Super service en machine

Heel goede machine voor heel nette prijs. Snel geleverd!

Goede handel, mooie prijs

Handige tools voor een eerlijke prijs. Blij dat dit soort bedrijven het sleutelen wat makkelijker maken.

Absoluut klant onvriendelijk!

1 week na de wettelijke retourtermijn wordt mijn retour niet geaccepteerd. Het verkeerd bestelde artikel is nog steeds ongeopend en werd verstuurd naar onze recreatie woning. Gezien de regen die recent ons weerhield om naar ons huisje te gaan, was er geen gelegenheid het ongeopende artikel te retourneren. Telefonisch is HBM niet bereikbaar.! Een email met duidelijke tekst en uitleg werd na 5 dagen beantwoord met de mededeling dat het 14 dagen retourrecht is overschreden. Het gaat om een artikel, 3 bloembollen grondboren ter waarde van ca €40, - Coulance kent HBM kennelijk niet!

Top geregeld en value for money

correct bedrijf

nu een paar keer wat besteld, en altijd netjes op tijd geleverd.

Geweldige service helemaal top

Heb gereedschap besteld bij ze , een laskap 3M een paar lasmagneten , en een luchthaspel, Al t gereedschap kwam optijd en de kwaliteit ! Is gewoon goed ! Hier ga ik jaren plezier mee hebben , gewoon niks op aan te merken !

goede beschrijving, snelle levering

beschrijving van de artikelen op de site is zoals de geleverde artikelen levering prima

Voldoet aan verwachting

Goede producten zoals beschreven op de website. Snel in huis

Top services

Bestelling zijn altijd inorde en goede services. En top prijs kwaliteit

Bereikbaarheid Digitaal en Fysiek

Kwaliteit en service top!

Kwaliteit en correcte levering

perfect

goede produkten van hoogwaardige kwaliteit. snelle levering netjes verpakt. zeker een aanrader om te bestellen

Positief

Correcte en levering volgens afspraak

Goed product voor een zeer billijke prijs

Bevat vrijwel alle maten en soorten voor de dagelijkse klus.

Hoge kwaliteit voor een goede prijs

Ik heb de professionele laminaatsnijder gekocht en ben er zeer tevreden over. De levering was binnen de aangegeven termijn, het toestel komt 100% overeen met de omschrijving op de website en de kwaliteit is heel goed. Alleen maar lof over HBM.

Mooi product

Doet wat ik er van verwacht

Snelle levering en voldoet naar verwachting.

Goede kwaliteit en goede prijs.

Geen antwoorden op klachten

Algemeen wel een mooie keuze aan artikels, weliswaar van beperkte kwaliteit, maar dat is ook de reden om te kiezen voor HBM Machines. Helaas was het lager van de bestelde stofafzuiging defect binnen tweeënhalf maand na aanschaf, na gebruik in een hobby-atelier. Na de klacht te melden wacht ik reeds twee weken op een antwoord van de klantendienst. Contact opnemen kan ook enkel via hun online systeem, niet langer via een telefoonnummer. Besluit: koop alleen hun goedkopere items en verwacht geen kwaliteit, noch eren van de (wettelijke) garantie

Sehr schlechter Kundensupport

Artikel mit beschädigten Teilen bekommen (mehrere Teile mit Lackschäden). Anstatt mir entgegenzukommen oder einfach unbeschädigte teile zuzusenden, sollte ich alle Teile wieder in das riesige Paket räumen und zurücksenden. Schlechter Service

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Gewoon duidelijk helder en goed

Eigenlijk kan ik kort zijn. Zoals het hoort

Snel & goed

Goed product, snel geregeld

mooie aanbieding

deze compressor is super. Is nl niet duur, geruisloos en werkt prima. Gekocht vanwege de laagste prijs. Zou weer bij deze firma kopen .

goede producten voor een eerlijke prijs

tot nu toe is alles wat ik heb besteld van goede kwaliteit en netjes op tijd geleverd

Duidelijke service en een nette prijs voor de spade

Duidelijke omschrijving artikel en goede levering

De heavy duty krik als cadeau gekocht voor mijn man en hij werd goed geleverd. Uitstekende kwaliteit.

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ