Geen reactie, behalve dat het druk is, op een klacht over een defect.

Na bijna 14 dagen wachten op een reactie na indienen van een klacht over een lekkende en niet functioneren van een brandstof meter dit review. Ik krijg alleen een reactie dat het druk is en dat ik moet wachten. Mijn project staat dus nu onnodig te wachten door defect gereedschap en het niet oplossen van mijn probleem. Ook is het lekken van brandstof in bij een warme motor zeer gevaarlijk. Voorheen goede ervaringen met HBM maar of ik hier weer wat zou bestellen....... Groet Richard

Heldere website,snell levering

Goede en degelijke spullen.

Levering en de kwaliteit van de spullen zijn goed.

Product was netjes verpakt en zag er goed uit. Ook de levering was perfect.

Geweldige hogedrukspuit

Ik heb onlangs een elektrische hogedruk gekocht die ideaal is, voor het wassen van mijn auto en voor de terras reiniging.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs

Je betaald naar de kwaliteit , ik ben altijd super tevreden met wat ik bestel ! laats een mooie gevulde gereedschapswagen besteld en ik ben echt super tevreden daarover ! Een vergissing was echter super grote vrachtauto met trailer kon onze straat niet in , chauffeur netjes met pompwagen voor de deur komen brengen dus super bedankt .

goede service snelle levering zeer te vreden

top bedrijf goed gereedschap

Snel en correct

Snel en correct

Kompt op tijd

geweldig

deze compressor is goed en geschikt om de banden van de fiets op te pompen, een mooi klein en compact ding.

Goede prijs-kwaliteit met af en toe een tegenvaller

Over het algemeen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb o.a. sleutelsets, tangen, een moment sleutel en krik van HBM naar tevredenheid gebruikt. Laatst 2 plafondsteunen gekocht, deze waren zo fragiel dat ik ze maar direct aan de kant heb gezet en een beter merk heb gekocht. Het retourneren van zulke grote producten is lastig/kostbaar en HBM is ook moeilijk tot niet bereikbaar. Er heen rijden is eigenlijk de enige optie, maar kost uiteraard tijd.

Top webshop

Top webshop, grote voorraad en goede prijzen

Veel voor weinig, top!

Top producten, levering duurt soms wat lang.

Goede afhandeling en snelle levering. Machine van prima kwaliteit.

Prima kwaliteit/prijs verhouding

Of het een groot of klein artikel is, snelle levering. Groot assortiment. Zal hier nog vaker bestellen.

Gut und Günstig

Ich habe eine Strahlkabine SBC 350 in der Aktion gekauft, so wie noch ein paar kleinere Werkzeuge. Die Lieferung per Spedition lief trotz der Feiertage (Jahreswechsel) sehr zügig. Die Bestellten Artikel kamen rund 10 Tage nach Bestelleingang bei mir an. Obwohl ich für den Preis nicht viel erwartet habe, muss ich sagen, dass die Qualität der Sachen wirklich nicht schlecht ist. Hier passt das Preis-Leistungs-Verhältnis.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie afkortzaag gekocht zéér voordelig en snelle levering zal zeker meer gereedschap bestellen

Gute Qualität der Maschine

Der Laden ist zuverlässig und hat dazu noch einen Tollen Service. Kann ich nur entfehlen!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De ideale dieselpomp!

De dieselpomp op 230 V pompt probleemloos mazout/diesel op uit een ondergrondse tank. Enkel de aanzuigslang in de tank leggen en je kan direct starten met oppompen. De vulslang met bijgeleverd automatisch pistool is erg handig om bijvoorbeeld een jerrycan mee op te vullen. Het pistool slaat ook automatisch af als de jerrycan bijna vol is. Ik ben zeer tevreden van de pomp.

Goede producten voor een prima prijs

Alles wat ik tot nu toe heb gekocht bij HBM is prima naar mijn zin, ik zal in de toekomst meer van deze site gebruik maken en gereedschappen bestellen.

Heb al vaker bij jullie besteld ! zal dat ook blijven doen

Zeer nette afhandeling van foutje in levering

Ik had een pakket foamtegels besteld. Eentje was niet goed en HBM heeft zeer snel kostenloos een nieuw pakket opgestuurd. Top gedaan!

Goed spul, mooie prijs en geen gedoe.

Je moet wel wat geduld hebben, want duurde meerdere dagen voordat de bestelling geleverd werd. Ook niet alles wat ik eigenlijk wilde bestellen was op voorraad. Bestel al een paar jaar hier gereedschap en ben er zeer tevreden over. Ook winkelbezoek uitstekend.

Heel vaak van HBM besteld en nooit ontevreden geweest

Alles wat HBM aanbied is kwalitatief goed en ook voor een lage prijs, ik heb nog nooit iets moeten terug sturen en ik ga zeker nog vele malen vaker van HBM bestellen

Prima service duidelijk en helder

Meerdere keren iets gekocht altijd snel geleverd !!

1010 Grote Esch

Moordrecht 2841MJ