruime en comfortabele werkruimte. Het werkblad is groot genoeg om verschillende projecten tegelijkertijd aan te pakken, wat mijn efficiëntie aanzienlijk heeft verhoogd. Prijs-kwaliteitverhouding: Gezien de kwaliteit en functionaliteit van deze werkbank, vind ik de prijs zeer redelijk. Het is een investering die zichzelf snel terugverdient door de verbeterde werkervaring en de georganiseerde werkplek die het biedt. Conclusie: Ik kan de HBM werkbank met lade ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en functionele werkbank. Of je nu een professionele klusser bent of een hobbyist, deze werkbank zal zeker aan je behoeften voldoen en je werkplaats naar een hoger niveau tillen.

Geweldige service

Aandrijfriem kapot van een oude houtdraaibank. Gratis nieuwe ontvangen. Dat noem ik service.

Vlotte afhandeling en snelle levering

- Goede prijs/kwaliteit - Vlotte afhandeling - Snelle levering Betrouwbare online shop

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ