Service zoals het hoort,

Werkplaats inrichting besteld, gekozen om zelf op te halen. Mooi systeem waarbij je kan kiezen in welk tijdsblok je je bestelling kan ophalen. Prima service waarbij ze helpen met alles inladen.

Verkopen Top, garantie Flop

Het is druk bij de klantendienst....

Ruime keuze, snelle bezorging

Grote winkel met mooi assortiment.

Altijd goede ervaringen met HBM

Gemak

Zeer gemakkelijk in het selecteren en de prijs/kwaliteits verhouding is prima!

ruim assortiment van gereedschap

Correcte en snelle levering van mijn bestelling!

Zeer snelle en goede service

Fijne samenwerking!!

Prima product en idem levering

Prima product geleverd.

Perfect geholpen

Perfect geholpen

Wij vragen u levert

Goederen besteld en keurig op tijd binnen gekregen

No-nonsense

Voor no-nonsense inrichting van de werkplaats en materieel. Bestel met regelmaat bij HBM. Enige kleine puntje is dat de bestelling niet meer aan te passen was - direct na betaling. Ik was een klein artikel vergeten en dit kon ik alleen bij bestellen middels een nieuwe bestelling (met wederom verzendkosten)

Uitstekende service

Mijn oorspronkelijke bestelling had transportschade aan de koffer (niet aan het gereedschap erin). Toen ik reclameerde kreeg ik onmiddelijk een nieuwe opgestuurd. Met inhoud! Uitstekende service dus. Als het in één keer goed gegaan was had ik 5 sterren gegeven.

Makkelijk

Snel en betaalbaar

Positieve ervaring met het product en HBM zelf

Product werd rap geleverd, ook na het in elkaar zetten ben ik tevreden over de kwaliteit van de werkbank. Als ik dan toch iets zou moeten noemen ter verbeterimg dan zou het de verpakking moeten zijn. Bizar veel piepschuim en ander plastic materiaal tussen. Maarja zoals ik zei een klein puntje.

Snelle levering. Gelijk gebruikt. Goede en perfecte gereedschap

Goede prijs kwaliteit en super service

Goede prijs kwaliteit super service en super vlotte verzending

Excellent

Matériel conforme et de très bonne qualité. Matériel très bien emballé et livré sur palette. Service client et livraison rapide.

Een artikel besteld, was een defect aan, mail gestuurd, het hele artikel opnieuw gestuurd. Top,service

Betaalbare kwaliteit op en top!

Poetsbrug besteld en met een paar dagen al in huis. Vervoerder was ook zeer meewerkend om de overmaats pallet op de plek te zetten waar ik hem wilde hebben. Eenvoudig montage en makkelijk in de bediening. Erg fijn om veilig te kunnen werken.

Correcte verhandeling

producten beantwoorden aan de verwachting duidelijke communicatie over verloop van de verzending levering binnen aangegeven tijd geen negatieve punten

Goeie spullen voor een prima prijs

Voor de eerste keer iets besteld en alles kwam op tijd en in één keer goed aan.

Bon service et très professionnel

J'ai passé plusieurs commande chez HBM, et je suis satisfait du service et de l'outillage, j'ai eu un souci avec de la marchandise qui a été abimée lors du transport, elle a été remplacé sans problème.

Service op en top!

Zoals bij elke gedane bestelling bij HBM zeer tevreden. Fijne website, duidelijk omschrijving bij de producten, goede prijs-kwaliteit en levertijd... 5 sterren waard! Betrouwbaar, eerlijk bedrijf. Fijn!

Gewoonweg top service en opvolging tôt levering.

Zoals verwacht.

1010 Grote Esch