Scie 3 en 1

A la recherche d'une scie polyvalente, je suis tombé par hasard, sur une promotion que faisait le site HBM Machines, j'ai donc acheté ce modèle HBM 255 x 70 mm Scie à tronçonner, scie à onglet, table de scie circulaire Acheté le Lundi, reçu le Samedi matin de la même semaine, autant dire que la livraison est plus que rapide, seul "Bémole" il me manque un ustensile, mais je pense, qu'il trouveront une solution. Je suis pleinement satisfait du produit reçu, il me tarde de faire mes premiers travaux, je recommande fortement cette entreprise.

Helemaal tevreden

Eerlijke prijs, snelle levering, correcte communicatie. Helemaal blij hiermee

Producten ok

Producten zijn oke. Meerdere keren wat besteld in categorieën bouw, automotive en metaalbewerking, echter is de beloofde levertijd niet een keer gehaald. Maakt niet uit welk jaargetijde. Het is altijd onverwacht druk of ineens niet op voorraad. Lijkt wel of er een probleem is als je buiten Brabant woont. Als ik de recenties lees is iedereen in Brabant blij met snelle levering. Als je geen haast of planning hebt kun je hier prima bestellen.

Seit 2 Wochen kein Versand

Seit 2 Wochen warte ich darauf, dass meine Sendung endlich verschickt wird. Am ersten Tag habe ich eine mail von Post NL erhalten, dass die Daten eingegangen sind auf das Paket aber noch gewartet wird. Der Status hat sich bis heute nicht verändert. Auf Nachfrage bekomme ich nur die Antwort, dass das Paket mit der Trackingnummer versendet wurde und damit meine Bestellung erfüllt wäre. Das ist meines Erachtens der klassische Fall von Erschleichung des Geldes, Paypal zahlt bei Versand. Damit wurde bereits bezahlt, wann aber die Sendung verschickt wird oder ob sie überhaupt verschickt wird , steht in den Sternen. So arbeitet sicher keine seriöse Firma. Unfassbar schlechter Service, Hände weg.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goederen geleverd zoals beloofd

Ruim aanbod, budgetvriendelijk materiaal voor occasioneel professioneel gebruik.

Top product tegen scherpe prijs. Handleiding mocht wel iets duidelijker zijn. (Zoals welke nozzle en ivm de dikte van de verf) Maar eenmaal als je het doorhebt topding.

Duidelijk en snel

Kijken wat je wil. In het winkelwagentje. Betalen. Verzenden. Ontvangen. Gebruiken. Simpel, duidelijk en snel

Ich hab mehrere werkstatt Werkzeuge bestellt bin sehr zu Frieden.

Sehr gut und vertrauenswürdig die bestellte Ware kam schnell an.

Correcte levering

Hij zuigt goed water, wat nodig is voor onze lekkende kelder. Twee volle bakken per dag zuigen we nu al twee weken, in de hoop dat de grondwaterstand gaat zakken. Straks op de bouw van mijn dochter moet er veel stof afgezogen worden. We zijn vol vertrouwen, dat dit zal lukken.

snelle levering en goede promo

zocht al even wat gereedschap en op deze site vond ik het voor goede prijs en werd snel geleverd .

Alles keurig

Het hele koop- en afleverproces verliep zoals het hoort, vlekkeloos. Een goed product voor een prima prijs op de juiste plek krijgen, daar gaat het om en dat is ook geleverd.

Geweldige ervaring met deze site. Snelle levering, perfecte service

Wel oke

Had besteld omdat ik iets nodig had dan ineens is het druk en moet je wachten toch maar ergens anders gekocht auto moest klaar erg jammer 2e keer besteld en 2 keer was het te druk om in 3 dagen te leveren nu dus dubbel gekocht die cadeau bin zou iets goedmaken

Mooie producten voor een mooie prijs

Ondertussen aardig wat producten gekocht bij HBM. O.a. ultrasoon schoonmaakbak, set momentsleutels, enz. Prima spullen.

Snelle nette levering

Een gevulde gereedschapswagen besteld, ondanks black friday(drukte) werd dit snel geleverd. Goed verpakt en een nette afhandeling. Over de gereedschapswagen ook erg te spreken.

De levering is compleet aangekomen na 1 week juist jammer dat mijn hbm werkwagen geblutst was maar voor de rest was het super

HBM Deluxe Verrijdbaar Banden Opbergrek voor 4 Banden

Prima, stevig opbergrek. Zeer vriendelijke prijs. Helder communicatie. Verzending prima.

HBM 4 HP - 212 cc Benzin-Häcksler – Holzhackmaschine

Hallo Ich habe mir den oben genanten Häcksler gekauft,ein super Gerät. Schnelle und Pünktliche Lieferung. Problemlose Kaufabwicklung. Stabiele Verpackung und zügiger leichter zusammenbau Gerät läuft und tut was es soll, wie beschrieben Peiß/Leistung ist Super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Schnell geliert. Bei Problemen schnell, freundlich und fair geholfen.

Bestellt habe ich eine Werzeugbank mit Unterschrank. Geliefert wurde sehr schnell. Leider war die Spedition nicht sehr umsichtig mit dem guten Stück. Sofort wurden mir mehrere Möglichkeiten angeboten das Problem zu lösen. Ich bin voll zufrieden mit der Lösung. Kann ich nur empfehlen.

goede en snelle service

prima en snelle levering

Super tevreden

Inductiewarmer gekocht; Had ik veel eerder moeten doen! Mooi, handig ding waar je een ogenschijnlijk groot probleem in seconden mee kunt oplossen.

Vlotte aankoop.

Vlotte aankoop en goede nazorg

Prima materiaal werkt goed zeer te vrede

Goed gereedschap werkt altijd

Ik heb mijn online winkel ervaring als meer dan uitstekend ervaren. geen gedoe met lang wachten op je bestelling. Duidelijk omschreven wat er bij je artikelen zit. Deze winkel heeft de zaak dik voor elkaar. Tot de volgende bestelling.

Top product

Juiste product [ in hoogte en kantelbare verstelbare workmate] ontvangen en snelle levering precies wat ik nodig had voor de uit te voeren werkzaamheden

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ