Fijne website, snelle levering, goed geprijsd

Hetzelfde product was elders veel duurder. Makkelijk via de website besteld en netjes thuisbezorgd

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goed product en goede service levering Geen enkele aan- of opmerking op dit moment

Prima gereedschap voor een zacht prijsje!

Altijd weer een complete set met gereedschap waarmee je uit de voeten kan als jezelf gaat sleutelen aan voertuigen. En dat voor altijd weer een prima prijs!

Niet van hun woord

Ze beloven het product binnen de 24 uur te verzenden. Een dag later krijg je een mail dat er vertraging op zit (standaardmail terwijl ze dit op de hoofdpagina hadden kunnen zetten voor de bestelling) Nu al reeds een week verder en nog steeds geen beweging in mijn 3 bestellingen. 1 goede raad: als er geen telefoonnummer is dat je kan bellen dan wil dat zeggen dat ze geen klantvriendelijk bedrijf zijn

Prima in orde!

Goed werkende laskap voor prima prijs. Ook de levering was goed in orde. Kan HBM aanbevelen!

Degelijk materiaal, snelle levering en correcte prijzen. Blijf steeds terugkomen.

Snel, correct en compleet!

Goede prijs, goede machine, goed verpakt en zeer snelle levering! De goede kwaliteit merk je direct als je hem de eerste keer aanzet. Geweldig! Voelt en hoort solide. De regeling van de toeren is echt een aanwinst! Blij dat ik deze gekocht heb!!

Goede prijzen en prima spullen

Flink ingekocht tijdens de black Friday week, alleen jammer dat ik bij alle 3 de bestellingen een standaard mailtje kreeg dat ze de beloofde bezorgtijd van 3 dagen niet gingen halen. Maar dat vergeef ik ze want de aanbiedingen waren echt goed dus zal flink druk zijn geweest.

Bestelling geplaatst en alles werd vlot geleverd.

Mijn eerste bstelling en levering van specifiek gereedschap verliep volledig zoals het hoort. Het materiaal voldoet bovendien aan de verwachtingen. Zeer tevreden en er zullen nog bestellingen volgen.

Top deals voor lage prijs

Heb besteld in de Black Friday week en heb een goede deal kunnen scoren en het was optijd binnen. Dankjewel voor de goede service

Slechter kan gewoon niet, cijfer een nul.

0 sterren van mij, Ik wacht zonder enige kennisgeving al meer dan 7 dagen of mijn order eens verstuurd gaat worden, op mails reageren zij niet, gewoon ***** aan de klant is hun motto waarschijnlijk. 3 kleine dingetjes maar besteld, maar is denk te veel werk om dit binnen die 1 tot 3 dagen te versturen naar hun klant. Vorige bestelling was het ook al zo, toen na weken een smoes dat ze mij per ongeluk vergeten waren, zelf na 5 of 6 maal ernaar gevraagd te hebben via contact form. Tja HBM, nooit meer voor mij. Ook annuleren kan je nooit bij hun, wat gewoon hoort te kunnen voordat er een verzendlabel aangemaakt is, dus buiten de regels werken is ook normaal daar.

Mijn bestelling in goede staat ontvangen

Werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

Goed product; lage prijs; snelle levering

Producten zijn goed voor een goede prijs. Levering is snel.

Zeer netjes geholpen

Mijn eerste bestelling was flink beschadigd toen deze aankwam. Naar kort contact met de servicedienst kon de bestelling retour en had ik al heel snel weer een nieuwe in huis. Top.

Mode d'emploi illisible

Produit conforme mais le mode d'emploi à des photos illisible, j'ai dû contacter le support qui a été très réactif et professionnel. la note se justifie pour la non qualité du mode d'emploi

Uitstekende service

Goeie materialen, duidelijke communicatie. Helemaal top

Verpakking kan beter

Product (piepschuimsnijder) is prima. De houten plaat bleek echter licht gedeukt te zijn. Waarschijnlijk bij het vervoer gebeurt. De doos was op die plekken ook wat gedeukt. Ik vond het niet nodig om het product te retourneren of om erover te bellen. Snelle levering en goede prijs.

Na 6 dagen nog niet verstuurd

Helaast is mijn bestelling na 6 dagen nog niet verstuurd en ligt het project stil.

stelt nooit teleur

altijd snelle levering en producten zoals beschreven

Zeer degelijk materiaal. Snelle levering.

Diverse sleutels gekocht bij verschillende aanbieders. Uiteindelijk bij HBM uitgekomen. Een Binnenlager-trekkerset met slagsleutel gekocht Met kop en schouders steekt deze set er bovenuit. Erg solide sleutels. Handgreep voelt ook erg goed en professioneel aan. Getest met diverse krachten en alles blijft keurig heel. Voldoet zeer goed aan de verwachting en wat je van een sleutel en gereedschap mag verwachten. Prijs/kwaliteit in erg goede verhouding. Voor mij de nr 1 op dit moment om gereedschap te kopen.. Vriendelijke groet, John van Deudekom

Zeer snelle levering, prima kwaliteit prijs

Zeer tevreden met mijn aankoop, afkortzaag in koffer met 3/3 geleiderails 1200mm. Reserve zaagbladen

Super service, snel geleverd

Prettige service! HBM houdt je goed op de hoogte van het leveringsproces.

Machine à insert pneumatique

Achat d'une pince pneumatique à insert, pose de 5 inserts et plus de fonctionnement, matériel vendu comme professionnel, malgré que ça soit spécifié dans la garantie, je ne renverrais pas la machine car il faut que je paie encore les frais de retour, vu le montage de la machine, c'est très très loin d'être du matériel professionnel, encore une m... Toolside et Hbm, terminé.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pas de suivi de colis et toujours pas de reception

Publicité mensongère livraison en 3 à 6 jours n'est pas vrai. Toujours pas reçu mes machines depuis le 21 novembre 12 jours sans nouvelle et aucun suivi. On ne sait même pas ou en est la commande. Même pas de numéro pour avoir un interlocuteur pour vous renseigner. Pas sérieux.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Scie 3 en 1

A la recherche d'une scie polyvalente, je suis tombé par hasard, sur une promotion que faisait le site HBM Machines, j'ai donc acheté ce modèle HBM 255 x 70 mm Scie à tronçonner, scie à onglet, table de scie circulaire Acheté le Lundi, reçu le Samedi matin de la même semaine, autant dire que la livraison est plus que rapide, seul "Bémole" il me manque un ustensile, mais je pense, qu'il trouveront une solution. Je suis pleinement satisfait du produit reçu, il me tarde de faire mes premiers travaux, je recommande fortement cette entreprise.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ