snelle levering van goed product

Zeer tevreden mee

snel en accuraat

Ik ben erg content met mijn nieuwe freesmachine die vlekkeloos een aantal dagen na de bestelling op mijn adres in Frankrijk is afgeleverd!

Machine commandée le 23 novembre non reçue

Commande faite et payé le 23 novembre, nous sommes le 8 décembre je n'ai rien reçu. Aucun lien pour le suivi. Aucune information. Ce site n'est pas sérieux. Je ferai état de cette incompétence et de ce mépris du client sur l'ensemble des forums que je fréquente.

Solide

Heb 3 lijmklemmen besteld op HBM machines. De aankoop is gewoon goed gegaan. duidelijk website, overzichtelijk en duidelijk wat de kosten zijn rondom de betaling en bezorgkosten. Ook de bezorgtijd was realistisch (bezorgtijd was in mijn geval aangegeven als 'kan een paar dagen duren') Heb ik liever dan 'mooie woorden die niet altijd waargemaakt kunnen worden. (geen 'morgen in huis' bezorgtijd om de dag erna een mail te hoeven krijgen dat het toch een dag langer duurt.) prijs/Kwaliteit is ook goed.

Makkelijk en GOED!

Eenvoudig te bestellen en levering volgens afspraak.

produit mal emballé

les boîtes des tréteaux ont été mal emballés (juste sanglées), résultat : les cartons se sont déchirés et à l'arrivée il manquait des écrous (heureusement j'ai pu les remplacer car c'était des écrous standards) ... de plus la livraison a pris 2 semaines au lieu des 6 jours annoncés et le livreur n'a pas déposé le colis chez moi mais j'ai dû le chercher à la poste... je ne recommanderais pas sur ce site.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Bestellen, betalen, in no time in huis, gewoon omdat het kan!!

Beschädigte Ware und der Kunde ist der Dumme

Habe eine Werkbank bestellt welche in zwei Paketen versendet wurde. Die Sendung wurde von Hermes mehrmals angekündigt und schließlich an zwei aufeinanderfolgendenTagen geliefert. Das fand ich schon nicht gut. Dafür kann aber HBM nichts. HBM ist aber für eine vernünftige Verpackung verantwortlich. Ein Paket kam total rampuniert bei mir an, mit dem Ergebnis, dass die Ware beschädigt wurde. Neben Beschädigungen hatte die Werkbank aber auch schon Flugrost angesetzt. Nach Kontaktaufnahme und vielen Entschuldigungen bekam ich dann diese Mail: "Leider können wir defekte oder beschädigte Teile nicht einzeln austauschen. Allerdings bieten wir Ihnen gerne die Möglichkeit der Rücknahme der gesamten Ware an. Um Ihnen bestmöglich entgegenzukommen, möchten wir Sie nach Ihrer Präferenz für einen Austausch oder eine Erstattung nach der Retoure fragen. Falls Sie sich für einen Austausch entscheiden, können wir Ihnen ein neues Exemplar der Werkbank zusenden. Bitte bestätigen Sie uns, ob dies für Sie zufriedenstellend ist. Wir verstehen die Unannehmlichkeiten in Bezug auf die Verpackung und sind bereit, Ihnen bei diesem Problem zu helfen. Falls Sie das neue Exemplar erhalten, können Sie die andere Werkbank in dem intakten Karton zurücksenden." Das fand ich gut und wollte das auch so machen. Allerdings habe ich dann keine Antwort mehr erhalten und scheinbar fanden das auch nicht alle aus dem Kundendienst so gut. Plötzlich sollte ich das Teil zurücksenden aber bitte ordentlich verpackt. Erst dann würde ich Ersatz bekommen. Sorry, aber bei so einem großen Paket soll ich mich nun um eine vernünftige Verpackung kümmern? Wenn ich Mist gebaut habe, muss ich auch dafür gerade stehen und nicht dem Kunden das Problem überlassen. Für mich war das die letzte Bestellung bei diesem Händler.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Ik had een vastzittende bout, dus deze slagboormachine besteld, alles gewoon keurig in orde, geen onnodige mails. De prijs/ kwaliteit ook prima in orde. Tevreden klant

Ik heb al meer gereedschap gekocht bij hbm en de kwaliteit is echt super

Kwaliteit gereedschap en snel geregelde bezorging

Snelle levering, goed product

Handige koffer met goed basisgereedschap

Uitstekende kwaliteit prijs verhouding.

Snelle levering van mijn motor lift. Door de prima beschrijving snel inzetbaar. Na een uur werkte alles zoals het moet.

Producten voldoen aan onze verwachting en op tijd geleverd.

De bestelde producten voldoen aan onze verwachtingen, zodoende hebben we reeds al vaker bestellingen gedaan.

Snelle levering en top kwaliteit!

Overzichtelijke website met correcte prijzen. Snelle levering en top kwaliteit materiaal. Ik ga hier nog veel aankopen. Bedankt

Matig, qua levertijd en contact

De beloofde volgende dag levering van op voorraad zijn artikelen is nu al voor de 2e keer ruim niet gehaald! Als je dan netjes op de hoogte gehouden wordt? Maar nee, ook dat gebeurt niet. Laatste keer dat ik bij HBM wat bestel, jammer maar helaas.

Service client très médiocre ne répond pas aux mails impossible de contacter par téléphone

Commande non livrée ou même tentative de livraison à l'adresse par transporteur mais livrée au magasin à 8km. Pas possible de récupérer un colis aussi volumineux et j'ai payé la livraison à domicile. Envoyez plusieurs messages aux machines HBM via leur site Web et par courrier électronique, mais aucune réponse. Impossible de contacter les machines HBM par téléphone. Perte totale de mon argent et de mon temps. Évitez cette entreprise Machines HBM.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gutes Werkzeug zu guten Preisen.

Großes Angebot, gute Preise, Top verpackt und versendet.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Woest goeie machine en supersnel geleverd!

Alweer de tweede bestelling die we van jullie supersnel geleverd kregen. Machine doet wat jullie beloven

Colis perdu

Commande faite le 16 novembre 2023 pour un anniversaire le 13/12/2023. Colis perdu depuis et aucun remboursement a la date du 08/12/2023. A fuir

• Nous recommanderiez-vous? Non

Mooie prijzen, snelle levering, snelle reactie op mail.

delais de livraison non respectés

j'ai commandé le 28 novembre dernier une perceuse qui devait être livree dans les 6 jours. Je n'ai toujours pas reçu la livraison et les travaux ayant eté effectués je n'en ai plus besoin. Aucune communication quant aux délais de livraison , très mauvais suivi, Je souhaite être remboursée de cet achat.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gemakkelijk besteld en snel geleverd.

Overzichtelijke goede site, levering verliep zeer vlot en snel.

Goede prijs kwaliteit

Gewoon goede producten voor hobbymatig gebruik, tegen betaalbare prijzen.

degelijk product

door drukte van de feestdagen iets langer op gewacht maar degelijk vlak en vandiktebank en spookschaven.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ