Snel, degelijk, eerlijke prijs

Levering snel uitgevoerd na aankoop door professionele koerier. Pakket goed en stevig verpakt. Werkbank (171cm, houten blad) makkelijk te monteren aan de hand van het instructieboek.

Duidelijkheid en vertrouwen van het bedrijf

In eerste instantie bladerde ik door de website van het bedrijf, las erover en de ervaring die het bedrijf heeft, en ik was er van onder de indruk Ik bestelde een zaag die de beste prijs had en sterk was, naast de service om eventuele vragen per post te beantwoorden. Hij arriveerde per post tegen een lage prijs en snel، Ik raad dit bedrijf aan, vul een vertrouwens

Apparaat prima, gebruiksaanwijzing echt onder de maat

De doos is in het Nederlands. De manual in het Engels. Nu heb ik bij mijn opleiding als monteur ook een cursus technisch Engels gevolgd. Maar zelfs voor mij haast niet te doen. Teksten worden midden in woorden afgebroken. Je wilt het product goed gebruiken dus "RTFM", dat lukt dus niet zo. En dat is jammer.

Gewoon goed ,zoals altijd

Gewoon goed, meermalen besteld,altijd prima communicatie. Het bestelde altijd binnen redelijke tijd bezorgd.

Marchandise non livrée

Nous sommes le 15/11 Depuis le 24 octobre j'ai commandé une boite à outils Je n'ai à ce jour aucune explication qui tienne la route. Aucun contact direct n'est possible. Le délai initial était de 6 jours

• Nous recommanderiez-vous? Non

SNELLE levering , goed verpakt . Leuk geprijsd

Ik bestelde de bovenfrees machine 1200 Watt en dan maar ineens de set van 66 bijhorende freeskoppen in koffertje EN het kistje van 12 extra koppen. Het LEEK even wat tijd te gaan duren eer mijn bestellinggemeld werd als " bijeen verzameld".. maar op de DERDE werkdag na bestelling kreeg ik s'ochtends melding van spoedige levering.. Om 13:28 was de man van POST.NL bij me langs geweest . Terwijl ik NET eventjes negen minuutjes weg MOEST. Het valt op. De zending is met zorg verpakt. En compleet. Nu snel gaan oefenen om GOED te leren frezen !!

Naprawdę profesjonalny sprzęt

Tyczki zrobione solidnie z pomysłem każdemu wyzwaniu dadzą rade

Solide stellingkast met uitstraling

Kasten werden op tijd geleverd en waren makkelijk in elkaar te zetten. Staat als een huis en ziet er fraai uit.

Goed produkt en snelle levering

De laminaatsnijder is een eenvoudig maar goed produkt. Levering was snel en zorgvuldig verpakt.

Betrouwbaar en vlug

Ik heb al meerdere artikelen van HBM en ze presteren allen naar verwachting

Goede prijs, Snel en betrouwbaar

Uitgebreid assortiment goed geprijsd. Bestelling was binnen 4 dagen compleet afgeleverd.

Doet wat die moet doen.

Was in het beging sceptisch. Vanwege de goedkope prijs. Maar hij werkt perfect.

HBM bedankt, jullie zijn mijn specialisten.

Lang gezocht en toch gevonden, dit uitstekend setje komt als geroepen. Als stoma patiënt zit ik altijd te kloje om dat gat op de juiste maat te knippen.

Vlot

Snelle en vlotte service. Alles was goed verpakt

Bestelling voldeed geheel aan de verwachtingen.

Goede snelle website met juiste en volledige info bij duidelijke foto's van de produkten. Makkelijke betalingsafhandeling en juiste informatie over levertijden.

Prijs/kwaliteit is meer dan orina

Snelle verzending, goede prijzen

Handig en goed spul voor een betaalbare prijs!

2 weken geleden een muurfrees gekocht voor het klussen. Werkt erg makkelijk en voor de prijs die je betaalt lijkt het tot dusver een goed apparaat Een frees huren is ook niet echt goedkoop meer tegenwoordig, vandaar dat ik besloten heb om er gewoon 1 te kopen. Top ding!

Goed gereedschap goede levering voor mooi prijs

Fijne ervaring

Goede communicatie, goede kwaliteit

Betaalbaar en goed!

Prima product voor een betaalbare prijs.

Livraison groupe électrogène non livrée dans délai de rétractation handicap matériel médical !

Je suis tétraplégique et j'ai un lit médicalisé avec un matelas à air (compresseur) et une Pompe à Pression Constante contre l'apnée du sommeil. Après la récente tempête Ciaran dans la nuit du jeudi 02/11/2023 qui a touchée les côtes atlantiques, j'ai été dans l'obligation de louer un groupe électrogène du jeudi midi jusqu'au mardi suivant. Dès le lundi 6/11/2023, j'ai passé commande d'un groupe électrogène sur le site HBM 7900 Watt Groupe électrogène diesel de secours / agrégat, avec le bon de commande N-C5222700. Aujourd'hui le 14/11/2023, après avoir fait valoir mon droit de rétractation, je reçois la facture en me demandant d'être patient et que la commande sur palette va être prise en charge par un transporteur qui prendra contact avec après le 17/11/2023 ! Les 14 jours ouvrables seront alors dépassés et j'exige donc de HBM une attestation sur l'honneur que ma commande sera livrée à mon domicile ou remboursée dans le cas contraire dans un délai légal de 14 jours ouvrables. Daniel DESJARD

• Nous recommanderiez-vous? Non

Super prijs / kwaliteit verhouding

Kwalitatief goede producten, hobby maar ook professioneel. Met een snelle levering.

super

super

Top!!!

Besteld set gewoon geweldig en van super sterk !!! Ik heb jullie al bij vrienden aanbevolen.

Doen wat je beloofd is het belangrijkst

Gewoon doen wat je beloofd is waarom ik HBM erg waardeer. Levering of ophalen, je weet waar je aan toe bent en komt niet voor onaangename verrassingen te staan. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding uitstekend!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ