Makkelijk en snel te kopen, levering zonder schade

Het is heel gemakkelijk te verkrijgen wat je zoekt. Ook is de leveringstermijn niet lang ook al wordt het door een andere partij geleverd

Gewoon top!

Heb al een paar keer bestelt maar nooit problemen mee gehad. Producten die ik ontvang zijn perfect voor de prijs. Ik raad mensen zeker aan om hier hun gereedschap etc te halen!

Goeie prijs/kwaliteit verhouding En snelle levering van de producten.

Goedkoop maar super product

Bankschroef was een aanbieding ben dr zeer blij mee voor die prijs kwaliteit is super!

Top product

Snelle levering, uitstekende communicatie, prijs-kwaliteit zeer goed

Goed gereedschap goed beprijsd

Ik ben er een met handige bouwhandjes die goed werk wil leveren aan huis, tuin en boot klussen. Bij hbm kun je tussen professioneel gereed de lichtere versie vinden bijvoorbeeld voor ‘t poets en polijstwerk aan de boot met ‘n goede prijs. Heerlijke webshop. margot eras

prima product, snelle levering

prima, op tijd geleverd

gewoon goed

de HBM boorhamer doet het gewoon goed; zoals het hoort :-)

Goede service!

Mijn bestelling had wat vertraging maar dit werd meteen vermeld via mail. De kwaliteit van het product is top! Echt wat ik verwacht had. Ik kon meteen aan de slag. :)

Op tijd geleverd, goedkoop en zorgvuldig ingepakt.

Super goede service

Top! Alles zeer vlot verlopen

Prima website, goede service, en snelle levering!

Al meerdere producten besteld en altijd een snelle levering gehad. De producten zelf zijn van de juiste kwaliteit met daarbij een nette prijs. Ik heb een 9,5 gegeven omdat er in mijn beleving altijd iets te verbeteren valt. Maar op dit moment kan ik niet iets opnoemen.

Einfach super

Hat alles super geklappt. Super Preis-/Leistungsverhältnis. Hier werde ich nochmal einkaufen.

Makkelijk besteld, snel en in prima staat bezorgd!

Makkelijk besteld, duidelijke beschrijving bij de diverse types waardoor de keuze makkelijker worst. Snel en in prima staat geleverd.

Uitstekende service volgens afspraak.

De bestelde gereedschappen op tijd bezorgd en als het wel langer duurt dan kreeg ik daar direct een update over. Keurig service

Helemaal top

Alle spullen zijn boven verwachting goed

Alles prima verzorgd door HBM en snel geleverd

Hele goeie producten voor een scherpe prijs. Ook werd de bestelling supersnel geleverd en alles was keurig en degelijk verpakt voor een veilig transport.

Goede klantenservice

Snelle en goede afhandeling van garantie

Top geregeld

Snelle bevestiging Snelle levering Met andere woorden meer dan tevreden dit is een bedrijf waar je moet bestellen

bestelling en aflevering 100% klantenservice 0,0

ik heb de boormachine nu 14 dagen in mijn bezit en kan na tweemaal contact nog geen gat boren. als mijn boor het materiaal raakt, gaat hij stil staan en de motor loopt gewoon door. ik heb nog geen verstandig antwoord gehad en er is ook nog geen oplossing geoppert. zou het niet mogelijk zijn in dergelijke gevallen een belletje te plegen voor de duidelijkheid?

slechte oplossing klantenservice

vorige week vrijdag 4 x stellingskast besteld €149,99 per stuk afgelopen maandag gekeken op de site wanneer het geleverd word zie ik tot mijn verbazing dat de stelling nu €119,99 kost in de november deals dit gemeld bij klanten service het enige wat hun kunnen is €15 cadeau bonnen per stellingskast lijkt me toch raar ik heb nu aangegeven het weer retour te sturen en dan weer bestellen ben ik goedkoper uit dan hoe ze het nu oplossen jammer van de tijd en energie .

Tevreden en ben van plan hier nog aankopen te doen!

Makkelijke website. Goede afhandeling en snelle bezorging van goede werktuigen. Ben zeer tevreden van mijn geleverde bestellingen!

Goede afwikkeling van de bestelling.

Besteld, betaald, en verstuurd. Meer moet dat niet zijn! Tevreden.

Je snapt soms hoe ze het maken kunnen voor zo weinig en dat het dan toch nog goed is!

In mijn professionele IT leven vele duizenden uitgegeven aan gereedschap. De kwaliteit moest voorop staan en mocht je nooit in de steek laten. De koffer/trolly die ik nu gekocht heb is naast compleet en voor bijna alles toepasbaar van behoorlijke kwaliteit waar ik de rest van m'n leven mee kan doen. En dat allemaal voor rond de 70 euro! Kortom, blij mee.

Goed gereedschap voor weinig geld.

Zeer tevreden met mijn aankopen, degelijke kwaliteit, en ik heb niet het idee dat ik te veel betaald heb. De verzendkosten zijn wel wat hoog.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ