Goede service, en snelle levering. Van alles hebben ze wel wat, en de kwaliteit is ook gewoon goed!

Perfect apparaat, prima prijs!

Geweldige deal tijdens de Black November Superdeals voor het HBM Puntlasapparaat. Perfect apparaat, precies waar ik naar op zoek was en voor een meer dan prima prijs!

Simpel bestellen en snel leveren

Al mijn handgereedschap was gestolen en heb bij 7 webshops allerlei zaken besteld. Alternate en HBM waren de snelste.

Prima geregeld

Bestelling makkelijk geplaatst Snel geleverd Prima prijs en kwaliteitsverhouding

Kwaliteit voor een goeie prijs

Ik zocht al een tijdje een plafond- muurschuurapparaat en vond deze bij hem. Ik heb m inmiddels getest, er zit een stofzuig slang bij, nou dat werkt echt super. Voorheen was het 1 stof wolk. Maar met dit appataay is dat over. Die 60 euro dubbel en dwars waard. Ik heb al vaker wat besteld en dat verliep altijd goed, duidelijke communicatie, zoals. je zou verwachten. Dikke duim van mij.

Een mooi apparaat,

Een mooi apparaat voor een goede prijs. Dacht ik. Gisteren hebbewij de aggregaat in gebruik genomen. Doet het top!. Echter vandaag is hetzelfde apparaat in de aanbieding voor 300 euro minder. Heel jammer. Misschien kan ik dit teruggestort krijgen?

Kwaliteit aan mooie prijs

Ruime keuze op de website, met duidelijke info en foto's. Goeie communicatie ivm levertijd. Snel geleverd. Altijd fijn shoppen!

duidelijke site, goede prijs voor goed gereedschap

kon snel het gereedschap type vinden wat ik zocht en bestellen, wat onduidelijk over de levertijd, had het besteld zodat ik thuis zou zijn als het geleverd was maar het kwam toch een andere dag, inmiddels al weer heel wat gebruik gemaakt en werkt heerlijk.

goed gereedschap voor een goede prijs

goed gereedschap voor een goede prijs

Geweldig!!!!!!

Een hele fijne machine die het geweldig doet. Ook de aflevering geschiedde zoals op de site aangegeven werd, echt in één woord: GEWELDIG!!!!!

goede prijs/kwaliteit verhouding en vlotte levering.

Tot zover goede ervaringen en inspirerend aanbod van diverse gereedschappen. Het staat tussen mijn favorieten.

Snel geleverd, top prijzen, en super goed contact tijdens de aanschaf van onze bandschuurmachine

Mooi product eenvoudig te monteren

Goede service, versturen was iets vertraagd maar kreeg hier netjes bericht over

Werkzeug Koffer

Sehr gutes Produkt, schnelle Lieferung

Degelijke gereedschapskoffer

Goede degelijke gereedschapskoffer. Heel blij mee. Zit alleen geen hamer en kniptang in.

Top service. Kwaliteitsproducten en snelle levering. Zeker een aanrader.

Goede en snelle service, top materiaal

Zeer tevreden van bestelling bij HBM, snel geleverd.

Uitstekend product!

Snelle levering en het product was zoals het was omschreven.

prima geregeld

goed geregeld en duidelijk

Goed product.

Goeie producten en nette bezorging.

Super tevreden, mooie aanbieding en snelle levering

Zelfs tijdens de black friday maand snelle levering.

Uitstekend aanbod en snelle levering

Nu voor de 2e keer iets besteld en ik kom zeker weer terug!

Top website voor zowel zakelijk als prive

Zowel zakelijk als prive meerdere bestellingen gedaan en HBM Machines levert netjes binnen de afgegeven tijd de gewenste producten

Snel en goed zoals het moet!

Bestelproces is simpel,bestelling snel geleverd. Top dus..

De levering verliep een beetje traag waarschijnlijk door de drukte maar voor de rest was alles goed.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ