Goed product voor een goede prijs

Duidelijke communicatie over de levering van het produckt

Ik had een laskar besteld, deze ook in in goede orde ontvangen. Nu wijst het redelijk voorzich om zoiets in elkaar te zetten, maar de beschrijving die erbij zat was heel onduidelijk. Graag aanpassen d.m.v duidelijke foto. Zeer tevreden met de laskar. Heb al meerdere keren wat besteld bij HBM maar altijd netjes geleverd!!

top bedrijf

goede site top producten en snelle leveringen.

Goede snelle service

Duidelijke website, goede prijs en prima afhandeling. Niks op aan te merken.

toppie

top service , goede produkten , betaalbare prijzen en snelle leveringen, prachtige website

Eenvoudig winkelen, klik en laat het thuisbezorgen

Website werkt snel en intuïtief. Bestellen en een snelle bezorging.

Soepele en snelle verwerking van mijn bestelling.

Kwaliteit spullen en een leuke prijs, zeer tevreden.

Snelle levering,geweldig prijsje.

Snel geleverd, degelijke en mooie electrische kettingzaag, goede kwaliteit en geleverd inclusief 3 kettingen. Super blij !

Gebruiksgemak

De precisie pincetten vind ik fijn in gebruik in de modelbouw en wel in schaal 1: 50 dan pak je het net een stuk makkelijker vast dan met een normale pincet.en de grip is ook goed en fijn.

Ik ben hartstikke blij met de gereedschapskar, nu hoef ik niet meer te zoeken wanneer ik iets nodig heb. Veel handiger dan mijn oude gereedschapskist waarin ik vaak dingen niet goed terug kon vinden zonder hem ondersteboven te gooien.

Wederom een snelle levering van goed gereedschap

Snel geleverd, degelijk materiaal voor een leuke prijs

TOP! Blij met mijn aankoop

Zocht een complete gereedschapskoffer en vond die bij HBM Machines. In één keer klaar met shoppen. En goed kwaliteit. Levering snel en op afgesproken dag.

Geweldig aanbod, scherpe prijzen en een uitstekende service!

Voor het eerst een bestelling geplaatst. Er is zeer ruime keuze en de webshop maakt het makkelijk een keuze te maken. Afhandeling na aankoop is ook meer dan prima, je wordt goed op de hoogte gehouden. Hier ga ik vaker wat bestellen dus.

Produit avec defaut remplacé sous garantie

Mon produit a été remplacé rapidement après avoir reçu un produit avec un défaut, un grand merci à Nikita! Excellent service clientèle et meilleur magasin à outils!

Scherp geprijsd, vlot geleverd en degelijk materiaal!

Topwinkel met topmaterialen!

zoals gewoonlijk bij HBM, alles TIPTOP in orde

nog nooit problemen gehad.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding! Product beter dan verwacht.

Super snel geleverd en vlijmscherp geprijsd

Ik zocht een power file en vond die bij HBM. Perfect apparaat, super prijs!

Mijn eerste bestelling was niet kompleet. Eén mail gestuurd vlug op gereageerd. Daarna een nieuw product geleverd. Mijn eerste bestelling hoefde ik niet terug te sturen.

goede prijs kwaliteit verhouding

Gewoon goed

Very good

I'm always happy to buy at HBM Machines - many great offers and discounts, even the delivery from NL to DE is fast. The only small "negative" point is that every item in the basket increases the shipping costs significantly (usually double), even if you included very small item, so sometimes it makes the small item ridiculously expensive in comparison to its starting price. Otherwise - perfect.

Recht toe recht aan perfekt

Ik kreeg de nieuwsbrief, zag daarin wat ik zocht en meteen besteld. Levering vlot daarna en alles in orde.

Prijs kwaliteit perfect!!!

Zoals gewoonlijk alles perfect verlopen met HBM. Snelle levering, perfecte beschrijving van materiaal en of apparatuur. Gewoon perfect op alle fronten!

Heel goede service.

Goed product en tegen een zeer mooie prijs.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ