Snel en goede service en kwaliteit

Bestelling geplaatst binne 2 werkdagen in huis goede kwaliteit

De beitels waren boven verwachting mooi.

Op de foto waren de beitels al mooi, maar in het echt nog mooier!

Meerdere bestellingen geplaatst en alles keurig op tijd geleverd. Ook een plus punt dat de klant op de hoogte word gehouden. Ik kan u zeker HBM Machines aanbevelen.

Snel bezorgd en goed gereedschap

Snel compleet en onbeschadigd.

uitstekende service, levering op afgesproken tijdstip.

Goede info gevonden omtrent gekocht product.

Het product was precies zoals voorgesteld

Goed product, de fietsen hangen er heel mooi bij. Verder was het ook een super snelle levering.

Het product is wat voorgesteld is op de site.

Het product is wat voorgesteld is op de site, en is ook degelijk. We zijn aan het overwegen om nog een kast bij te kopen binnenkort. Ook het transport verliep goed dit mag ook gezegd worden. Mvg Pedro.

Bestellen goed,levering op tijd minder goed.

Kolomboormachine besteld levering op site 1 a 3 dagen schijnt via dropshipping te gaan. En kon pas geleverd gaan worden na 04-04-2024. Wel een mail gehad wat te doen bestelling annuleren of wachten. Doe de aankoop omdat ik het artikel zo snel mogelijk wil gebruiken. Vertraging kan gebeuren. Heb het artikel geannuleerd via mail. Ben niet merk gebonden liet ik weten maar er werd mij niets aangeboden met compensatie om toch een boorkolom aan te schaffen van een ander merk. Op de site staat het artikel nog steeds als bestelbaar en binnen 1 a 3 dagen leverbaar terwijl ik een mail bericht heb van levering vanaf 4 april en dat is niet echt up to date. Zet er dan bij langere levertijd. Levering na 4 april.

Top toestel

Eerst werden de pasta staven geleverd en de volgende werkdag het toestel. Zeer goed product.

Topspul!

Bestel hier graag mijn gereedschap. Voelt vertrouwd en leveren topkwaliteit aan spullen. Ook met mijn vorige werkgevers bestellen we hier gereedschap en spullen. Dus zeker een aanrader als het gaat om prijs kwaliteit verhouding. Enigste wat ik er dan ook op aan te merken heb is dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Dit zou wel echt een extra dienstverlening kunnen zijn voor nog meer tevreden klanten.

Goede informatie en snelle levering

Productomschrijving was goed en compleet en het geleverde product was volgens de verwachting. Levering was ook snel : )

Goede oplossing gerichte klantenservice

Goed geholpen met een onderdeel van een 10 jaar oude machine

Heel slecht dat je na 2 weken nog niet weet waar je aan toe bent met je kapotte lasapparaat

3x maal contatformulier ingevuld maar het is nog onduidelijk wat er gaat gebeuren op deze manier hebik aan 2 jaar garantie niet genoeg. Dus wacht ik maar weer geduldig af maar veel vertrouwen heb ik er niet in. Gegroet Henk Bult

Vlotte snelle aankoop

Vlotte aankoop

Goede kwaliteit en vlotte levering

Ik heb 5 aggregaten besteld die in de uitverkoop waren, een geweldige aanbieding voor zeer goede kwaliteit aggregaten. Uiteraard ook netjes en op tijd geleverd

Snel geleverd en heel tevreden met het product!

We hebben een generator besteld bij HBM. Erg snel geleverd. We waren niet thuis en konden gemakkelijk een pakketautomaat kiezen voor de levering. Product erg netjes verzonden en werkt perfect. Heel blij mee en een goede prijs!

Goed gereedschap is half werk

Altijd goede basis kwaliteit

Ruime keus in kwaliteitsproducten voor een scherpe prijs

Degelijke jerrcans met schelktuit.

De goede metalen jerrycans die goed afsluitbaar zijn weer geveonden bij HBM! Snelle levering en wat assortiment betreft, dit smaakt naar meer. Hobby zaken lopen in Nederland ver achter bij dit assortiment!

Heel goede aankoop

Goede kwaiteit aan een goede prijs, snel geleverd zonder schade en zorgen. Top!

gewoon goed en voor de juiste lage prijs

Goed product voor een lage prijs. Snel geleverd.

Prima voor elkaar!

Duidelijke communicatie, en vlot geleverd

Prima materiaal, zeker niet duur en snel geleverd.

Kuj vaker mee te doen hebben.

Snelle verzending

Mijn pakket was erg snel in huis. Al moet ik wel zeggen dat het in een extreem grote doos zat voor het artikel wat ik besteld had, beetje zonde maarja.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ